Mänguautomaadid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sada
    Julm Donk
    • Nov 2008
    • 52

Mänguautomaadid?

Pokkeri automaadid mis töötavad müntidega või mida iganes, kas nende jaoks on ka välja töötatud mingid strateegiad või midagi sellist mis vähekegi võiduvõimalusi suurendaks? Üks minu töökaaslane väitis et tema tuttav pidi pidevalt mängima ja oli päris suures plussis aasta lõikes, rahanumbrit ei mäleta kahjuks.Ei hakanud vastu ka vaidlema, sest ise neid praktiliselt ei mängi ja pole kunagi huvi ka tundnud :D Küll tean aga selliseid tuttavaid kes praktiliselt kogu oma raha automaati jätavad, aga ilmselt väga paljud jätavad ka oma raha netipokkerisaitidele ;D
    Äkki siin ka mõni vana "automaadi hunt" kes kommenteerib ;D

• Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: Mänguautomaadid?

Näiteks "Deuces Wild" tüüpi automaadid on teoorias +EV kui mängid maksimumpanustega ja perfektset strateegiat. Trikk on selles, et ROI on siis maksimum 0.8% ja +EV moment tuleb siis kui hitid royali ja see katab kõik varasemad kaotused. Aga no olgem ausad, elukutseline royalipüüdja? Ilmselt peab bankroll ka üsna suur olema. Ja kui mängid vähemaga kui maksimumpanused, siis on insta -EV.

Ja siis on veel progresseeruva jackpotiga masinad, mis mingil hetkel võivad -EV masinast minna +EV masinaks.

P.S . Ma pole mingi automaadihunt. Viimati mängisin alla 10 aastasena Tartu bussijaamas kommiraha maha. Elukutselised automaadimehed, wtf. :D
    Fullstacks have more fun.

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

osta sklansky gambling for living raamat. Vähemalt toetad communityt

Comment

• sada
        Julm Donk
        • Nov 2008
        • 52

Algselt postitas Kris
        Long run jääd 100% miinusesse, arvuti on mõeldud sind biitima mitte vastupidi
        Täpselt sama ju nagu netipokkeris, sait võidab alati, hea mängia aga teiste (halbade mängiate) arvelt ;D Mõtlengi nagu kes on automaadi taga hea ja kes halb mängia ;D Midagi nagu juba tuli, et max panustega on kasumlikum kui min panustega.Nagu shortstakker ja regular netipokkeris ;D

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Wow ma just hakkasin mõtlema, et pole kordagi bandiidi taga aega veetnud.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Pahvak
            Näiteks "Deuces Wild" tüüpi automaadid on teoorias +EV kui mängid maksimumpanustega ja perfektset strateegiat. Trikk on selles, et ROI on siis maksimum 0.8% ja +EV moment tuleb siis kui hitid royali ja see katab kõik varasemad kaotused. Aga no olgem ausad, elukutseline royalipüüdja? Ilmselt peab bankroll ka üsna suur olema. Ja kui mängid vähemaga kui maksimumpanused, siis on insta -EV.

Ja siis on veel progresseeruva jackpotiga masinad, mis mingil hetkel võivad -EV masinast minna +EV masinaks.

P.S . Ma pole mingi automaadihunt. Viimati mängisin alla 10 aastasena Tartu bussijaamas kommiraha maha. Elukutselised automaadimehed, wtf. :D
            Ei ole teooriat uurinud (ja vist ei viitsagi) aga olen päris kindel, et sellist strateegiat ei eksiteeri ning automaadil mängides jääd pikemas perspektiivis alati miinustesse.

Comment

• silku108
              Julm Donk
              • Mar 2009
              • 90

Arvan ka et automaatidel mängides on ikka puhas luckbox ning long runis seal võita pole võimalik...ise hittisin kunagi lampi täitsa korralikult yhel automaadil ja 80 % võidust sai maha mängitud enne kui jõudis kohale et seal ei ole lihtsalt võimalik järjest võita ja kandsin oma viimased riismed välja :(

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

automaatidel on jahh miski sise kodeeritud matemaatiline valem (võitude summa vs tõenäosus et antud kombinatsioon tuleb) nii et umbes 2-5% tunnis kaotad pikas perspektiivis

Comment

• oitarvi
                  Vana Tegija
                  • Jan 2009
                  • 1231

Kunagi nägin mingit dokumentaalfilmi. See rääkis, et asi on ajastuses millal mündi sisse paned. Et masina sees jooksevad mingid numbrid või koodid ja siis kui masinasse mündi lükkad siis on masinale juba teada kas oled võitnud või mitte.
                  Aga üks tuttav rääkis ka, et ühel on kodus mingi kangiga masin. :D Et sealt kuskilt saab ära reguleerida täitsa kas masin annab võite või mitte.

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

Algselt postitas ranka
                    Ei ole teooriat uurinud (ja vist ei viitsagi) aga olen päris kindel, et sellist strateegiat ei eksiteeri ning automaadil mängides jääd pikemas perspektiivis alati miinustesse.
                    Ma ei ole ka teooriat lugenud, aga usun wikit (kuigi wikipedia väidetes tuleb alati kahelda). Võid sinagi silmata payout tabelit, mille andsin oma eelmises postituses. Kui masin on teoreetiliselt niimoodi tehtud, et ta on kõige suuremate panustega +EV, siis seda ta ka on. Küsimus on ainult selles, et kuidas maja sellise automaadi pealt võidab. See, et on võimalik saavutada eelis, ei tähenda, et maja miinusesse jääks!

Loomulikult on enamik automaadid -EV. Aga kuidas selline automaat, mis vahel on +EV ennast ära võiks tasuda?

*Inimesed ei mängi perfektset strateegiat, et edge saavutada
                    *maksimumpanustega mängib nii vähe inimesi, et väiksemate panustega mängijad teevad selle tasa
                    *royali hittimine kompenseerib eelnevad kaotused, aga royal tuleb nii harva (loe: suur varieeruvus), et vaevalt ükski gambler tahab hakkata elukutseliseks royalipüüdjaks

Et kes tahab veel vaielda, siis teha selgeks endale mida ma mõtlen ja lugeda wiki linki. See, et masin võib mingil hetkel/staadiumis +EV olla ei tähenda, et maja midagi kaotaks (ntks progresseeruv jackpot).

P.S. ma ei propageeri automaate kui kõige lollimat kasiinosõltuvuse vormi.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas Pahvak

P.S. ma ei propageeri automaate kui kõige lollimat kasiinosõltuvuse vormi.
                      Aga sa võiks.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Algselt postitas pastilaa
                        Aga sa võiks.
                        Jep. Kasiinode PR-osakonnad, võite mulle pakkumisi teha!

P.S. Samas õpetan Teid ruletti beatima.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ma ei usu seda! Ma lihtsalt ei usu seda. Tähendab usun ainult siis, kui max bet on $100,000 ja bankrol peaks olema $100000000000000000000000 aga selliseid bette ei ole. Eesti automaatides on max bet ju kõigest 100 EEK'i. 100,000 bankrolliga tähendab see 1000 beti ja kui mängida perfektse strateegiaga (Ala mitte minu stiilis, et kui laud on 2244J, siis panen J lukku, et royalit püüdu kuigi juba kahe paari raha olemas) siis peale 1000-et betti peaks sul sellest 100-ast kiliost päris suur hulk pappi alles olema.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Kõige naljakam on aga see, et mina, kes ma oma elus olen automaadis videopokkerit ehk maksimaalselt tuhat kätt mänginud, sain (vist oli 14a tagasi) royali. +EV teema kindlasti. Tuleb proovida ja nuppe vajutada.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ka ma olen royali sanaud 50 sendise panusega obv

Comment

Working...