***Märtsi graafikud/Aprilli eesmärgid***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: ***Märtsi graafikud/Aprilli eesmärgid***

peace ranka pigem, ära tee pokkeriprodest mingit sitast rakeback promosaiti, fuzzy igati õigesti käitunud

anyway, keegi 888-sse rakebacki tahab siis pm
    Last edited by Codecci; 06.04.13, 19:33.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

kui mingi uus kasutaja ilmub kes pakub rb-d siis ban + delete, aga 2010 aasta kasutaja ei või eesti suurimas pokkerifoorumis isegi kirjutada, et "PM kui oled huvitatud selles toas mängimast" ? cmon ranka, ära ole siuke nit, sellepärast rahvas su foorumit armastabki et see pole siuke kommertslik pask nagu paljud teised

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        kui mingi uus kasutaja ilmub kes pakub rb-d siis ban + delete, aga 2010 aasta kasutaja ei või eesti suurimas pokkerifoorumis isegi kirjutada, et "PM kui oled huvitatud selles toas mängimast" ? cmon ranka, ära ole siuke nit, sellepärast rahvas su foorumit armastabki et see pole siuke kommertslik pask nagu paljud teised
        Saan aru, aga küsimuseks jääb: kust maalt tõmmata joont?

Lihtsam on mitte nii pakkuda. Pakkumine reeglitega keelatud, aga kõhutunde järgi joone tõmbamine.

Antud cases, kui ta oleks saatnud mängijale PM-i, et näed mängin seal toas ja võin ka RB pakkuda: minu jaoks fine, kui seda ei tehta palju s.t. ei muutu kasutajatele spämmiks. Nii see on alati käinud ja töötanud.

Teiseks ma ise RB-d ei paku, non-licenced tubadega ei diili (v.a. grandfathered accountid, uued saavad defaulti, aga sellele turgu EI ole). Seega mul ei ole mitte mingit finants vms. põhjust seda keelata.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

no raske öelda kust maalt, aga mulle tundub küll, et fuzzy peaks WAY above line olema

Comment

Working...