Tulumaks pokkerilt..??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: Tulumaks pokkerilt..??

tsiteerides Pulp Fictionit: Bitch, be cool!

Comment

• cthd
      Julm Donk
      • Mar 2009
      • 55

Ma jätan kituka-pugeja-kõigeilusaärarikkuja-sildi kleepimata praegu ;D sest ilmselt maksu(hirmu)mõtteid on mõelnud ka teised, kes nii püüdlikud riskimaandajad ei ole.
      Lugege seadusi, hakkab kergem. Kui seadust tõlgendada ei mõista või niisama muhvigi aru ei saa, küsige mõtestatud küsimusi inimeste käest, kes saavad, mitte pokkeritubadest või kust krt.

Mina tänan.

Comment

• leits

Algselt postitas cthd
        Ma jätan kituka-pugeja-kõigeilusaärarikkuja-sildi kleepimata praegu ;D sest ilmselt maksu(hirmu)mõtteid on mõelnud ka teised, kes nii püüdlikud riskimaandajad ei ole.
        Lugege seadusi, hakkab kergem. Kui seadust tõlgendada ei mõista või niisama muhvigi aru ei saa, küsige mõtestatud küsimusi inimeste käest, kes saavad, mitte pokkeritubadest või kust krt.

Mina tänan.
        mis sa sellega hetkel tahtsid öelda, mina aru ei saanud

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas leits
          mis sa sellega hetkel tahtsid öelda, mina aru ei saanud
          unreal kui aeglane sa oled

Comment

• cthd
            Julm Donk
            • Mar 2009
            • 55

Ja leitsil obv õigus - tagasiulatuvalt ei kehti ega hakka kehtima üksi uus maksukoormat suurendav seadus. Mitte kunagi. Samamoodi nagu ei saa mõista sind aastal 2010 karistusseadustiku muutumise tõttu pikemaks ajaks vangi, kui 2008 mil sa nt mingi kuriteo sooritasid, oli seaduse järgi maksimum.

OP-le ja teemaarenduse suhtes niisama oli see eelmine btw. Sest esimene reaktsioon paljudel, et ära torgi, äkki võetaksegi raha ära meilt kõigilt. Mis on suht mõttetu paanika.

Comment

• leho57
              Grinder
              • Nov 2008
              • 664

Algselt postitas Tarmonator
              tähendab, kas sa oled veitsa puudega või??? timukasr siis
              miks on vaja torkida niigi hella teemat mis praegusel ajal eriti kiirelt üles võetakse kui keegi asjast aimu saab.
              sulle meeldiks hakata mängima ainult eestlastele mõeldud toas, sest kui eesti hakkab nõudma, et pokkerituba oleks eestis registreeritud, siis just see juhtubki. sest mitte ükski normaalne tuba ei hakka eesti jaoks eraldi litsentsi tegema ja käputäie mängijate pärast makse siia maksma. ja siis tehakse üks ilus triobet ja siis toksime seal kõik koos rõõmsalt.
              krt kui seaduses on öeldud, et hasartmängu tulusid ei maksustata ja pokker on eestis hasartmäng, siis mis asi siin täpselt selgusetuks jäi????? >:(
              et tuba eestis registreerida ning litsents saada on tarvis päris mitmeid mitmeid miljoneid investeerida.. ma ei usu, et see ennast ära toidaks eestlaste pealt + muidugi maksud mis riik endale võtaks. Ja kõige tipuks ei ole eestis ühtegi seadust mis interneti pokkerit käsitleks nii, et hetkel on meie riik suht abitu. nad ei saa midagi keelata ega hakka ka saama enne kui üks põhjalik seadus välja tuuakse.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Unreal, millised ahnepäitsud need võitvad mängijad võivad olla. Mõni mees käib 160h+ kuus tööl ja maksab auga tulumaksu oma 4350 suuruselt palgalt, teie aga ei raatsi samas summas taaladelt sentigi maksta ;D

Comment

• leho57
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 664

haigekassasse võiks iseenesest maksta ju. aga see oleks ikkagi keeruline sest puudub kindel palk ja haigekassa ei võimalda sulle mingit ravi kui üks kuu maksad sinna 1 eek ja teine kuu 100 eek ja kolmas kuu 0 eek.

saaks kuidagi jutule, et kindel plekk iga kuu haigekassasse, muid makse ei maksa :D

Comment

• Tarmonator
                    Lingiparandaja
                    • Oct 2008
                    • 3274

Algselt postitas leho57
                    et tuba eestis registreerida ning litsents saada on tarvis päris mitmeid mitmeid miljoneid investeerida.. ma ei usu, et see ennast ära toidaks eestlaste pealt + muidugi maksud mis riik endale võtaks. Ja kõige tipuks ei ole eestis ühtegi seadust mis interneti pokkerit käsitleks nii, et hetkel on meie riik suht abitu. nad ei saa midagi keelata ega hakka ka saama enne kui üks põhjalik seadus välja tuuakse.
                    no minu kommentaar oli ajendatud sellest, et kui palju torkida oma maksudega, siis küll see ka ükskord ära tehakse.
                    ja 2010 kehtima hakkav seadus justkui kehtestab selle, et eesti riik peab saama eestis läbiviidavatelt hasartmängudelt makse. ehk siis teenuspakkuja kes siin tahab teenust osutada peab eestis registreeritud olema. ja noh...mis te arvata milline suur kasiinokontsern siis uue pokkeritoaga välja tuleb kui elion ja teised internetiteenuspakkujad hakkavad ühendusi välissaitidele piirama/keelama.

jah ma tean see on kõik teoreetiline siiani ja alati on olemas proxyd ja muu selline, aga point jääb...ärge sit*a torkige!!!!!!!

Comment

• cthd
                      Julm Donk
                      • Mar 2009
                      • 55

Mh, ma lugesin selle mõttevahetuse uuesti läbi ja sain pihta vist, millele pihta ei saada:

MKS §98 "maksusumma määramine" ei ole sama, mis maksumäära kehtestamine . Maksusumma määramine käib maksustatava perioodi seaduse järgi ja ainult selle järgi ja kui jääb kahe silma vahele aegumistähtaja jooksul, siis pärast seda ei saa keegi midagi sult küsida. Kui ei olnudki mingit maksekohustust ja tulevikus kehtestatakse uus maksumäär, siis see obv tagantjärgi ei mõjuta midagi niiehknii.

Selle esimese tsitaadi panin lihtsalt 10-aasta-pärast-tullakse-äkki-nõudma jutu peale, vbla off-topic üldse ...

Comment

• timukasr
                        Vana Tegija
                        • Nov 2008
                        • 1099

Lol, wtf nagu?

Ma käpin seda nö sitta just nimelt maksuhirmu pärast. Nagu ma ütlesin ei taha ma 10 aasta pärast vangi minna (see on sama omaksupüüdlik kui kõik teie, kes hakkasid mölisema, et ma väheke informatsiooni tahan teada saada). Suht unreal kui raha peal väljas kõik on ja ühtki senti ei taha maksta. Tegelikult ma ka ei taha emmigi maksta, aga no kuulge... seadust tuleb täita ja kui teil selline seadus ei meeldi kolige kuhugi teise riiki, nagu paljud multimiljonärid.

Vaevalt, et nüüd homme õhtulehes, et Eesti riigil on saamata 20kk tulumaksu pokkerilt. Ja isegi kui just nii on, siis I don't give a flying fuck.

Nüüd kui mingi tulemuse saan on rahu majas. Kas saad rahulikult edasi kasseerida oma võite või paned mingi osa teadlikult kõrvale. Tra mina pole mingi varas ja täiesti šokis olen sellest vastukajast.

Eesti seadustes pole selgelt öeldud, et online pokkeri pealt teenitav tulu on maksuvaba nii, et gtfo sellise jutuga. Selliste probleemide pärast tehaksegi seaduse muudatusi ja ühiskond/seadustik areneb.

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

kui midagi väga tahta, siis seda ka saab

nii et edu

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Keskerakonnal on vist mingisugune kamp, kes hirmsalt kasiinode vastu võitleb. Kuna keskerakond on ka kõige aktiivsem rikastelt raha ära võtma, siis see oleks lahe tsirkus, kui nad teisest otsast pokkeritulusid maksustama tahaks hakata.

Comment

• cthd
                              Julm Donk
                              • Mar 2009
                              • 55

;D
                              timukasr, take a chill pill

1) kui seaduses ei ole väljendatud selgelt, et ON maksustatav (see ongi kinni teg selles, et kas ikka õnnemäng ja pokkeri kohapeal ongi seaduseauk sisuliselt), siis on ta halvimal juhul VAIELDAV ja 99%, isegi kui kellelgi lööks kuskil mingi kramp pähe, et looks pretsendedi ja mõtleks välja, et pokkeritulu võib maksustatavana tõlgendada, siis praeguse seadusandluse järgi on see suht lihtne lahendus pokkerimängija kasuks juba esimese astme kohtus, kui seal tekiks kellelgi ikkagi mingi eriline huvi pressida kaugemale või teha muidu huvitavate lahenditega ilma, siis tipneks lugu ehk riigikohtus, laheneks ikkagi 99.9% tõenäosusega pokkerimängija kasuks, aga teema oleks üleval, korrigeeritaks seadust jne jne ja siis pärast tuleb joosta vastavalt reeglile ja riigikohtu lahenditele.

2) ... uimaiviitsi.

/tasuta õigusabi-teenistus/

Comment

• leho57
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 664

täpelt. kõik mis ei ole keelatud või mainitud ei ole - on lubatud :)

Comment

Working...