kukkusin mingi 10 kohta ennem rahasid välja, stack 230k( blinds 6/12k ante 1000)..
BvB olukord, ainuke hea vend lauas, kes oli mu sb juba 2-3x tõstnud ja ma foldind, nüüd tõstis uuesti 28k, ma otsustasin peale 1min mõtlemist callida.. flop 7 5 3, 2 ristit, ta cbet 34.4k ma all in 200k ta snappis QQga ja mulle abi ei tulnud, GG, better luck next time,
kaotasin ka hea panga kui mul oli 200k (avg oli tol hetkel 180k - blindid 2/4k ante 300),
UTG avas 11000(300k), ma MP call AA, 2 shortyt callivad ka(10-15bb), flop 10 6 3 ss(2potit), check-check- ma bet 28.5k, call, 1 shorty all in 60k, UTG raiseja fold, ma all in 200k, fold, mul AsAd, tal K5potid, turn 3 river Js ja 200k pank talle, mul 90k alles,momentum läks sinna siis ehk.. ei tea ka.. pole üldse selles viimases käes kindel kas mängisin õieti v mitte, vb oleks parem olnud preflop 3bet/fold aga võibolla see liiga result oriented mõtlemine ka...vastik..
3-bet/fold pigem. aga kui ta on nii hea et ta flatib su 3-beti siis broke minna seal K7 ei oleks halb. aga as played on 20bb turnal ika nats palju et sellise käega broke minna.
yep järelemõeldes 3bet-fold tundub endale ka kõige parem, ei olnud flushdrawd, lihtsalt top paar..
kripeldama jäi jah see käsi, sitasti mängisin enda arust ka selle, aga ehk olen liiga results-oriented ka ei tea...
Ega keegi seal kunagi halvemaga ei calli jah, kui aint mingi imeläbi keegi näeb seda flopi miski small pair+straightdraw tüüpi käega. Aga see selleks, su plaan vast polnudki calli saada vaid pigem poiss foldima panna plaaniga, et kui isegi callib siis on mingeid oute veel, et elus püsida.
jep..ei lootnudki calli peale, tahtsin poti maha võtta, hea % et ta missis seal, sest ta active olnud sellises situatsioonis ennemgi, ul? ei tea.. kui sess tuleb coachiga küsin kindlasti selle käe kohta
Fold pre on liiga halb? Eriti kui ülejäänud laud on suht clueless ja 10 kohta rahadeni - stak ehk lubaks järgnevates olukordades suurema edge situatsioone leida. Mulle 3bet/fold absoluutselt ei meeldi, aga kui pre callida siis obv läheks post selles kohas bustoks.
Comment