kes on nit?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • R1naldo
    Jube Noob
    • Apr 2009
    • 143

Re: kes on nit?

tightass mothafucka

Comment

• 0ttt
      Õpihimuline Mängur
      • May 2009
      • 444

Mürka kasutab ilmselgelt Diadema dominatsiooni taktikat ;D

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Algselt postitas kivisaba
        bet bet on parem kui chk bet bet minu meelest
        sest laual on flush draw ja on muid lehti mida vastane võib hittida
        ja kuna pot on juba üle 600 ja mürkal 500 ees ainult siis on käe protektimine olulisem kui value võtmine
        ma paneks flopis 300 ja shoveks turni
        Absoluutselt. Las callib turnis ja hitib või annab ära kogu stacki. Rahune maha codecci. Ma viimasel ajal väga palju high stakes pokkeri videosid vaadanud ja seal ei checkiks oop peale Hellmuthi keegi sellisel boardil. Igasugustel scary FD boardidel pannakse ikka toorelt sisse.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas Keiss
          Ma viimasel ajal väga palju high stakes pokkeri videosid vaadanud ja seal ei checkiks oop peale Hellmuthi keegi sellisel boardil.
          no siis küll, sry, minu viga

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Mina olen codecciga nõus, vastase callingrange turni beti peale on ikka tunduvalt suure kui flopibeti peale ja käe kaitsmiseks bettimine kui vastsel on alla poti järel on jama.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

kui nüüd teps tõsist juttu rääkida, siis Hyi_Vamil ei ole midagi kaitsta vaja, tal on nuts käes - TP(ÄSSA!!!)TK. kui mürka stack oleks 4000$ siis ma jah hakkaks kohe paugutama, et nupud sisse saada
              kui board oleks 237 ja mul oleks käes A7 siis võiks ka mingit kaitsmise juttu rääkida, aga ässa top paar on nuts ja enamasti jääb nutsiks

ja turnil ma tahangi et minu vastu drawitakse selliste sitaste oddsidega

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Algselt postitas Codecci
                no siis küll, sry, minu viga
                Lol. QFT.

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Naerge naerge, aga minu kogemused seal ütlevad, et TPTK ei ole alati nuts ja päris kindlasti ei jää ta riveriks nutsiks ning flopis bet ja turni all-in oleks vajalik seal päris kindlasti kohe. Fish callib seal oma nõrga ässa, teise paari, auku reaga või mastitõmbega niikuinii ja kui tal see olemas siis ta ei beti seal vaid ootabki, et saaks turni abi. Milleks tasuta kaarti anda kui ta nagunii maksaks.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Kas sa ikka näed, et myyril ongi cbeti jagu raha järel?

Comment

• Keiss
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1592

Ma vaatasin jah, et ta ei istu full stackiga seal. Turni beti suurus või veidi vähem oleks võinud flopis vabalt panna. Ja turnis myyri all-ini. Kui callib ja riverdab no mis siis ikka.

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Algselt postitas Keiss
                        Naerge naerge, aga minu kogemused seal ütlevad, et TPTK ei ole alati nuts ja päris kindlasti ei jää ta riveriks nutsiks ning flopis bet ja turni all-in oleks vajalik seal päris kindlasti kohe. Fish callib seal oma nõrga ässa, teise paari, auku reaga või mastitõmbega niikuinii ja kui tal see olemas siis ta ei beti seal vaid ootabki, et saaks turni abi. Milleks tasuta kaarti anda kui ta nagunii maksaks.
                        alati ei peagi nuts olema

ja kust sa võtad et mürka station on??? fish ei võrdu automaatselt calling station
                        äkki mürka on hoopis agro manki ja 99% kordadest oleks seal flopis nuppe kütnud

ja fish ei calli seal 27o 'ga aga su checki peale võib nuppe kütta, see võimalus kaalub üles riski et okou äkki riveriks saab backdoor flushi

ära situ outdrawimist nii väga, võta kätest maksimum

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Jah sul on õigus, et ei teagi, kas mürka on CS või agro monkey ning ma olen ise ka korduvalt sellises olukorras checkinud kui on read, et poiss võib all-ini punuma hakata. Ses mõttes meil on puudulik info. Samas see pole just mingi 77A flop ka kus võiks checki eksperimenteerida vms. Scary board ikkagi. Ja oletame, et mürka kohta notsid puuduvad siis nähes, et poiss Q7o-ga callib PF kõik maha, on enam kui alust arvata, et tegu oli vähemalt sel hetkel passiivse calling stationiga, kes küll callib 7 high masti nimel, aga kui saab selle siis midagi peale sellega ikka ei julge hakata.

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

ma arvan, et selles konkreetses käes võib edukalt flopil bettida või checkida (st kumbki ei ole siin suur viga imo). eelistaksin chickida aga passiivsete vastaste korral betiks floppi (väikselt).

Comment

• k1ly
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 205

Algselt postitas Codecci
                              alati ei peagi nuts olema

ja kust sa võtad et mürka station on??? fish ei võrdu automaatselt calling station
                              äkki mürka on hoopis agro manki ja 99% kordadest oleks seal flopis nuppe kütnud

ja fish ei calli seal 27o 'ga aga su checki peale võib nuppe kütta, see võimalus kaalub üles riski et okou äkki riveriks saab backdoor flushi

ära situ outdrawimist nii väga, võta kätest maksimum
                              +1+1+1

flopi checkiga saab siin way rohkem valuet , st FD läheks nii või naa nupud sisse nagu cod juba mainis . Perfekt play pmst .

Comment

• k1ly
                                FPP Pro
                                • Oct 2008
                                • 205

Algselt postitas Keiss
                                Jah sul on õigus, et ei teagi, kas mürka on CS või agro monkey ning ma olen ise ka korduvalt sellises olukorras checkinud kui on read, et poiss võib all-ini punuma hakata. Ses mõttes meil on puudulik info. Samas see pole just mingi 77A flop ka kus võiks checki eksperimenteerida vms. Scary board ikkagi. Ja oletame, et mürka kohta notsid puuduvad siis nähes, et poiss Q7o-ga callib PF kõik maha, on enam kui alust arvata, et tegu oli vähemalt sel hetkel passiivse calling stationiga, kes küll callib 7 high masti nimel, aga kui saab selle siis midagi peale sellega ikka ei julge hakata.
                                Antud olukorras ,atnud stackide ja flopiga on see BOARD meile NUTS NUTS NUTS ja mitte üldsegi scary.

Comment

Working...