Re: *** Septembri graafikud - Oktoobri eesmärgid ***
kokkuvõttes jõudsin tõdemusele, et NL25 on minu kirstunael, see on limiit mida ma kunagi ei ole biitinud, kunagi kui alles alustasin oma pokkerikarjääriga, siis oli NL25 probleemne ja NL50sse liikusin peamiselt tänu FTP depo boonustele ja rakebackile mis BRi kosutasid.. siis nüüd sama teema sisuliselt mul ka Merge networkis.. üles/alla jooks koguaeg ei suuda seda ABC'd või stabiilsust näidata.. samas pohhui... ootame FTP rahasid ja vaataks Starsi NL50ne üle, äkki seal saab pidama..
enivei kahjumisse see kuu ei jäänud.. rakebacki prona tõin rahad koju + HUSNG'd tõid ka natukene õnne hoovi peale..
graafik:

mänguga: +$36
rakeback: +€80
HUSNG: +$150
=============
kokku: +$289
seega vait olla ja edasi grindida.. vaatab.. praegu tõesti ei tea mis FTP rahadega teeb.. võibolla jätaks mingi osa Starsi et saaks seal NL50ga alustada.. aga kinnisvara ostud plaanis, siis võibolla kannan kõik välja, et mingid köögimööblid ja notaritasud jms kulud ära katta..
Oktoobri eesmärgid:
- kasum
- voluumi üle 10k
Algselt postitas Rage
Vaata postitust
enivei kahjumisse see kuu ei jäänud.. rakebacki prona tõin rahad koju + HUSNG'd tõid ka natukene õnne hoovi peale..
graafik:

mänguga: +$36
rakeback: +€80
HUSNG: +$150
=============
kokku: +$289
seega vait olla ja edasi grindida.. vaatab.. praegu tõesti ei tea mis FTP rahadega teeb.. võibolla jätaks mingi osa Starsi et saaks seal NL50ga alustada.. aga kinnisvara ostud plaanis, siis võibolla kannan kõik välja, et mingid köögimööblid ja notaritasud jms kulud ära katta..
Oktoobri eesmärgid:
- kasum
- voluumi üle 10k

Eesmärgiks NL5 püsiasukaks saada.

Comment