Mänguautomaadid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Madis Very
    Bännitud
    • Aug 2009
    • 2951

Re: Mänguautomaadid?

Algselt postitas sada
    Kõva kasumiga mängisid need eestlased kunagi kes eesti 1.krooniseid saksamaal mänguautomaatides kasutasid ;D ekitasid lausa sellist kahju et tehti uued ühekroonised 8). Huvitav mismoodi need automaadid üldse münte eristavad, mõõdavad kuidagi suurust ja läbimõõtu?
    Ei tea jah kuidas aga isegi olen paar aastat tagasi eesti kroonsiega Saksamaal nendest automaat müügiputkadest igast huvitavaid asju 'eurode' eest võtnud :D. Oleks teadnud oleks rohkem münte kaasa võtnud.

Comment

• Madis Very
      Bännitud
      • Aug 2009
      • 2951

Kõik sõi ära :D. Aga olen peale seda veel seal käinud aga enam ei lähe läbi :/ .

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

Algselt postitas Madis Very
        Ei tea jah kuidas aga isegi olen paar aastat tagasi eesti kroonsiega Saksamaal nendest automaat müügiputkadest igast huvitavaid asju 'eurode' eest võtnud :D. Oleks teadnud oleks rohkem münte kaasa võtnud.
        kummi-pro.

Comment

• Uniquest
          Grinder
          • Oct 2008
          • 615

Algselt postitas ranka
          Usu või ära usu aga sellist automaati päris kindlasti ei ole, mis seisab Olympicu paremas nurgas ja perfektse strateegiaga tuleb plussis ROI.
          Deuces Wild can be found with pay schedules that offer a theoretical return as high as 100.8 percent, when played with perfect strategy:this full-pay version is found only in Nevada.

Ei ole jah. Las Vegasesse peab minema. :(

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas vsiu100

mulle tegi kunagi ühe kasiino töötajate(saalitöötajad, managerid, võimalik, et ka programmeerijad-tehnikud) grupp korduvalt ettepanekuid, et hakkaksin nende nn "mängijaks" automaatidel.
            asi pidi siis välja nägema nii, et ma pidin olema valmis kuu jooksul ca 7-10 korda kasiinosse lendama 30min/1h jooksul, kui mind kutsutakse.
            mulle antakse raha millega mängida ja näidatakse automaadid, kus ja mis panustega mängida tuleb.
            teenistuseks lubati 8-12k kuus, olenevalt kuidas läheb. sellises mängusalgas olevat olnud 5-6 inimest, keda tuli kogu aeg ca 6-7 kuu tagant välja vahetada.
            turvalisuse kaalutlustel. raha tundus esmakursuslase jaoks sellel ajal suur, kuid ei tahtnud end hämaratesse asjadesse segada ja ütlesin pakkumisest ära.

paljud nn loosimised, mis kasiinodes tehti, läksid samuti töötajate tasku. ringiga.
            niiet mina osaliselt usun, et 7-9a tagasi oli olemas siseinfot, millega biiditi maja.
            Päris hea :)

Algselt postitas sada
            Kõva kasumiga mängisid need eestlased kunagi kes eesti 1.krooniseid saksamaal mänguautomaatides kasutasid ;D ekitasid lausa sellist kahju et tehti uued ühekroonised 8). Huvitav mismoodi need automaadid üldse münte eristavad, mõõdavad kuidagi suurust ja läbimõõtu?
            LOOOL. Need olid ajad, kui enne Saksamaale minekut käidi läbi kõik poed ja vahetati võimalikult palju raha ühe eekisteks müntideks ja Sakslased maksid iga DEM'ise ostu pealt 7 eeki kahjumiks :=) Päris räiged kahjumid tegelt võisid automaatide/telefoniputkade firmadel tollal olla

Algselt postitas lepisto
            Olin vanasti kõva automaadi fish. Sai sinna ikka mehemoodi pappi topitud, hea ,et netipokkeri leidsin see on päris hea ravi
            mängusõltuvuse vastu - kasuks.
            Minule on teada 4 moodust kuidas automaate petta aga neid kasutati põhiliselt 10 aastat tagasi kui kontroll oli väiksem ja
            tehnilised võimalused algelisemad
            1. Mänguautomaadi all on kast kuhu siis kui automaat münte täis saab hakkab münte läbi laskma.
            Tuli panna A4 paberileht automaadi ja kasti vahele, sisestasid mündid need kukkusid paberile ja tõmmasid paberi koos müntidega välja.
            Mõttekas oli kasutada ainult valuuta automaatidel. Tänapäeval enam ei toimi kuna mängitakse paberrahadega.
            2. Puuriti mündile auk ja niidiga tõmmati münt peale sisestamist tagasi üles. Eriti populaarne oli vene taksojuhtide seas.
            Tänapäeval jälle kasutuskõlbmatu kuna masinatel on peal lukustussüsteemid, mis ei lase enam münti üles tõmmata.
            3. Ühekäeliste bandiitide biitimiseks kasutati lihtsat puurimismeetodit. Puuriti auk trumli kõrvale ja traadiga lükati trumlis vastav
            kombinatsioon lihtsalt ette. Sai kasutada põhiliselt ainult mänguurka enda töötajate poolt kuna aeganõudev operatsioon.
            4. See on lihtsalt kindlaksmääratud õnn aga tõene ja on juhtunud ühe minu tuttavaga. Automaat (pokkeri) oli programmeeritud
            andma mastirida igal kindlal momendil peale reseti. Piisas sellest, et tõmbasid juhtme seinast ja mängisid 14 korrda kindlate panustega
            nt. 2 , 7, 6, 11 jne. müntidega 15 korral sisestades 8 münti oli mastirida garanteeritud.
            Tean et samasuguse meetodiga on ka Peterburi gastroleerijad käinud siin teenimas. Ei tea kust tehasest need koodid siis
            hangiti aga kindlate aparaatide otsimisega oli tegemist.
            Jube huvitav lugemine :)

Comment

• blazkuh
              Õpihimuline Mängur
              • Feb 2009
              • 400

Algselt postitas ranka
              Päris hea :)

LOOOL. Need olid ajad, kui enne Saksamaale minekut käidi läbi kõik poed ja vahetati võimalikult palju raha ühe eekisteks müntideks ja Sakslased maksid iga DEM'ise ostu pealt 7 eeki kahjumiks :=) Päris räiged kahjumid tegelt võisid automaatide/telefoniputkade firmadel tollal olla

Jube huvitav lugemine :)
              Mitte kahjumid, vaid väiksemad kasumid :D

Comment

• mindset
                Räme Fish
                • Sep 2009
                • 1

Algselt postitas lepisto
                Olin vanasti kõva automaadi fish. Sai sinna ikka mehemoodi pappi topitud, hea ,et netipokkeri leidsin see on päris hea ravi
                mängusõltuvuse vastu - kasuks.
                Minule on teada 4 moodust kuidas automaate petta aga neid kasutati põhiliselt 10 aastat tagasi kui kontroll oli väiksem ja
                tehnilised võimalused algelisemad
                1. Mänguautomaadi all on kast kuhu siis kui automaat münte täis saab hakkab münte läbi laskma.
                Tuli panna A4 paberileht automaadi ja kasti vahele, sisestasid mündid need kukkusid paberile ja tõmmasid paberi koos müntidega välja.
                Mõttekas oli kasutada ainult valuuta automaatidel. Tänapäeval enam ei toimi kuna mängitakse paberrahadega.
                2. Puuriti mündile auk ja niidiga tõmmati münt peale sisestamist tagasi üles. Eriti populaarne oli vene taksojuhtide seas.
                Tänapäeval jälle kasutuskõlbmatu kuna masinatel on peal lukustussüsteemid, mis ei lase enam münti üles tõmmata.
                3. Ühekäeliste bandiitide biitimiseks kasutati lihtsat puurimismeetodit. Puuriti auk trumli kõrvale ja traadiga lükati trumlis vastav
                kombinatsioon lihtsalt ette. Sai kasutada põhiliselt ainult mänguurka enda töötajate poolt kuna aeganõudev operatsioon.
                4. See on lihtsalt kindlaksmääratud õnn aga tõene ja on juhtunud ühe minu tuttavaga. Automaat (pokkeri) oli programmeeritud
                andma mastirida igal kindlal momendil peale reseti. Piisas sellest, et tõmbasid juhtme seinast ja mängisid 14 korrda kindlate panustega
                nt. 2 , 7, 6, 11 jne. müntidega 15 korral sisestades 8 münti oli mastirida garanteeritud.
                Tean et samasuguse meetodiga on ka Peterburi gastroleerijad käinud siin teenimas. Ei tea kust tehasest need koodid siis
                hangiti aga kindlate aparaatide otsimisega oli tegemist.
                Punkti 2 olen isegi krooni algul katsetanud ;D kahjuks tulemusteta, kas oli tamiil liiga jäme või puurimistehnika vale, oleks pidanud puurima serva augu mitte küljele ei saa ma ilmselt kunagi teada ??? Vene viiekopikalised sai teatud automaatide jaoks , mis töötasid tollajal mingite S tähega kujuliste zetoonidega 2eek tk. käiaga väiksemaks lastud ja siis automaati toppitud ;D Hiljem tegime stantsi millega sai valgevask plekist neid ise suure haamriga välja pekstud.Läksid sisse nii 80% tõenäolisusega esimese viskega 20% aga 2-4 katsega.Tegime nii 2000 tk siis sai toormaterjal otsa ;D Üle 100 ponud mõtet eriti ühte automaati ajada, muidu tuli võitudega alt ainult oma vale sodi ;D Automaat andis päris täpselt tol ajal 75% min panustega ilma duubeldamata võitutena välja, päris -ev või mis?Teatud euro automaate saab ka nii petta, et lihvid kaks ühekroonist vähe õhemaks ja liimid kokku, läheb ühe eurose pähe kuna diameeter on täpselt sama ainult paksus teine.lasime neid kunagi treipingis õhemaks ja liimisime kokku, kahjuks ei tasu selline meetod majanduslikult ära ;D ;D võibolla ainult mõne töötu jaoks

Comment

Working...