Elu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Elu

Algselt postitas TIGRANO
    No see auto jutt on mööda, kui ikka mitu milli aastas tasku panna, kasvõi miljoin või isegi vähem, siis oma turvalisuse ja mugavuse huvides võiks juba kasvõi osta mingi uuema auto, milles 50km/h avariis kohe sandiks ei jää. Ja oletame 5 aasta pärast on sul 10 milli või rohkem, miks peaks seda raha koguaeg arvel hoidma ja mitte midagi ostma, ei näe pointi.
    Jah tõsi aga mu point oli ju selles, et kindel tulevik/olevik >>>>>>>>>> uus auto. Mis ma selle turvalise autoga teen, kui elan samal ajal üürikorteris, söön kiirnuudleid ning elan palgapäevast palgapäevani.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas ok2aa
      ma pole nõus selle 100k eeki pangaarvel punktiga. mul on tavaliselt kuskil 20k peale arvete maksmist kontol - rohkem pole mõtet hoida imo. kui vaja siis saaks alati juurde ja kui midagi suurt vaja osta siis saab ka ette planeerida.

aga praegu on ikka nii paljud inimesed bustod. unreal, kõiki koondatakse ja kärbitakse. imo ei tasu praegu küll korralikust töökohast loobuda "pokkerproks" saamise nimel.
      Kui kindel töökoht ja ise hakkaja mees, siis täiesti pohhui, vilistagu kontolt kasvõi null vastu peale arvete maksmist (obv, et parem, kui miski päkk-app papp olemas kuskil).

Aga kui oled minusugune ilma kogemusteta pokkeriprost laiskvorst siis on ikka mõnusam, kui natukenegi seljatagune kindlustatud ning peale bustoks minemist ei pea ema käest raha laenama minema, et välja jooma minna. Kahjuks neid minusuguseid loodreid on terve ilm täis -- ja veel õudsem, need samad loodrid on veel hullemad, kui mina, sest peale selle, et nad ei ole prillidega pokkeriprod, omavad nad erinevalt minust reeglina päris suurt maksukoormat liisingute, laenude ja järelmaksude näol. Ning obvious, et headel päevadel nad ka natuke säästsid -- nad ei kogunud pappi sukasäärde inflatsiooni ootama vaid hoopis õllekõhule mõne pekivoldi näol.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas ranka
        Jah tõsi aga mu point oli ju selles, et kindel tulevik/olevik >>>>>>>>>> uus auto. Mis ma selle turvalise autoga teen, kui elan samal ajal üürikorteris, söön kiirnuudleid ning elan palgapäevast palgapäevani.
        Kui palgapeävast palgapäevani, siis loobulikult ;D

Comment

• ok2aa
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1903

Algselt postitas ranka
          Kui kindel töökoht ja ise hakkaja mees, siis täiesti pohhui, vilistagu kontolt kasvõi null vastu peale arvete maksmist (obv, et parem, kui miski päkk-app papp olemas kuskil).

Aga kui oled minusugune ilma kogemusteta pokkeriprost laiskvorst siis on ikka mõnusam, kui natukenegi seljatagune kindlustatud ning peale bustoks minemist ei pea ema käest raha laenama minema, et välja jooma minna. Kahjuks neid minusuguseid loodreid on terve ilm täis -- ja veel õudsem, need samad loodrid on veel hullemad, kui mina, sest peale selle, et nad ei ole prillidega pokkeriprod, omavad nad erinevalt minust reeglina päris suurt maksukoormat liisingute, laenude ja järelmaksude näol. Ning obvious, et headel päevadel nad ka natuke säästsid -- nad ei kogunud pappi sukasäärde inflatsiooni ootama vaid hoopis õllekõhule mõne pekivoldi näol.

nõus, ma rääkisin muidu üldse ainult sularahast (või rahast, mida saad ATMist kohe välja võtta). säästud on hoopis eri teema ning põmst kogu mu papp ongi säästudes, mida ma ei saa kohe kasutada, kui vaja on.

Comment

• Fortune
            IP
            • Oct 2008
            • 1396

Ma ei hakka teiega üldse vaidlemagi, aga tahaksin lisada, et iga vähegi mõistlikum inimene peaks mingisugustki raha arvel hoidma. Selles suhtes, et sa võid mingi tegija pokkeris olla, aga kui sul millestki ikkagi elada pole, siis pole midagi teha. Mingisuguse raha peaks alati tagavaraks hoidma, ei loe palju kuus teenida, tagavara peaks alati olema.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas Fortune
              Ma ei hakka teiega üldse vaidlemagi, aga tahaksin lisada, et iga vähegi mõistlikum inimene peaks mingisugustki raha arvel hoidma. Selles suhtes, et sa võid mingi tegija pokkeris olla, aga kui sul millestki ikkagi elada pole, siis pole midagi teha. Mingisuguse raha peaks alati tagavaraks hoidma, ei loe palju kuus teenida, tagavara peaks alati olema.
              Ja mida rohkem seda parem ;D

Comment

Working...