UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • levis
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1557

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas leits Vaata postitust
    Sul pole eesti panka vaja, võtad netelleri kaardiga v2lja ka .. oled sulli boss.. Easy ju
    Sellised tembeldatakse üldse terroristideks!

Comment

• janek174
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1078

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
      Tegelikult oleks ju mõistlik.

Seaduse probleem pole selles, et see üritab reguleerida seda valdkonda, vaid selles, et ilmselgelt mängitakse olympicu väravasse.

Samas niipalju kui ma tean, ei ole nõuded üleliigsed, et vähemalt FTP ja Stars ei suudaks neid täita. Isegi arvestades, et otseselt neil seda vaja teha pole, kuna on võimalused proxyde ja muude näol, et ükski riik ei saa nende tegevust blokeerida, siis puhteetiliselt või klientidele kindlustunde loomiseks võiks ju vastu tulla nendele nõuetele.

Korralikult läbimõeldud ja ellu viidud seaduse vastu poleks tõenäoliselt paljudel midagi. Ja kui oleks loodud vähegi viisakad tingimused, oleks ka stars ja ka mõned muud toad ehk tõesti selle litsensi taodelnud, just sinu poolt pakutud eetilistel kaalutlustel. Olympicu väravasse mängitakse siin minu arust täiesti õigustatult. Või arvad Sa, et Olympicu online tulekul ja uuel seadusel pole tõesti omavahel mingit seost?

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
        Ma soovitaks selle "kollinurga" uuesti kinni panna seniks, kuni ei ole reaalselt takistatud ligipääsu ühelegi pokkerisaidile.
        Summary:

1) Kuid tagasi algatatud liit ei ole tänaseks kusagile jõudnud, aga loodetavasti jõuab.
        2) Seadus on jõustunud, EMTA on tulnud välja väga tugevate avaldustega ja väidab, et varsti toimub täielik switch-off.
        3) Inimestel on ebakindlus ja teadmatus. Nad tahavad mõtteid vahetada ja arutada.
        4) Tuled Sina ja ütled, et ärge mõelge, ärge arutage. Lisaks palud füüsiliselt keelata arutelu.
        5) Alternatiivina pakud välja, et kusagil keegi järgmisest nädalast alates hakkab midagi meie heaks tegema. Kes, mida ja kuidas - seda Sa ei täpsusta.

Mis Sa arvad, kui siin ei tohi/saa teemat puudutada, kas asjast huvitatud ja oma sissetuleku/bankrolli/tuleviku pärast muretsevad inimesed hakkavad vastuseid mujalt otsima?

Comment

• janek174
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1078

Arutelu on alati teretulnud ja seda keelama pole küll mõtet hakata. Või selle eesmärgiga, et uskumatud saavad äkki valeinfot? Aga kust nad paremat peaks saama? Või lõpetame igasuguse arutelu ja usume suu ammuli neid artikleid ja intervjuusid, mida meedia pakub?

Comment

• tdx
            Grinder
            • Oct 2008
            • 768

ma ei saa ka aru milleks peab neid topicuid avama ja sulgema koguaeg, foorumis võiks ju nagu mingi diskussioon toimuda või mis? ei viitsi mingeid LOLIMDRUNK SEXXY TIME!! jutte ka ainult lugeda...

kas muidu eesti highrollerite seisukohti\plaane ka kuskil avaldatud on? praegu on ühiskonnas üllatavalt tugevat vastukaja see seadus leidnud, imo peaks praegu ka asap seda ära kasutama ja mingi ühisrinde pealt veits vastu laksima enne kui see teema meedia luubi alt ära kaob.

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Usun, et juba põhimõte pärast oleks kindel tulija mingile meeleavaldusele, sest näha on ka, et ka lihtsalt tavalised inimesed on mõistmas pokkeri suurt erinevust hasartmängust ja ollakse vihased selle nö korruptsiooniseadusele.

Comment

• zuckerman286
                Julm Donk
                • Nov 2008
                • 83

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                Summary:

1) Kuid tagasi algatatud liit ei ole tänaseks kusagile jõudnud, aga loodetavasti jõuab.
                2) Seadus on jõustunud, EMTA on tulnud välja väga tugevate avaldustega ja väidab, et varsti toimub täielik switch-off.
                3) Inimestel on ebakindlus ja teadmatus. Nad tahavad mõtteid vahetada ja arutada.
                4) Tuled Sina ja ütled, et ärge mõelge, ärge arutage. Lisaks palud füüsiliselt keelata arutelu.
                5) Alternatiivina pakud välja, et kusagil keegi järgmisest nädalast alates hakkab midagi meie heaks tegema. Kes, mida ja kuidas - seda Sa ei täpsusta.

Mis Sa arvad, kui siin ei tohi/saa teemat puudutada, kas asjast huvitatud ja oma sissetuleku/bankrolli/tuleviku pärast muretsevad inimesed hakkavad vastuseid mujalt otsima?
                kardan ausalt öeldes välja öelda mõtet, mis juba vägisi pähe tungib. aga varsti tahaks kontrollida, mis kodanikel OLYs pikad positsioonid on, sh mõningad tuntud gämblerid

Comment

• paradigmlost
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 421

heh tulin trennist koju ja 10 minti oli aega 20:30-sele turkale trios, hakkan sisse logima, panen parooli valesti ja siis ütleb et konto blokitud, võtke ühendust klienditoega... sattusin paanikasse ja mõtlesin, et keeratigi kinni.. aga selgus, et olin lihtsalt parooli valesti pannud. kõik on korras:)

Comment

• tolmuahv
                    Klubi Liige
                    • Feb 2009
                    • 2502

Algselt postitas zuckerman286 Vaata postitust
                    kardan ausalt öeldes välja öelda mõtet, mis juba vägisi pähe tungib. aga varsti tahaks kontrollida, mis kodanikel OLYs pikad positsioonid on, sh mõningad tuntud gämblerid
                    Ma küll ei karda. Paljudel tuntud mängijatel on OEG's pikk positsioon. Minul sealhulgas. Võin nende investor olla, aga ühtegi senti rake ma sinna ei kavatse jätta. Kui aktsionäride nimekiri huvitab, siis see on avalik: http://statistics.e-register.ee/shlist/?lang=et

Comment

• Dogers
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2500

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                      Summary:

toetan Sinu arvamust.

Comment

• ment52
                        Politseidokumendiga kusjuures!
                        • Oct 2008
                        • 1270

Algselt postitas paradigmlost Vaata postitust
                        heh tulin trennist koju ja 10 minti oli aega 20:30-sele turkale trios, hakkan sisse logima, panen parooli valesti ja siis ütleb et konto blokitud, võtke ühendust klienditoega... sattusin paanikasse ja mõtlesin, et keeratigi kinni.. aga selgus, et olin lihtsalt parooli valesti pannud. kõik on korras:)
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• timukasr
                          Vana Tegija
                          • Nov 2008
                          • 1099

Algselt postitas paradigmlost Vaata postitust
                          Algselt postitas ment52 Vaata postitust
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          FYP

Comment

• kilu6
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1305

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
                            Hetkel mängime julgelt edasi ja mingeid kiireid cashoute pole ka kindlasti vaja tegema hakata
                            Mulle tundub ka, et seni kõik ok, aga arutada ikka võib ma usun.

Pokkerikommuuni peadelt ootaks näiteid, kuidas näiteks USAs vms maades (nt Norra), kus UIGEA nimeline või sarnane seadus olemas, kuid endiselt inimesed mängivad. Mis kanaleid kasutavad? Kuidas rahasid kannavad? Mis VPN saite või suva? Seda siis konkreetselt, mitte kuulujuttude tasandil, ehk Teil on mõni tuttav kuskil?

UIGEA puhul siis teatavasti võeti vastu ka seadus, mis keelab USA pankadest gambling saitidele kannete tegemise. Siiski USA mängijad mängivad, aga teevad seda ewalletite või mitteUSA pankade krediitkaarte kasutades. Mängimist UIGEA keelata ei saa.

Kuigi mingeid algatusi seni pole, aga kas muutuvad Eesti seadused tulevikus Soome sarnaseks, kus Euroopa tubade teenitud kasumist ei pea makse maksma, aga mitteeuro saitidel omast peab? Pokeritieto foorumis arutavad inimesed, miline tuba on eurotuba ja milline ei ole:)

Või on see soome variant mingi vahevariant ja nad on ka teel Eesti ja Norra versiooni poole.

Ja teisest teemast toon siia:

Today these countries censor internet access: China, Azerbaijan, Bahrain, Brazil, Ethiopia, Iran, India, Korea, Morocco, Myanmar, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, Singapore, Syria, Sudan, Thailand, Turkey, Tunisia, United Arab Emirates, Uzbekistan, Vietnam, Yemen.

Peeter Marvetilt asjalik ülevaade:
                            Last edited by kilu6; 02.03.10, 19:53.

Comment

• Madis_89
                              Grinder
                              • Feb 2009
                              • 841

Nii, aga kui nüüd pokker mõttemängude hulka arvatakse, nagu male ja bridž ?

Comment

• Maheaatom
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 958

Ma tahan lihtsalt väita, et see jutt ei vii kahjuks hetkel mitte kuhugile. Juba mitmeid kuid on nämmutatud, et on sitt seadus. Jah, on küll sitt seadus, me kõik teame seda! Seaduse jõustumisele eelnenud aeg oli pokkerimängijate jaoks kahtlemata ülisoodus, kuid kahjuks ei kesta head ajad igavesti. Täpselt samamoodi võis 2003. aastal NL200 lauas võita inimene, kes teadis vaid 1. grupi stardikäsi, kuid 2009. aastal vajab juba NL25 lauas stabiilselt võitev mängija väga korralikku teadmistebaasi. Ja pokker pole selle ajaga kuskile kadunud, mängijad on kümneid kordi rohkem ning ala muutub ainult populaarsemaks. 2003. aasta "pro" kas õppis mängima või läks erru; mäng pisut muutus aga kogu show läks ikka täpselt sama moodi edasi. Selle lõigu moraal - ootame ära mis täpselt juhtub ja siis tegutseme. Uisapäisa tegutsemine ei vii kohe kindlasti kuskile ning hetkel ei saa nagunii midagi teha.

Teine küsimus on see, et "mis juhtuma hakkab"? Kogu aeg päritakse ning kunagi ei rahuldu keegi infoga, et "me ei tea". See tüütab tõsiselt ära, eriti kui saad virnade viise sellesisulisi e-maile ja PM-e. Loomulikult - teadmatuses on nadi elada (ma tahaks ka näiteks teada, milline ilm täpselt 23. juunil tuleb, et jaanipäeva plaanid varakult paika panna), kuid kusjuures siiamaani ei tea keegi midagi, mis reaalselt ja millal juhtub. Eile istusime koos ETPL tugigrupiga (sellesse gruppi kuulub ka PokkeriProde esindaja, kes küll eile kahjuks puudus) ning ka selles kambas ei tea keegi täpselt midagi. Meil on hunnik kollijutte EMTA-lt, mis on samuti kohati umbmäärase sisuga ning hunnik spekulatsioone, kus paljud kommenteerijad ei tea siiani kahjuks sedagi, mida seadus üldse sätestab.

Kolmandaks - kõik kes kardavad et ei saa PokerStarsist enam homme oma raha kätte mitte mingit pidi kätte - jumal küll, tehke cashout ja jätkake mängimist Olympicus. Ei ole ju kunagi väitnud, et seda mingil juhul teha ei tohiks. Aga näiteks mina pole ühtegi oma kontot puutunud ja raha on mul näiteks nii Starsis, Trios, FT-s, Carbonis, Unibetis kui Everestis. Kas arvate, et kui ma tõesti näeksin oma rahadele hetkel reaalselt ohtu, oleksin ma sellega venitanud?

Arutelu foorumites peaks põhinema uutele ideedele, mängijatevahelisele aktiivsele koostööle ning reaalsetele tegudele, mida tulevikus ette võtta mitte kommentaaridel stiilis "kuradi nõme seadus", "millal ma enam mängida ei saa" või "millal ma pean cashoudi tegema"?

Comment

Working...