Tulumaks pokkerilt..??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Tulumaks pokkerilt..??

vara veel .. on aeg viski kallale asuda :)

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

Algselt postitas leits
      inimesed te kardate liiga palju ... okei pangad saavad rahasid jälgida, kust mida tuleb, aga ma võin l2bi mut miljoni koha raha endale kantida ju sinna arvele ... ps-mb-paypal-neteller mingid webipoed ... ebayd .. ma ei eta what ever ... elu on lill mõelge nii
      See riveri nali oli obviously naljana. Mina ei karda küll hetkel midagi. Mu elustiil juba ei luba muretseda
      asjade õle, mis "võivad tulevikus juhtuda" vms. Fuck it, see on täiesti ebareaalne, et pokkeri tulude pealt mingeid makse maksta. See on üldse imho täiesti ülepuhutud teema juba mitte ainult siin topicus, vaid tegelikult juba mõnda aega. Kogu see ettekujutus on
      Unreal

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

See on(vist) hea, et on ikka inimesi, kes muretsevad, et riik saaks korralikult maksud kätte jne. ;D

Mind ennast absoluutselt ei koti see teema. Kui mul on võimalik üle lasta, siis seda ma ka teen. Sellesmõttes, et on tegelasi, kes ka kehtestatud seadustest üle hüppavad, mõned aga põevad juba nende seaduste pärast, mida pole veel kehtestatudki. :D

Comment

• peokuningas
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 444

Ma pean ennast ka ikkagi suht seadusekuulekaks inimeseks (kui mõned purjus peaga tehtud trikid välja arvata ;D) aga see Timuka tekst oli küll suht sürr ja tundus uskumatu.
          Maksudest kõrvale hiilimist ma õigeks ei pea, aga kui hasartmängu võidud pole maksustatud, siis ei olegi ju millest kõrvale hiilida.
          Maksuameti asemel võiks uurida näiteks hoopis herr Kolgi käest palju ta oma suurvõidu pealt makse pidi maksma. Tema võit oli siiski ka meedias kajastatud ja juhul kui pokkeri pealt peaks makse maksma, oleks maksuametnikud talle kindlasti peale lennanud.

Offtopicut ka:
          Käisin täna big-s tegemas EUR-i hoiust ja seal avalduse täitmisel oli vaja märkida raha päritolu kohta. Valikud olid palgatöö, pension, kingitus, pärandus (võibolla veel midagi) ja muu. Muu juures siis tuli täpsustada. Ma juurdlesin pikka aega, et mida sinna panna. Kui panna palgatöö, siis võivad miskid jamad tulla. Samuti ei saa kirjutada, muu - lotovõit, sest selle pealt tuleks ka makse maksta. Samuti tundus imelik kirjutada internetipokker. Seega kirjutasin sinna hasartmängu tulu :D

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

kõik, kes maksude pärast kardavad, kandke raha mulle.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas ok2aa
              kõik, kes maksude pärast kardavad, kandke raha mulle.
              Nats kandsin.

Selle teema kohta viimane hoiatus, sest hakkasin juba teemat lukustama kui nägin, et võeti toonid alla tagasi ja seetõttu jääb teema veel avatuks. Kuigi iseenesest lükkaks selle jama lukku, sest nõustun Maheaatomiga - pole mõtet zitta torkida, sest zitt läheb haisema! Aga kuna kõigil on sõnavabadus ja õigus oma arvamusele, siis seega oma maitse järgi teemasid lukku ei topi - kui uuesti ründama üksteist hakkate, tõmban kriipsu peale ja lähme kõik magama.

Tänan.

Comment

• Cremer
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 214

-Nagu ma ütlesin ei taha ma 10 aasta pärast vangi minna (see on sama omaksupüüdlik kui kõik teie, kes hakkasid mölisema, et ma väheke informatsiooni tahan teada saada). Suht unreal kui raha peal väljas kõik on ja ühtki senti ei taha maksta.-

okey :)

siin on nüüd 2 varianti,
                1. variant, et tagasiulatuvaid seadusi suhtkoht ei ole.
                2. variant, kui riik Sulle ära teha tahab, siis ta lihtsalt teeb seda - a la riigistab su pokkeri accoundi koos panga kontoga.

Aga üldiselt jah, ühinen eelpool kõnelenutega selle torkimise osas, muidu käivitub 2. variant

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

Algselt postitas peokuningas
                  Samuti ei saa kirjutada, muu - lotovõit, sest selle pealt tuleks ka makse maksta.
                  Eile just reporteris küsiti eesti loto turundusjuhilt kas tulumaks läheb maha. Turundusjuht väitis, et loto võidud on tulumaksu vabad.

Comment

• peokuningas
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 444

Lugesin riigiteatajat ja seal selline tekst:

(2) Tulumaksuga maksustatakse saadud pensionid, toetused, stipendiumid, kultuuri-, spordi- ja teaduspreemiad, loteriivõidud, vanemahüvitise seaduse alusel saadud hüvitised ning spordilähetuse hüvitised ja päevaraha.

(3) Tulumaksuga ei maksustata:
                    7) korraldusloa alusel läbiviidud loteriist saadud loteriivõite ja hasartmängu korraldamise tegevusluba omavalt isikult saadud hasartmänguvõite;

Misasjad on korraldusloaga loteriivõidud ja misasjad on muud lotovõidud?
                    Kui ma loosin pokkeriprod foorumis välja 100 krooni, siis võitja peaks selle pealt maksma tulumaksu?

Tulumaksu seadus:

Comment

• Tarmonator
                      Lingiparandaja
                      • Oct 2008
                      • 3274

kõik eesti loto võidud on maksuvabad, sest eesti loto on neilt juba maksud maksnud. muud võidud...a'la võidad õlle kampaaniaga auto...MAKSAD

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Minu jaoks väike paradoks selle maksuteemaga seoses. Nimelt, pokkeriprod teenivad fishidelt raha võitmisega omale elatist. Kust tuleb aga fishide raha ? Reeglina ikka palgatööst ja palgatöölt makstakse ka tulumaksu. Seega tekkib olukord, kus pokkeripro makstes tulumaksu, maksab tegelikult tulumaksu summalt, millelt on juba tulumaksu makstud. Seega oleks ainuõige lahendus (mida aga kunagi ei rakendata), et fishid saavad kaotatud raha pealt tulumaksutagastuse

Comment

• Maheaatom
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 958

Algselt postitas peokuningas
                          Misasjad on korraldusloaga loteriivõidud ja misasjad on muud lotovõidud?
                          Kui ma loosin pokkeriprod foorumis välja 100 krooni, siis võitja peaks selle pealt maksma tulumaksu?
                          Loomulikult peaks. Aga ta oleks peast põrunud kui seda teeks.

Comment

• Tarmonator
                            Lingiparandaja
                            • Oct 2008
                            • 3274

Algselt postitas Maheaatom
                            Loomulikult peaks. Aga ta oleks peast põrunud kui seda teeks.
                            jah, müüd naabrimehele koduajast kilo õunu, siis pead ka saadud tulu deklareerima. kes meist seda aga teeb? timukasr, sa deklareerid?

Comment

• blizkaa
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 389

Tulevikus sissekirjutus gibraltarile ja nagu leits ütleb, et elu on lill edasi. Ma maksaks siiski ainult kahte sorti maksu, altkäemaksu ja kättemaksu...

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas Imric
                                Minu jaoks väike paradoks selle maksuteemaga seoses. Nimelt, pokkeriprod teenivad fishidelt raha võitmisega omale elatist. Kust tuleb aga fishide raha ? Reeglina ikka palgatööst ja palgatöölt makstakse ka tulumaksu. Seega tekkib olukord, kus pokkeripro makstes tulumaksu, maksab tegelikult tulumaksu summalt, millelt on juba tulumaksu makstud. Seega oleks ainuõige lahendus (mida aga kunagi ei rakendata), et fishid saavad kaotatud raha pealt tulumaksutagastuse
                                Kõik firmad saavad ka oma kasumi palgatööst tulnud rahast, mille pealt on juba tulumaksu maxtud, ometi peavad nad jällegi oma palkadest ja kasumitest omakorda tulumaxu maxma.

Comment

Working...