EPT Tallinn 11-16 august

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • laurim
    Räme Fish
    • May 2010
    • 4

Re: EPT Tallinn 11-16 august

privador on üle pingutanud siin, ei ole kahjuks paari päevaga milli plussis Swissis, märksa vähem.
    1K/2K lõppes mulle mingi 60K miinuses ...olin pikalt 20-150 plussis, aga viimase paari käega suutsin Helppile paar asja kinni maksta ja Leeduka vastu bluffida, mille ta callis.

1K/2K oli suht vaikne, võrreldes 200-400ga vahepeal ...samas liigutusi ikka tehti.

mis puutub suurde potti, siis mäng oli järgmine - tõstan 3,5K, vastutõste 13K, mina 35K, vastu 83K ...ma call. ja siis lükkasin eestkätt nupud sisse. callis väga kiirelt. ei viitsi pikalt seletada, aga mängu käigu järgi pani ta mind suure tõenäosusega KK peale.

fyi.. Helppi on ilmselt kõige parem mängija, kelle vastu mul on õnnestunud mängida. vähe käsi, aga arvaks nii. Ma ei tea mis ta teeb kui ta tildis on või kas ta läheb kunagi tilti, aga ta on väga hea. Leedukas on lihtsalt hea

mis puutub rahadesse, siis on see tavaliselt depos või käib kannetega.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

kuidas seal see rahadega arveldamine käib ??? pannakse kirja ja pärast ülekanded või lennatakse raha kohvriga lauda? ei usu eriti seda viimast...
      Igatahes kaardiga ei saa raha votta. Toen2oliselt k2ivadki 500euroste klotsiga ringi. Ise n2gin yhte klotsi.
      Ja klots mahub ilusti taskusse...

Comment

• vilkar
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1290

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Ma üleüldse pean silmas, et 500,000 eeki väärtuises (olgu või €30k) sularaha jagamine kassas tundub ju jaburdus ning väga suur risk, eriti kui mängija on püstikoomas ning ei anna omale aru.
        nõustun 100% , et ikkagi väga realsed summad on, ja ma ei usu et mingi läpaka kottiga vms pangast tueld 500k kotis ja jalutad swissi...

kas pole nii et mingid ülekanded seal võimalikud või kasutatakse starsi bankrolli kuidagi, et kui su BR on 100k+ dollarit siis konverteeritakse sealt mingi summa eekidesse ja pannakse starsi kontole kõrvale ja pärsat kantakse tagasi vastavalt chippide väärtuses vms kas siis starsi kontoel või isiku panga kontole vms see ainult minu idee kindlasti mõni targem kes kohapeal käis ise mängimas teab täpsemalt seda , kuidas seal rahadega ümber käidi.

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
          . Vallole tõmmatakse müts pähe varem või hiljem. Samamoodi Pafka, kui tal leht jooksma ei hakka paneb varsti QT os nuppe masendusest ja kööga.
          Peaaegu täppi, ainult suuted lehega läks ja sai päris hea koha peal sisse.

Comment

• EGERT
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1042

Ma ei ole küll spetsialist, aga kas kasiinod ei paku klientidele varianti chippe/sulli kohalikus seifis hoida (nagu pangas need hoiulaekad), mujal on üldiselt ikka võimalus sümboolse tasu eest seda kasutada. Teiseks on ju see variant, et kui teed 500k cashoudi, siis ei võta sulas vaid palud endale kontole kanda? Vaevalt need kasinnid nüüd üldse vastu ei tule kliendile :)

Comment

• ziimukaz
              Grinder
              • Jan 2010
              • 741

Üks rumal küsimus. Kuidas lives rake'i võetakse kasinnis? Ostetud kallite jookide arvelt? :D

Comment

• mihkel7
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 259

Algselt postitas ziimukaz Vaata postitust
                Üks rumal küsimus. Kuidas lives rake'i võetakse kasinnis? Ostetud kallite jookide arvelt? :D
                nii nagu netiski, diiler arvutab poti suurusest mingi teatud protsendi ja võtab selles vääringus chipse ära

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

rake on 4%, 20.- iga täis 500.- krooni kohta.
                  cap on 160.- (4000.-+ pealt siis)
                  kui pot on 1490.- siis on rake 40.-
                  kui on 6-handed või rohkem olympicus, siis võetkse lisaks 10.-, mis läheb bad beat jackpoti(saad biidi - AAAJJ peab kaotama, siis saab kaotaja/võitja mingi % ja lauas käes olijad, samamoodi saab 20%(vist oli) selles see, kes saab royali).

kui laud on 2-4 handed, siis on rake 500.- 30 min.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
                    nõustun 100% , et ikkagi väga realsed summad on, ja ma ei usu et mingi läpaka kottiga vms pangast tueld 500k kotis ja jalutad swissi...

kas pole nii et mingid ülekanded seal võimalikud või kasutatakse starsi bankrolli kuidagi, et kui su BR on 100k+ dollarit siis konverteeritakse sealt mingi summa eekidesse ja pannakse starsi kontole kõrvale ja pärsat kantakse tagasi vastavalt chippide väärtuses vms kas siis starsi kontoel või isiku panga kontole vms see ainult minu idee kindlasti mõni targem kes kohapeal käis ise mängimas teab täpsemalt seda , kuidas seal rahadega ümber käidi.
                    Algselt postitas EGERT Vaata postitust
                    Ma ei ole küll spetsialist, aga kas kasiinod ei paku klientidele varianti chippe/sulli kohalikus seifis hoida (nagu pangas need hoiulaekad), mujal on üldiselt ikka võimalus sümboolse tasu eest seda kasutada. Teiseks on ju see variant, et kui teed 500k cashoudi, siis ei võta sulas vaid palud endale kontole kanda? Vaevalt need kasinnid nüüd üldse vastu ei tule kliendile :)
                    Te üleüldse Lauri juttu lugesite?

Algselt postitas laurim Vaata postitust
                    mis puutub rahadesse, siis on see tavaliselt depos või käib kannetega.

Comment

• EGERT
                      Vana Tegija
                      • Mar 2009
                      • 1042

Ei lugend, kirjutasin ära ja pärast vaatasin, et üks leht on veel juttu. A ei viitsind muuta ka :)

Comment

Working...