Kas Muruntau QQ fold oli õige või mitte?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Kas Muruntau QQ fold oli õige või mitte?

Mulle tundub, et paljud ei tee vahet käe analüüsil ja 'lifeEV' analüüsil.

Ma ise tõenäoliselt foldiksin ka kui antud olukorda satuks, teadlikult annaks mõned tuhanded või low 5-figures ära EV-s, aga see on ok, sest avg $590K payday saada on minu jaoks olulisem kui riskida, kas $200K või $1M. Seda on võimatu öelda, mis muruntau jaoks oleks õige 'lifeEV' situatsioon, seda teab ta ainult ise.

See ei muuda fakti, et me teeme foldides vea ja nendel kes ei foldiks on väike eelis nende üle kes foldivad. Umbes sama nagu rullis €1K mustale panna teades, et EV on -€27. Teadlikult teed vea, sest entertainment on sinu jaoks seda väärt. Antud käes teadlikult teeks vea, pmst foldimisega 'ostaks kindlustust', et vältida high risk - high reward väikese +EV 'ga olukorda.

Comment

• vonkartoffel
      Pokkerihai
      • May 2009
      • 1658

Kuidas sa foldides vea teed? Lenc kirjutas 10 vms posti tagasi et fold on just õige.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

S.t. see oli näide, ma ei biidi ICM-e jms, et analüüsida. Kui see viga oleks isegi mõne prossuga, siis ma oleks nõus selle vea tegema, aga siiski, käe analüüsi sellised faktorid nagu 'once in a lifetime', 'BR', 'EPT finaallaud' ei kuulu.

Comment

• vonkartoffel
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1658

Nood asjad lamp ofc.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
            ?
            linki, cliffs
            Ei suudaks tõenäoliselt enam leida, ei hakka aega kulutama, kuid päris kirglik arutelu oli. Võimalik, et puudutas ka satikate mulli. Nagu öeldud, pikka aega tagasi, mälu pole enam see.

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              EDIT: aga käe näitamine oli muru poolt halb ning see paneb uskuma, et muru pani ta KK+ peale. Muidu ta ei oleks näidanud. Lisaks ei tohiks mitte kuidagi näidata nõrkust, eriti kui tead, et on scared money.
              Kas see näitamine selles mõttes üsna suva ei ole, et käsi oli vahetult enne 1h pausi ja stream tuli 45 min hilinemisega, ehk timex oleks söögi kõrvale streamist ikkagi näinud mis murul oli.

Comment

• $Lauri$
                Õpihimuline Mängur
                • Aug 2009
                • 479

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                Kust sa võtad, et call ca 40% oli? Sest sa oled maailma parim käte lugeja? Ei. Tegelikult saad sa nüüd seletada, et halb-halb, sest sa tead, mis McDl käes oli. Küsi nüüd endalt, et kas Muru teadis samamoodi kuvari ees istudes.

Teiseks on see AA, KK, AK vs QQ natuke kummaline, sest tuleks ka küsida, et kui sageli seal AK on üldse. Kui pooltel kordadel, siis pole juttugi 40% enam. Jne.

See on põhiline põhjus, miks mulle ei meeldi suurem osa siin foorumis postitatud kätest, sest seal on tulemus näha ja siis on kõigil superlihtne targutada, kuigi ilma tulemuseta oleks vastused tõenäoliselt hoopis teistsugused.

Nüüd täpselt samamoodi. Tal oli equity! Supereasy snapcall! Eduseisus oli ju! Mõelge ka natuke, ausalt.
                Ma tõesti ei saa aru, kas leveldad või ei oska lugeda. Ei ole vaja nähvata ja mind "maailma parimaks kätelugejaks" nimetada. Antud arutelus parandasin ennast. Ütlesin, et mitte 40% equity, vaid 40% kordadest pidi hea olema, isegi kui equity ongi 40% või kriips alla, ei oleks call halb. Nagu Codecci ütles, siis paljud ei saa aru +EV-st ja "lifeEV"-st. ICM võid ignorantselt välja arvutada vaakumis, aga minu, Rudi ja ranka arutelus viisin tähelepanu sellele, et top3 lõpetanud mängijatest olid väga kõval tasemel(Poola kutt üllatas kõvasti, callides lendab tugev mängija välja). ICM arvutades väldid kogu infot, eeldades, et kõik mängijad omavahel võrdsed. Not true.

Comment

• Xavi
                  Õpihimuline Mängur
                  • Apr 2012
                  • 346

Algselt postitas privador Vaata postitust
                  Mul ka küsimus, et miks mitte flattida teise cl vastu qq. Me käsi on suht peidetud. Hea selline bluffcatcher tyypi käsi ja pot kontrollitud
                  +1

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Lauri, sa ajad totaalset häma. ICM on "ignorantselt vaakumis" ja ise räägib cEV-st, see mu posti point oligi, et see, mida sina kasutad 40%-na, on reaalselt 58%.

Samuti mulle tundub, et sa way ülehindad skillide vahet selles lauas, kui gamez välja arvata ja kõik ülejäänud suvalisse nl100 lauda toppida 50bb stackidega, siis vaevalt keegi rake'i biidiks.

Comment

• $Lauri$
                      Õpihimuline Mängur
                      • Aug 2009
                      • 479

40% asemel mõtlesingi 60%(teine pool sajast). Muru otsus oli shortrun küsimus, ütlesin ise ka, et foldiks. Tal enda reasoning ja fold ei ole halb. EGA PCA-sid ei multitableda. Edgede koha pealt ei nõustu jah. Igatahes tore, et arutelu tekkis. MInu arvamus lihtsalt, mis pole absoluutne tõde.

/Minu teooria kohaselt.
                      1) a priori a posteriori ei ole see matem. täpselt lahendatav
                      2) EV ja cEV selle teooria kohaselt ei ole 100% seoses.
                      3) $EV peaks olema rohkem +EV.
                      Last edited by $Lauri$; 15.01.14, 15:38.

Comment

• vonkartoffel
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1658

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=792 timexi post käe kohta

Comment

• metsnik
                          Õpihimuline Mängur
                          • Dec 2008
                          • 462

ma saan aru, et tegelikult pole see siin absoluutselt oluline, kuna mängijad ei saa selliseid asju kunagi teada ja analüüsima peab ainult teoreetilist poolt, aga oma mõju oleks sel flipi showdowni korral praktikas ikkagi olnud...

kui Ortiz ja Timex samade kätega flippasid, folditi ära üks äss ja üks kuningas. Vähemalt niipalju kui ma mäletan (ja ma semi-vaatasin seda) ei foldinud ülejäänud 5 mängijat ühtegi ässa ega kuningat, seega kõik 10 muckis olevat kaarti olid Madisele vajalikud blankid ja 3 ässa ning kuningat olid kõik deckis alles (kui ära ei burnitud).

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Lolwut

Comment

• reggie
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 1705

Oleks punnsilmal KK-AA olnud siis oleks aplaus ja gg,wp. Kodus ekraani taga on nii mugav komenteerida aga päris huvitav oleks teada, paljudel teist oleks mune olnud see call teha istudes ise seal.

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                                päris huvitav oleks teada, paljudel teist oleks mune olnud see call teha istudes ise seal.
                                30% vastanutest

Comment

Working...