Tulumaks pokkerilt..??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maheaatom
    Grinder
    • Oct 2008
    • 958

Re: Tulumaks pokkerilt..??

Algselt postitas masterpuppet
    Ning kui on vaja teha näiteks elutähtis operatsioon, mis on elukallis (südamesiirdamine vms), siis haigekassata võid sellisest asjast ainult und näha, sest ilmsegelt ei suuda sa seda vähemalt miljonilist operatsiooni ise kinni maksta.
    Noh, oppe ei tehta õnneks noortele inimestele üleöö. Aga üldiselt ma ei väidaks, et vabatahtlik tervisekindlustus oleks ka 18-25 aastasele halb investeering, eriti kui ta mingi "eluvend" on. Autoga võssa, tänaval nuga, tarvitad mingit vale sodi vms. Ja tobe kui inimene teeb n. oma autole kasko aga enda peale kulutada ei raatsi (see 1,4K kuus on ikka üsna väike kulu). Mis on tähtsam?

Niisama lampi firmat teha ei ole minu arvates ka erilist mõtet. Firmaga on omajagu tegemist ka ikka (eriti kui on palgatöötajaid), see pole reaalsuses nii lihtne midagi Ainuke pluss FIE ees on see, et OÜ vastutab osakapitaliga, FIE kogu oma pe...ga.

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas alaska
      Kiirabi ja esmaabi on kindlasti tasuta ja keegi haigekassakaarti ei küsi.
      Esmaabi jah aga paned autoga võssa ja oled mõni nädal intensiivis ilma haigekassata - küll sulle see arve ka saadetakse
      Surema sind muidugi ei jäeta.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Maheaatom
        Esmaabi jah aga paned autoga võssa ja oled mõni nädal intensiivis ilma haigekassata - küll sulle see arve ka saadetakse
        Surema sind muidugi ei jäeta.
        Yeah, see on väga valus.

Long runnis kindlasti on haigekassa -EV aga kahjuks elu on liiga lühike ja samas ühekordne, et pikema perpspektiivi peale mängida.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Samas eks see haigelassakaart ka suurt midagi garanteeri.On ju jutte küll kuuldud,kus kellegil on vaja olnud mingit kunstsüda-opp tehakse kuskil Itaalias,mille tegemiseks läheb ca mill.Ja siis on kogu perekond oma majad ja autod jms maha müünud,et seda oppi võimaldada vms

Mnjah aga jah elu tõesti ühekordne,olgu sul raha kui palju rebuyd sa teha ei saa
          Et see peaks olema suht viimane asi mille arvelt kokku hoida.

Comment

• Lutzky
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1829

Algselt postitas ranka
            Aga kui see välja tuleks, et nii tehakse - et tegelikult tegevust ei toimu, töötajad maksavad ise oma sotsmaksu kinni, kas sellest probleeme tekib ja seadusega karistada saab?

Tegelikkuses ju mitte mingisugust petmist ei toimu, sest ise ostes saad haigekassa tunduvalt odavamana aga nii tööl olles plussid on, et kogunevad tööaastad ning on ka midagi tööraamatus näidata.
            minu esialgne soovitus lähtuski praktikast, kust ma võin tuua ka näite, et selline asi toimib

Comment

• LuuK
              Vana Tegija
              • Dec 2008
              • 1138

olen olnud selline "tööta töötaja" 6 aastat, toimib, aga fakt on, et selle 6 aasta jooksul pole mul kordagi arsti vaja läinud. nüüd, töötuna saab vähemalt töötukassast reikbäkki ja pensioni alla läksid need vist ka kirja.

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

Algselt postitas LuuK
                olen olnud selline "tööta töötaja" 6 aastat, toimib, aga fakt on, et selle 6 aasta jooksul pole mul kordagi arsti vaja läinud. nüüd, töötuna saab vähemalt töötukassast reikbäkki ja pensioni alla läksid need vist ka kirja.
                see summa vist nii väika ja pead korra kuus kohal kah käima. + nad hakkavad jyu sulle mingeid koristaja kohti pakkuma jne. Ainuke soodukas on et saad vist tasuta kursustele käija vms. Igatahes arvan et see summa mis nad annavad ei vääri seda, et kuus kord kohale minna

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Kusjuures see ka suht nali,et kui nt töötuks tahad regada,siis peab sul max 6 kuud tagasi olnud töökoht.
                  Seega nt kui läksid peale töötuksjäämist kasvõi reisile või siis munesid niisama kodus ei ole sul õigust isegi "töötuks" saada

Comment

• timukasr
                    Vana Tegija
                    • Nov 2008
                    • 1099

Ma sain oma vastuse kätte, keda huvitab, mis kirjutati (Starsi ja PartyPoker'i kohta) saatke PM ja ma vastan. Muidu postitaks siia, aga mu postid kütavad liiga palju kirge, seega hoian info enda teada.

Comment

• kivisaba
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2514

mõtlesin et küsin seda infot pmis aga mõtlesin et pärast tulevad süümekad ors nii et jääb ära

Comment

• leits

niikaua kui selga ei lennata on pohhui ja pole lennatud. ära ainult uudistesse mine :)

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas timukasr
                          Ma sain oma vastuse kätte, keda huvitab, mis kirjutati (Starsi ja PartyPoker'i kohta) saatke PM ja ma vastan. Muidu postitaks siia, aga mu postid kütavad liiga palju kirge, seega hoian info enda teada.
                          n1.cares.com oli vist saidi nimi ?

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas timukasr
                            Saada mulle PM.

Comment

• Lutzky
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1829

Mulle võid ka panna. Huvi pärast tahaks ikka teada, mis värk on...

Comment

• UdusOlevSiil

Ja keegi, kes vastuse teada saab võik selle siia teemasse ka visata :P

Tahaks ka teada.

Comment

Working...