Kas ainult mulle tundub, või on see hoopis omamoodi limiit? ülalpool nagu on lambaid, allpool ka, seal samas levelis on ka, aga no mujal pol eveel niimoodi peksa saanud, kui seal
NL 50
Collapse
X
-
Re: NL 50
Ma olen seda limiiti mänginud pool elu ;D Arvan, et miljon kätt kindlasti tuleb kokku nl50s.
Ise arvan, et midagi erilist sellel limiidil ei ole, pigem on natuke harjumatu ehk nl25 või madalamalt tulla nl50, kus juba 3betitakse ja squeezitakse rohkem, mis võib uuele grinderile raske tunduda kuna variatsoon hakkab tänu sellele minema järjest suuremaks.
Praegu olen mänginud ka nl100 ja ei näe erilist vahet nl50-ga, võibolla ainuke asi, et ei foldita nii kergelt enam, kui seda tehti nl50s ja ehk lükatakse ka kergemalt stackke sisse. Rohkem kindlalt erinevusi ei näe, kindlalt nl50 ei ole raskem, kui nl100 ;D
Enamus kätest olen mänginud 12-24 lauda korraga, ehk Ongames 12-18 lauda ja Starsis 24 lauda.
Alguses Ongames, kui alustasin mängisin stattidega 14/11 või isegi NITisemalt ja winrate oli kuskil 8bb/100 kandis, graafik oli selline:

Siis läksin Ongames teise tuppa ja mängisin natuke LAGimalt 17/15, kui varem ning winrate järjest tõusis tänu sellele. Siis asi läks liiga hulluks juba, kui kaua ühes limiidis mänginud, hakkasin kõike laightilt tegema (statid olid vahel 24/21 isegi päevade kaupa) ja nüüd väga raske nl50 juba mängida oleks ;D

Proovisin ka Starsis 24 laual nl50 stattidega 16/13 keskeltläbi ja väga suurt erinevust Ongame ei ole, kui siis ainult jälle tehakse mingeid ime calle, bluffe ja ei foldita, tahetakse iga kätt võita võib nii öelda.

Arvan, et võite uskuda NL50 pole erand ega rohkem rigged, kui teised limiidid.
Comment
-
hästi hitivad küll nad seal.. callivad 4xbb preflop 270'ga ja obv 27 floppi... ja jube palju stationeid ka... täna 2x lasin 3bulletit kus tüübid callisid auku ostuga lõpuni...see küll ajab marru natuke...ja muidugi riverisse hittisid ka..
Comment
-
Kusjuures oma väikest samplet ja winrate vaadata siis olen sinuga nõus. Nl25 tundus tõesti nõmedam. Fishide erinevusi oli ka näha.Algselt postitas taipupoleSuht köki-möki limiit, ei midagi erilist. NL25 tundus nõmedam.
Sõltub väga ka toast. Väga suured erinevused on ikkagi mängijate vahel riigiti. Osad kes elavad ameerikas, kes euroopas. nad kõik mängivad erinevalt
Comment
-
Kusjuures seda riigiti erinevust võiks isegi uurida. Esialgu võiks võrrelda USA vs Euroopa ;D Minumeelest USA üldine mass on NIT-mat stiili harrastav seltskond.Algselt postitas antnxKusjuures oma väikest samplet ja winrate vaadata siis olen sinuga nõus. Nl25 tundus tõesti nõmedam. Fishide erinevusi oli ka näha.
Sõltub väga ka toast. Väga suured erinevused on ikkagi mängijate vahel riigiti. Osad kes elavad ameerikas, kes euroopas. nad kõik mängivad erinevalt
Comment

Comment