eure tuli tegelt vähe, mina sain ca 800€, priit 1000€.
suurtest rahadest jäime seekord välja.
järgmine turna on juba 2-3juuli @pärnus, peale mida augusti alguses ept tln main event.
aga tõenäoliselt nurume pajumaalt oktoobri lõpus dublinis toimuva irish winter festivali 1000€ main evendi välja nö preemiaks :D:D
tuju on hea, nalja sai lõpuks sitaks :D, nüüd nottima
tänud kaasaelajatele, loodetavasti oli lõbus.
esmaspäeva hommikul stardib easyjet londonisse ja sealt juba air balticuga tlnasse.
btw, viimane käsi, mu plaan läks ideaalselt täide, ehk järgi callida stackleaderi raise. Olin suht kindel, et tagant tuleb shove vms, sest laud kubsises "sygelejatest". Sain shove, calli ja ise shoveda...kahjuks cooleri otsa :==)
samas, järjekordne cash...mmm
kui kõik hästi läheb ja suudan gigaaeglase neti teel jupi kaupa videofailid ära saata, siis peaks õhtul olema TV3 uudistes eilse turniiripäeva kokkuvõte.
eure tuli tegelt vähe, mina sain ca 800€, priit 1000€.
suurtest rahadest jäime seekord välja.
järgmine turna on juba 2-3juuli @pärnus, peale mida augusti alguses ept tln main event.
aga tõenäoliselt nurume pajumaalt oktoobri lõpus dublinis toimuva irish winter festivali 1000€ main evendi välja nö preemiaks :D:D
tuju on hea, nalja sai lõpuks sitaks :D, nüüd nottima
tänud kaasaelajatele, loodetavasti oli lõbus.
esmaspäeva hommikul stardib easyjet londonisse ja sealt juba air balticuga tlnasse.
btw, viimane käsi, mu plaan läks ideaalselt täide, ehk järgi callida stackleaderi raise. Olin suht kindel, et tagant tuleb shove vms, sest laud kubsises "sygelejatest". Sain shove, calli ja ise shoveda...kahjuks cooleri otsa :==)
samas, järjekordne cash...mmm
Hea töö turkal aga avalikult ma eriti ei räägiks oma "businesplaanide kööginurgast". nurume pajumaalt preemiaks, lol. Pajumaa asemel ma saadaks sellise jutu eest teid karistuseks siberisse freerolli mängima, kus esikoht saab karunahkse kasuka. Kulub siberis talvisel ajal marjaks ära.
Comment