Stonebet - spordipanused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Svenza
    Svetlana aka Buldooser
    • Oct 2008
    • 3591

Re: Stonebet - spordipanused

Algselt postitas Ruuky Vaata postitust
    Üks võimalus on olla informeeritum kui kontorid (inside info, treeningud, kõmu) kuid palju lihtsam on kontoreid (loe: teisi panustajaid) lihtsalt biitida omades sama palju infot :)
    Teie edu saladus palun... kui see saladus pole. Aastatepikkune iseseisev panustamine ja kogemuste omandamine?

Comment

• Ruuky
      Julm Donk
      • Jun 2012
      • 41

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
      Teie edu saladus palun... kui see saladus pole. Aastatepikkune iseseisev panustamine ja kogemuste omandamine?
      Kuna ma olen teatud spordiala ma ütleksin, et lausa haiglane fänn siis ma mõistan seda detailideni oman piisavalt ajaloolist mälu mängijate, meeskondade kohta alates sellest, et kes kelle vastu kuidas mängib ja kes on kelle naisega maganud ning lõpetades sellega, et kitsamas seltskonnas liigub mõnikord otsustamiseks olulist infi (kasvõi näiteks mõne mängija tweet). Need detailid annavad reeglina turu ees eelise ... või siis lihtsalt veab :)

Comment

• Ruuky
        Julm Donk
        • Jun 2012
        • 41

Ja, et mind valesti ei mõistetaks siis ma ei kühvelda pappi labidatega kokku ja ei pane 10st ennustusest 9 täppi. Panuseid panen, mõistlikult, et oleks ekstra adrekas mängu jälgimisel juures ja pikas perspektiivis jään lihtsalt väiksesse plussi.

Comment

• Jeebus
          määäääää
          • Jun 2012
          • 1409

Andesta, kui ma tundun liiga ülbe aga kas sa oled endale suutnud teaduslikult tõestada, miks ja kui palju sa plussi jääd/peaksid jääma?

kui sa vastad esimesele küsimusele jaatavalt, siis kas sa tõesti vihkad raha nii palju, et sa ei kapitaliseeri oma võimete pealt?
          Last edited by Jeebus; 11.06.12, 13:12.

Comment

• Ruuky
            Julm Donk
            • Jun 2012
            • 41

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
            kas sa oled endale suutnud teaduslikult tõestada, miks ja kui palju sa plussi jääd/peaksid jääma?

kui sa vastad esimesele küsimusele jaatavalt, siis kas sa tõesti vihkad raha nii palju, et sa ei kapitaliseeri oma võimete pealt?
            Teaduslikult? Piisab excelist :) Ja ma jään plussi aga kuna mul on olemas päris elu, normaalne ja motiveeriv töö ja ma eelistan elada ilma pingeteta ning sõltuvuses oma ennustuste kvaliteedist (ja võimalike downswingide pikkusest). Mind rahuldab mu kindel kuine sissetulek seega on see ennustamine ja panustamine olnud jah rohkem hobi, mitte töö. Ja nagu ma enne ka mainisin ma ei ole kindel kas pinge all (kui sõltuksin eluliselt oma ROIst) jääks kvaliteet samaks või oleksin luuser. Hetkel puudub mott ka seda testida.

Comment

• supastone
              FPP Pro
              • Apr 2010
              • 242

Algselt postitas mäger Vaata postitust
              Kui suur on kõige pikem kaotusteseeria süsteemil? Mõtlen päevade arvu.
              Nii vaatasin järgi. Kõige suurem kaotuste arv ühikutes on 35-40 ühiku vahel. Kõige pikem breakeven on 150 panust.

Comment

• Ruuky
                Julm Donk
                • Jun 2012
                • 41

Sorry, Supastone, kui mul mingi postitus on kahe silma vahele jäänud aga milles täpsemalt süsteem seisneb?

Comment

• supastone
                  FPP Pro
                  • Apr 2010
                  • 242

Seda milliseid andmeid täpsemalt kasutatakse valikute tegemiseks ei saa öelda kuna see valem on salajane ja luba selle avaldamiseks pole (mina pole valemi looja).

Kes soovib ise oma süsteemi luua, siis võin jagada materjali ja lugemist.

Tennise andmebaas : Link

Ja lugemist :

Link

ning väga hea materjal Link

Comment

• Ruuky
                    Julm Donk
                    • Jun 2012
                    • 41

Algselt postitas supastone Vaata postitust
                    Seda milliseid andmeid täpsemalt kasutatakse valikute tegemiseks ei saa öelda kuna see valem on salajane ja luba selle avaldamiseks pole (mina pole valemi looja).
                    Ok, ma saan aru, et mingi mudel genereerib sulle soovitused aga kas inimfaktor on täiesti 0 või sa reaalselt siiski otsustad mudeli poolt soovitatule, et mida võtta ja mida jätta (arvestades ehk asjaolusid, mida mudel ei saa arvesse võtta)?

Comment

• Jeebus
                      määäääää
                      • Jun 2012
                      • 1409

lahe, nüüd on ta oma suunda vahetanud
                      postitab suvalisi baka/magistritöösid, kus keegi on kähku mingi algelise valemi kokku pannud/lihtsalt analüüsib paari faktorit

su püüe jõuda pseudo-intellekti tasemele on kahjuks läbi kukkumas

Comment

• supastone
                        FPP Pro
                        • Apr 2010
                        • 242

Algselt postitas Ruuky Vaata postitust
                        Ok, ma saan aru, et mingi mudel genereerib sulle soovitused aga kas inimfaktor on täiesti 0 või sa reaalselt siiski otsustad mudeli poolt soovitatule, et mida võtta ja mida jätta (arvestades ehk asjaolusid, mida mudel ei saa arvesse võtta)?
                        Mudel soovitab millisele mängijale panustada, et süsteem kasumlik oleks peavad koefitsendid teatud vahemikku jääma ja kui nad langevad, siis tuleb ka ühikuid langetada. Päris tihti on ka nii, et kui koefitsendid alguses välja tulevad ja ma hiljaks jään ja need langevad, siis ma süsteemi poolt soovitatud valikut ei kasuta.

Comment

• Jeebus
                          määäääää
                          • Jun 2012
                          • 1409

mudel genereerib betsize´i, mis siis, kui ühel päeval on mitu mängu, kuidas reageerid?

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Kahjuks paneb kõik ikkagi paika raha. See, et kellegil on supersüsteemid, aga millegipärats ise sellega ei teeni-ei taha teenida-sest tal endal hea töökoht vms....
                            Ma ei väida, et statistilsuse põhjal võib midagi järeldada ja bette teha, aga ennustan, et see roi on väga madal. Kui roi on madala on sul vaja teha 1k kui mitte 10k bette. Kui sa teed 10k bette, siis sul on vaja juba ca miljonist rolli.

Tulles tagasi, ütleme et sul on miljon raha. Sa oled põhimõtteliselt bookide armust sõltuv alltöövõtja. Nemad siiski dikteerivad mängu, kas sa saad vortsi lauale v mitte. Lihtsalt äriideena leiks selle rahale ja ajupotensiaalile palju parema rakenduse

Comment

• supastone
                              FPP Pro
                              • Apr 2010
                              • 242

nii, täna on see päev, kui saab raharongi rööbastele.
                              ma olen leidnud uskumatu rahapaja, mis lihtsalt ootab kühveldamist.
                              Jeebus chillisid Madis Veryga eile?

mudel genereerib betsize´i, mis siis, kui ühel päeval on mitu mängu, kuidas reageerid?
                              Sellejaoks on pank 200 ühikut. Kui päevas on rohkelt valikuid, siis valin ka panused väiksemad.

Comment

• Jeebus
                                määäääää
                                • Jun 2012
                                • 1409

privador, vorst on lauale garanteeritud, on olemas piisav number bookiesid, kes tegutsevadki niimoodi "makstes" täpsetele mudelleerijatele suuri summasid, samas see summa, mis nad ise teenivad on veel kordades suurem. Pinnacle Sports on parim näide, SBObet ja IBCbet ning arvatavasti on veel aasia gigante, kellel on taoline ärimudel.

Ja muideks tootlus on sportsbettingus suurem, kui forex/aktsiad jms. turgudel ning variatsioon on väiksem, kui sa tead, mida teed.

Seega ajupotentsiaalile kusagil trademises küll paremat maailma ei näe

Comment

Working...