Situatsioon live MTT-l. kuidas hindad manageri otsust?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Situatsioon live MTT-l. kuidas hindad manageri otsust?

wau wau wau!
    seda ei arvestatudki panusena...omg

mina olen ka selle poolt, et need kollased jooned kaotada (nii nagu mainis svenza).

Sellega mulle meenus üks huvitav olukord.
    Härra Henri Käsperile meeldib lauale toetuda vms nii, et ta käed ulatuvad ette, st seda et ta kaardid on pidevalt üle kollase joone, aga käe all! Ma olen seda juba mitmel turniiril tähele pannud, aga kuna mind see ei häiri, siis ma ei võta ka sõna.
    Viimasel OOC turniiril küsis üks mängija diilerilt, et kas tema käsi pole muckis, mida Käsper omab? Ta kaardid on ju üle kollase joone?!?!?! Hakkas väike arutelu, kuid diiler vastas kiirelt:"Nii kaua kui ta oma kaarte kaitseb, ei ole need muckis".

No vb on see vana reegel vms, a no....huvitav kui ma Tartu Olympicus sellist liigutust harrastaks, kas mu käsi loetaks kohe surnuks :D? Tõenäoliselt küll, siin regsidele ei halastata.

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
      No vb on see vana reegel vms, a no....huvitav kui ma Tartu Olympicus sellist liigutust harrastaks, kas mu käsi loetaks kohe surnuks :D? Tõenäoliselt küll, siin regsidele ei halastata
      .
      Kristiina ja Viktoria võtavad sekundiga ära, mingit küsimust ei ole.

Samuti jäi meelde Eesti MV finaallauast, paljudel olid nii suured chipikuhjad ees lihtsalt, et kaarte oli raske niimoodi hoida et need üle kollase joone ei läheks. Imrel olid kogu aeg kaardid üle joone proteceted or non protected, ma ei tõstnud kunagi kisa, sest pidasin seda iseenesest mõistetavaks. Sellepärast kaobki kollase joone otstarve ära, nahui ta seal üldse on? Ruumi niigi vähe, eriti veel kui 10 mängijat lauas

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
        Kristiina ja Viktoria võtavad sekundiga ära, mingit küsimust ei ole.

Samuti jäi meelde Eesti MV finaallauast, paljudel olid nii suured chipikuhjad ees lihtsalt, et kaarte oli raske niimoodi hoida et need üle kollase joone ei läheks. Imrel olid kogu aeg kaardid üle joone proteceted or non protected, ma ei tõstnud kunagi kisa, sest pidasin seda iseenesest mõistetavaks. Sellepärast kaobki kollase joone otstarve ära, nahui ta seal üldse on? Ruumi niigi vähe, eriti veel kui 10 mängijat lauas

sama olukord oli sügisel baltic festivalil bubble faasis, mil Fardan tõmbas monster poti endale ja omas ulmelist kuhja.
        Tema kaardid olid pidevalt kollasel joonel or joonest üle. Aga ta küsis diilerilt, kas ta võib hoida neid joonel või üle selle, kuna ta stack on nii suur. Ta ei suuda kaarte mujale panna / mujal vaadata. Diiler ytles:"Yes you can"

solid

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Aga ta küsis diilerilt, kas ta võib hoida neid joonel või üle selle

Experience....

Comment

• imthcplant
            Grinder
            • Sep 2009
            • 737

Haige ju.. Iseenesest mõistetav et üle joone olevad chipid on selgelt potis isegi kui ned sinna kukuvad kogemata. Ei saa ju ka mitmes jaos bettida... Teed beti vaatad et vastane hakkab callima ja lükkad sinna pisut juurde ???

Comment

• Koit
              Õpihimuline Mängur
              • Feb 2009
              • 495

pole kasiinokogemust, aga kui sa näiteks võtad kümnese stacki ja nendest 5ga sa saad calli teha ja sa panustad need 5 nii, et ülejäänud 5 lauda ei puuduta, aga on üle selle joone. Kas siis peaks see raise alla lugema juba?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

kui chipide hulk ei ületa minraiset ja sa midagi öelnud ei ole, siis see loetakse calliks. Kui chipide hulk on rohkem kui minraise, siis on see raise.

parandage mind kui eksin

Comment

• $$$
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1072

Ja ma arvasin, et kui sa raise ei ütle, siis on tegu calliga ...

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                    Ja ma arvasin, et kui sa raise ei ütle, siis on tegu calliga ...

ütlema ei pea midagi.
                    kui sa teed kahest või enamast chipist koosneva panuse, mis on piisav vähemalt min. raiseks, loetakse seda raise-na. kui teed ühe suurema väärtusega chipiga panuse(näiteks ees on bet 100 ja sina paned panka 500-se chipi), siis pead enne panuse tegemist ütlema, mida teha soovid(call, raise 200-500 jne). midagi ütlemata loetakse tehtud panust callina.

Comment

Working...