Mängijad, kes usuvad rohelisi joonekesi ehk EV-d, mul on küsimus teile.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Mängijad, kes usuvad rohelisi joonekesi ehk EV-d, mul on küsimus teile.

Mina personaalselt pole rahul kui EV joon on üle winningsi või allpool, see on põhjus, miks ma seda joont ebaoluliseks pean. Mõttetu närvide raiskamine. See kui täpselt ta näitab on samuti ebaoluline, loeb raha, mis sa cashoudid, et jäätist osta.

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

mina vaatan ja hindan seda, kuna minu pea miljonilise sampli juures kattub see üsna konkreetselt.

muidugi ei võta ma seda jooksu hindamise allikana, kuna paljud käed lähevad alles riveris allinn ja seda see ei mõõda, aga näitab see ju edukalt allinn minnes tulemusi oodatud tulemustele.

vaatan seda ja mõtlen mis oleks võinud täna tulemus olla, kuid alati mõtlen ka mitu korda ma PF callisin pocketiga ja kräkisin AA kui oleksin samas ka 3beti panna ja või allinn PF minna ja siis oleks equity hoopis teine olnud

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
        Nope, kui Sa lähed 5 korda all in olles ees 80% ja võidad kõik korrad, siis jooxed samuti üle EV!

Ja kui võidad ühe 50% olukorra, siis jooxed ka kohe laxti võimsalt üle EV

Seega üle EV annab joosta ka siis kui ühtegi suckouti ei tee, aga lihtsalt kõik all in olukorrad peavad vastu
        See ongi väga ebaloogiline selle joone puhul. Teiseks Sklansky buckid räägivad ainult kindlast käest aga on olemas natuke edasijõudnud "värk" (ei leidnud paremat sõna) - "G Bucks". See ei ole enam sinu käsi vs vastase käsi vaid sinu range vs vastase range.

Miks on vahet? Kui sul on JJ ja fishi läheb allin 22+, siis tihti võib olla nii, et fish näitab QQ+ sulle mitu korda. Sklansky buckid näitavad nüüd, et topid pappi sisse miinus olukordades aga kui nüüd võtad G-buckisd, et sinu stacking off range vs fishi stacking off range peaksid long runnis väga suurt plussi teenima.

EV on põhimõtteliselt sama, mis Sklansky bucks, et vaadakase ühte kindlalt kätt ühe kindla käe vastu aga kahjuks pokkeri ei saa nii võita, kui mõtled ainult short-term otsuseid vaid ikka kõike otsuseid tuleb teha pidades silmas pikka perspektiivi.

Comment

• kuco
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1910

Asi millest ranka räägib

Comment

• sm112
            Grinder
            • Jun 2009
            • 776

Pool milli pole veel mingi sämpel, või kuidas muidu seletada seda, kui räigelt alla EV ma konstantselt jooksen.. Ja kommentaarid stiilis "shortstackerid peavadki alla EV jooksma" on ka igati teretulnud ;D

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Algselt postitas sm112
              Pool milli pole veel mingi sämpel, või kuidas muidu seletada seda, kui räigelt alla EV ma konstantselt jooksen.. Ja kommentaarid stiilis "shortstackerid peavadki alla EV jooksma" on ka igati teretulnud ;D

Seega kaitseb vanajumal ainult joodikuid, shortid on põlatud. Jeah. :)

Comment

• timukasr
                Vana Tegija
                • Nov 2008
                • 1099

Algselt postitas sm112

SSS-iga tekib lihtsalt võimalust runnida alla EV kümneid kordi rohkem, kui BSS-ga (BSS folditakse ka ikka, kui lükkad flopis mingi beti kehtima ja ise oled ka piisavalt "rikas" et foldida teise mehe tõste peale).

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Algselt postitas timukasr
                  SSS-iga tekib lihtsalt võimalust runnida alla EV kümneid kordi rohkem...
                  Nu see mu esimese posti mõte oligi. Samas, ei kehti see mu arust ainult ss kohta vaid ka nende kohta kes mängivad ülinitiselt 8/7 või veelgi tightimat stiili.

Comment

• McFoldberg
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 731

Algselt postitas sm112

Shortstackerid peavadki alla EV jooksma.

Comment

• kivisaba
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2514

Algselt postitas McFoldberg

Shortstackerid peavadki alla EV jooksma.
                      best poast in threed

Comment

Working...