bet bet on parem kui chk bet bet minu meelest
sest laual on flush draw ja on muid lehti mida vastane võib hittida
ja kuna pot on juba üle 600 ja mürkal 500 ees ainult siis on käe protektimine olulisem kui value võtmine
ma paneks flopis 300 ja shoveks turni
Absoluutselt. Las callib turnis ja hitib või annab ära kogu stacki. Rahune maha codecci. Ma viimasel ajal väga palju high stakes pokkeri videosid vaadanud ja seal ei checkiks oop peale Hellmuthi keegi sellisel boardil. Igasugustel scary FD boardidel pannakse ikka toorelt sisse.
Mina olen codecciga nõus, vastase callingrange turni beti peale on ikka tunduvalt suure kui flopibeti peale ja käe kaitsmiseks bettimine kui vastsel on alla poti järel on jama.
kui nüüd teps tõsist juttu rääkida, siis Hyi_Vamil ei ole midagi kaitsta vaja, tal on nuts käes - TP(ÄSSA!!!)TK. kui mürka stack oleks 4000$ siis ma jah hakkaks kohe paugutama, et nupud sisse saada
kui board oleks 237 ja mul oleks käes A7 siis võiks ka mingit kaitsmise juttu rääkida, aga ässa top paar on nuts ja enamasti jääb nutsiks
ja turnil ma tahangi et minu vastu drawitakse selliste sitaste oddsidega
Naerge naerge, aga minu kogemused seal ütlevad, et TPTK ei ole alati nuts ja päris kindlasti ei jää ta riveriks nutsiks ning flopis bet ja turni all-in oleks vajalik seal päris kindlasti kohe. Fish callib seal oma nõrga ässa, teise paari, auku reaga või mastitõmbega niikuinii ja kui tal see olemas siis ta ei beti seal vaid ootabki, et saaks turni abi. Milleks tasuta kaarti anda kui ta nagunii maksaks.
Ma vaatasin jah, et ta ei istu full stackiga seal. Turni beti suurus või veidi vähem oleks võinud flopis vabalt panna. Ja turnis myyri all-ini. Kui callib ja riverdab no mis siis ikka.
Naerge naerge, aga minu kogemused seal ütlevad, et TPTK ei ole alati nuts ja päris kindlasti ei jää ta riveriks nutsiks ning flopis bet ja turni all-in oleks vajalik seal päris kindlasti kohe. Fish callib seal oma nõrga ässa, teise paari, auku reaga või mastitõmbega niikuinii ja kui tal see olemas siis ta ei beti seal vaid ootabki, et saaks turni abi. Milleks tasuta kaarti anda kui ta nagunii maksaks.
alati ei peagi nuts olema
ja kust sa võtad et mürka station on??? fish ei võrdu automaatselt calling station
äkki mürka on hoopis agro manki ja 99% kordadest oleks seal flopis nuppe kütnud
ja fish ei calli seal 27o 'ga aga su checki peale võib nuppe kütta, see võimalus kaalub üles riski et okou äkki riveriks saab backdoor flushi
ära situ outdrawimist nii väga, võta kätest maksimum
Jah sul on õigus, et ei teagi, kas mürka on CS või agro monkey ning ma olen ise ka korduvalt sellises olukorras checkinud kui on read, et poiss võib all-ini punuma hakata. Ses mõttes meil on puudulik info. Samas see pole just mingi 77A flop ka kus võiks checki eksperimenteerida vms. Scary board ikkagi. Ja oletame, et mürka kohta notsid puuduvad siis nähes, et poiss Q7o-ga callib PF kõik maha, on enam kui alust arvata, et tegu oli vähemalt sel hetkel passiivse calling stationiga, kes küll callib 7 high masti nimel, aga kui saab selle siis midagi peale sellega ikka ei julge hakata.
ma arvan, et selles konkreetses käes võib edukalt flopil bettida või checkida (st kumbki ei ole siin suur viga imo). eelistaksin chickida aga passiivsete vastaste korral betiks floppi (väikselt).
ja kust sa võtad et mürka station on??? fish ei võrdu automaatselt calling station
äkki mürka on hoopis agro manki ja 99% kordadest oleks seal flopis nuppe kütnud
ja fish ei calli seal 27o 'ga aga su checki peale võib nuppe kütta, see võimalus kaalub üles riski et okou äkki riveriks saab backdoor flushi
ära situ outdrawimist nii väga, võta kätest maksimum
+1+1+1
flopi checkiga saab siin way rohkem valuet , st FD läheks nii või naa nupud sisse nagu cod juba mainis . Perfekt play pmst .
Jah sul on õigus, et ei teagi, kas mürka on CS või agro monkey ning ma olen ise ka korduvalt sellises olukorras checkinud kui on read, et poiss võib all-ini punuma hakata. Ses mõttes meil on puudulik info. Samas see pole just mingi 77A flop ka kus võiks checki eksperimenteerida vms. Scary board ikkagi. Ja oletame, et mürka kohta notsid puuduvad siis nähes, et poiss Q7o-ga callib PF kõik maha, on enam kui alust arvata, et tegu oli vähemalt sel hetkel passiivse calling stationiga, kes küll callib 7 high masti nimel, aga kui saab selle siis midagi peale sellega ikka ei julge hakata.
Antud olukorras ,atnud stackide ja flopiga on see BOARD meile NUTS NUTS NUTS ja mitte üldsegi scary.
Comment