omfg vaadake ta suurimad võidetud/kaotatud handid ptri-st
SEE ON FKING UNREAL...
Ta jagab ju pohhuilt raha.
limp with 84potid co.
btn raiseb KJ 1$ peale. Ta raiseb 1,75$ peale. Flop JJ5 ( potisi pole ). Pot miskit 3.85$ . Vend leadib 22.25$ sisse lambist. Vastane paneb all in 70$. Tal 36$ järel. Ta callib :D lmaoooooooooo
pot 2.25, ta paneb 35$ sisse :D KKxA boardil A3-ga :D
siis 2 vastase vastu:
75o-ga paneb 4$ poti 28$. flop KQT 2 ruutut. Vastane paneb nuppe mingi 60$. Ta callib. no draw no nothing, Vastasel nutflush draw + 2 overs + str8 draw. Ja too hitib riverisse 7me :D irw.
ma absoluutselt ei kujuta ette kuidas on isegi võimalik u. 650 bb/100 kaotada, see on omaette skill.
Sa oled miinuses üle 20k usd ja biggest lost pot on $17:D
Kusjuures ma quittisin selle haltonite tüübi, ta oli mu vasakul käel ja ma konkreetselt mängisin ainult teda. Teistes laudades aga hakkas mäng lagunema ja sess oli ka liiga pikaks veninud. Siiski kes oleks tahtnud oleks ca 10 BI võinud teda farmida küll, asi muutub siis muidugi raskeks kui kõik tahavad doonoriga mängida, omavaheline trügimine tekib.
Üks kabe variatsioon on äraandmine, see mäng tuli kohe lauas meelde ennist
-6,5bi iga 100 käe kohta oleks liiga ulme, see NL2 vend ju -300bb oli. Pfr vist puudub ja ainult call nuppu teab poiss. Ma tema asemel ütleks uhkusega, et olen NL2s 19k$ kaotanud, skill :P
-6,5bi iga 100 käe kohta oleks liiga ulme, see NL2 vend ju -300bb oli. Pfr vist puudub ja ainult call nuppu teab poiss. Ma tema asemel ütleks uhkusega, et olen NL2s 19k$ kaotanud, skill :P
Comment