Hetkel bankroll 40 USD ja küsimus on selline, mis summaga parema istuda lauda, ja mis summaga tuleb minna, samuti palju buyin ühes lauas tuleb kaotada , et parem ära minna, kui veel kaotada.Veel paar nädalat tagasi ei kujutanud ette, et saan mitmel laual mängida, kuid kui mängida kindla tabeli järgi siis polegi see nii raske.Siiski, küsin kas lähen 1-2 võj 5 taalaga sisse(5-ga ei luba niiguni hetkel mängita).Ma oletan , et paremini sisseosta 1 USD ehk 50 BB ja ära minna 100 BB?Suurema stäckiga full ringis minu arust on mõttetu mängida, sest enamusel on 1 usd arvel.Minu arust deepstackid on rohkem 6 max laudade jaoks mõeldud..Kavatsen alustada 4-6 lauaga. Ja istuda parem kus on deep stackid ja avg.pot suurem?Nüüd parandage mind palun
Küsimused sendilaudade kohta pokerstarsis
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Re: Küsimused sendilaudade kohta pokerstarsis
Vähemalt 100BB kindlasti. va. siis kui NL2s üritad viimaste sentidega bankrolli taastada.
-
Suunaks äkki selle ABC artikli juurdeAlgselt postitas levisNL2 saab istuda 5$-ga, mis on 250BB ja see on puhas kuld kui oskab ABC pokkerit mängida.
Comment
-
http://foorum.pokkeriprod.com/index....pic,136.0.htmlAlgselt postitas katrinclubSuunaks äkki selle ABC artikli juurde
Head lugemist.
Comment
-
Algselt postitas timukasrSee, et kui ühes lauas kaotad x buy-ini pead lahkuma on urban legend imo (kuigi vahepeal uskusin ka vist seda). Mina igatahes (12 lauda mängides) ei vaheta praktiliselt kunagi laudu.
Kui sa istud mingi uber upswingi nittide lauas ja sind on juba ala kolm korda tühjaks imetud, siis oleks ju totter jääda. imo.
Comment
-
kui kaotad lauas 3 BI siis sa oled laua halvimaid mängijaid, sinu stiil ei sobi laua stiiliga, oled äärimselt ebamugavas positsioonis lauas (BvB) jneAlgselt postitas timukasrSee, et kui ühes lauas kaotad x buy-ini pead lahkuma on urban legend imo (kuigi vahepeal uskusin ka vist seda). Mina igatahes (12 lauda mängides) ei vaheta praktiliselt kunagi laudu.
lahendus: lahkuda
Comment
-
-
+1Algselt postitas ESTPatrickkui kaotad lauas 3 BI siis sa oled laua halvimaid mängijaid, sinu stiil ei sobi laua stiiliga, oled äärimselt ebamugavas positsioonis lauas (BvB) jne
lahendus: lahkuda
Comment
Comment