Railimis-projekt '09 - PRIIT WSOP-ILE!!!!!!!!!!! (by LenC)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Re: 650$ satikas WSOPle

Siuke poster oleks teemasse :D
    Mis satikaga sa üldse siia turnale said?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Minule endale jäi see JJ fold kripeldama, jõusaalis mõtlesin selle üle ja tagasitulles ka ning mina leian, et see on halb fold. Koheselt peale käe nägemist mõtlesin, et meh fold, et see pole nii close midagi aga pole mõtet ajada pinget veel suuremaks keset bubble, kui ESTPatrick higistab. Aga pelae ülemõtlemist tundub, et see fold on liigagi halb ja siin peaks 100% ajast callima.

See, et UTG oli jube tight ei tähenda enam mitte midagi. Bubble aeg on käes ja isegi UTG vend teab, et kui ta nüüd oma kobaraid liigutama ei hakka, siis ta kobarad kuivavad kokku ning peab lahkuma ilma piletita. Samuti UTG open-shove vähendab AA ja KK võimalust ja pigem ma pakuks ta main-rangeks 22-QQ, AQ+. Kindlasti mingi aja ka KK, AA ning teinekord võib seal veel väiksemaid olukordi olla. Kui ta range on tugev - 22+, AQ+, siis on meil 60% equityt ja kui ta range on nõrgem 22-QQ, AQ+ siis on meil 68% equityt! Seega ma leian, et flipist oleme väga kaugel ning kõige-kõige halvem olukord ongi minu arvates 50:50 olukord aga seda juhtub üliharva! Aga isegi see 50:50 olukord ei ole meile halb, SEST kui me võidame flipi, siis tõenäosus saada piletit kasvab SITAKS, kui me kaotame flipi, siis jääb meil 19k järgi. Sellise stäkiga me piletit ei saa aga nii me teavitame omale, et aeg on avada mäng. Bubbles on FE jube suur ja seega väga suure tõenäosusega saame stäki kergelt uuesti ülesse - pingevabalt riskime.

Mina näen callis ainult WIN-WIN situatsiooni ja mina siin foldi ei leia. See on tagantjärele tarkus aga see on minu mõte. AK/TT-ga oleks huvitavam aga JJ ma foldida siin ei suuda selliste stäkkidega.

Algselt postitas ESTPatrick
      PokerStars No-Limit Hold'em, $615+$35 Tournament, 800/1600 Blinds 200 Ante (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button (t34372)
      SB (t26550)
      BB (t36260)
      UTG (t19487)
      UTG+1 (t36218)
      MP1 (t21982)
      MP2 (t116916)
      Nit (CO) (t38600)

Nit's M: 9.65

Preflop: Nit is CO with J, J
      UTG bets t19287 (All-In), 7 folds

Total pot: t5600

Results:
      UTG didn't show
      Outcome: UTG won t5600

olen ennast 30,3k peale foldinud, sain mitu korda 3bet allinn vastu kui oli AT tüüpi ja nõrgem käsi

45/66 praegu, kahju et vahepeal tehti 3bette muidu oleks suht kindla stäki saanud, iseenesest olukorrad olid õiged

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

ise tahtsin ka suht kohe callida, kuid kuna Priit selja taga grindis steppe, siis tema arvas et võib vabalt foldida, natukene arutasime ja kuna ta on neid satikaid igatpidi võitnud, siis nõustusin temaga, õhtu priiduga edasi vesteldes rääkisin talle et see oli vist ikka viga, mida arvan ka praegu.

Samas esimene suurem satikas, ikka juhtub. järgmine kord oskan bubbles ka paremat mängu näidata.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas ESTPatrick
          ise tahtsin ka suht kohe callida, kuid kuna Priit selja taga grindis steppe, siis tema arvas et võib vabalt foldida, natukene arutasime ja kuna ta on neid satikaid igatpidi võitnud, siis nõustusin temaga, õhtu priiduga edasi vesteldes rääkisin talle et see oli vist ikka viga, mida arvan ka praegu.

Samas esimene suurem satikas, ikka juhtub. järgmine kord oskan bubbles ka paremat mängu näidata.
          Unustasin eelmisse postitusse lisada, et finaallaudades ja satikate bubbledes suurte käte juures keskendu ainult lauale! Samuti nõuandmine on väga-väga halb mõte, sest selliste summade juures võivad väga valusalt sõprussidemed laksu saada.

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

jätan meelde, see oli veitsa tingitud sellest ka et ise LIVE tulemusi kajastasin

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

praegu teen 27R satikat pühapäevasele 25 paketti garanteeritule

59 alustas, 8 järgi

mul domineeriv stäkk, mängin 39/39 praegu, ehk avan igat potti, tundub et see bubble mäng hakkab paremini välja tulema, siiski 2 vaja veel välja süüa.

aga selgelt on näha kes foldivad rahadesse ja kes mängivad vastu ainult siis kui miski QQ+ käsi on

mul 60bb stäkk siis, kahel viimasel vastavalt 13bb ja 5bb

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Järgmisel Pühapäeval olen siis jälle platsis, PILET VÕIDETUD, seekord kulus ainult 77$

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

ÜKSKORD MA VÕIDAN SELLE DONKAMENDI NIIKUINII!

Comment

• kivisaba
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2514

Algselt postitas ranka
                    Minule endale jäi see JJ fold kripeldama, jõusaalis mõtlesin selle üle ja tagasitulles ka ning mina leian, et see on halb fold. Koheselt peale käe nägemist mõtlesin, et meh fold, et see pole nii close midagi aga pole mõtet ajada pinget veel suuremaks keset bubble, kui ESTPatrick higistab. Aga pelae ülemõtlemist tundub, et see fold on liigagi halb ja siin peaks 100% ajast callima.

See, et UTG oli jube tight ei tähenda enam mitte midagi. Bubble aeg on käes ja isegi UTG vend teab, et kui ta nüüd oma kobaraid liigutama ei hakka, siis ta kobarad kuivavad kokku ning peab lahkuma ilma piletita. Samuti UTG open-shove vähendab AA ja KK võimalust ja pigem ma pakuks ta main-rangeks 22-QQ, AQ+. Kindlasti mingi aja ka KK, AA ning teinekord võib seal veel väiksemaid olukordi olla. Kui ta range on tugev - 22+, AQ+, siis on meil 60% equityt ja kui ta range on nõrgem 22-QQ, AQ+ siis on meil 68% equityt! Seega ma leian, et flipist oleme väga kaugel ning kõige-kõige halvem olukord ongi minu arvates 50:50 olukord aga seda juhtub üliharva! Aga isegi see 50:50 olukord ei ole meile halb, SEST kui me võidame flipi, siis tõenäosus saada piletit kasvab SITAKS, kui me kaotame flipi, siis jääb meil 19k järgi. Sellise stäkiga me piletit ei saa aga nii me teavitame omale, et aeg on avada mäng. Bubbles on FE jube suur ja seega väga suure tõenäosusega saame stäki kergelt uuesti ülesse - pingevabalt riskime.

Mina näen callis ainult WIN-WIN situatsiooni ja mina siin foldi ei leia. See on tagantjärele tarkus aga see on minu mõte. AK/TT-ga oleks huvitavam aga JJ ma foldida siin ei suuda selliste stäkkidega.

see imo suurim põhjus seal callimiseks

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

seekord ma hoian eemale nii foorumist kui abistajatest ja järgin ainult oma instinkte ja vaatan mis tulemuse suudan korda saata

Comment

• Svenza
                        Svetlana aka Buldooser
                        • Oct 2008
                        • 3591

IMO suurim viga mis sa teha said, oli foorumis seda turnat kajastada LIVE. Lasnud rahulikult Jack Danielsi või Red Labelit, mis iganes viski sul seal oli ja asi korras. Igasugused juutuubid, emesennid ja muu pask on täielik tähelepanu hajutamine. Ja Priitu oleks pidanud just rohkem kuulama, see donk teab mis teeb, ta kogemustega luckbox ju :)

Comment

• Tarq666
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 814

Arvan ka, et proovi 100%ilise keskendumisega ja küll hiljem kajastad foorumis või tutvusringkonnas, kuidas Sa bubble olukorras oma bigstackiga shorte pushisid 8)

ps: Las railbirdid möllavad Sinu eest siin foorumis.

Comment

• Cash87
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1402

Ega foorumirahvas sulle ju nõud ei andnud meie lugesime järelkaja ja kõik otsused olid sinu enda läbimõeldud :)
                            Niiet järgmine kord võiksid ikka meid kursis hoida. :)

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Svenza
                              IMO suurim viga mis sa teha said, oli foorumis seda turnat kajastada LIVE. Lasnud rahulikult Jack Danielsi või Red Labelit, mis iganes viski sul seal oli ja asi korras. Igasugused juutuubid, emesennid ja muu pask on täielik tähelepanu hajutamine. Ja Priitu oleks pidanud just rohkem kuulama, see donk teab mis teeb, ta kogemustega luckbox ju :)
                              Põhimõtteliselt ESTPatrick ei kajastanud siin midagi ja seda tegid teised tagant järgi postitades tema käsi.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

ma ikka ise panin ka poste päris tihti.

Igatahes tegin 11R ja sain veel ühe pileti, bubble mängu valitsesin täielikult kui suutsin 18 alles olles (3 said pileti ja kuni 9s said raha) 8. kohalt varastades 3x suurema stäki saada kui 2. koha omanik. varastama hakkasin miski 20k stäki pealt, lõpuks sain 200k kokku ja suht pingevabalt võtsin riske ja valisin olukordi

Olen oma mänguga väga rahul. Harjutan veel neid ja küll siis Pühapäevaks olen meister bubble mängija

Comment

Working...