Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Naxer
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2009
    • 345

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Proovi vbl rohkem laudu lisada ikka. Ma alustasin paar nädalat tagasi 6s lauas seal grindi, nüüd olen läinud 9 peale. Usun lisa niipea võtma ei hakka, kuna need mahuvad mul ühele monitorile ära nii, et näen, mis toimub ja jõuan kõike jälgida. Kuna püüan mängus areneda ühtlasi, siis see ikka oluline, et saaks kõigel silma peal hoida-ei ole eesmärk mingiks nobrainer 24 tabler rb proks saada. Seni jooksen 10bb/100, kuid eks sample veel üsna väike, miski 14k kätt.

Lisaks soovitan siiski ka € laudu proovida NL10s. Mul seni on 13k käega $ laudades winrate tiba üle 6bb/100, samas 2k kätt € laudades on massive 42bb/100. Eks seal obv suur osa variatsioonil, kuid pealtnäha ka siiski need € lauad märksa fishisemad olnud. Ja kui roll lubab neid mängida, siis mis selle vastu saaks olla kui sealt võidetavad bb-d ka rohkem väärt on
    Last edited by Naxer; 01.02.13, 14:16.

Comment

• Majandaja
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 2133

Eks see volüüm ongi suuresti edasi liikumise võti ja kindlasti ka õppimine mängimise kõrvalt. Kusjuures alguses oli sinu päevik see, mis pani mind jälle tahtma pokkerit mängida, Muidugi ka need võimsad graphid, mis iga kuu siin foorumis postitatakse ja mille poole ma ka ise, andes endast maksimumi, püüdlen. Loodan, et see päevik saab hoogu juurde nagu see vahepeal oli. Leia see aeg mänguks, kui see sulle meeldib

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Ok, õllel splint küljest. Kahe laua juurde võtmine, ehk kuuel laual mängimine ei kiskunudki peenikest rohelist joont allapoole nulli. Vastupidi, sessi lõpuks jäi see pidama 11 € kõrgusel. Samuti jäi pealepoole nulljoont ka peenike punane joon. Nii et tuleb välja küll. Vist. Ühe sessi järgi ei saa muidugi otsustada.
        Samas, ega see kuus lauda mulle nii ulme kah ei ole. Olen ka üheksal laual mänginud mõnda aega. Aga see oli liig.
        Üks käsi kah tänasest sessist.

Vastane: 37/7 ja 226 kätt

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
        8 Players
        Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
        UTG Player4 ($10) 100bb
        UTG+1 Player5 ($11.55) 116bb
        MP1 Player7 ($2.23) 22bb
        MP2 Player8 ($4.60) 46bb
        CO Player9 ($5.51) 55bb
        BTN Player1 ($10.70) 107bb
        SB Player2 ($9.46) 95bb
        BB Nozzu ($10) 100bb

Pre-Flop: ($0.15, 8 players) Nozzu is BB 5 K
        4 folds, Player9 calls $0.10, 2 folds, Nozzu checks

Flop: K J 5 ($0.25, 2 players)
        Nozzu bets $0.20, Player9 calls $0.20

Turn: 9 ($0.65, 2 players)
        Nozzu bets $0.60, Player9 raises to $1.20, Nozzu calls $0.60

River: A ($3.05, 2 players)
        Nozzu checks, Player9 bets $0.80, Nozzu calls $0.80

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas Naxer Vaata postitust

Lisaks soovitan siiski ka € laudu proovida NL10s. Mul seni on 13k käega $ laudades winrate tiba üle 6bb/100, samas 2k kätt € laudades on massive 42bb/100. Eks seal obv suur osa variatsioonil, kuid pealtnäha ka siiski need € lauad märksa fishisemad olnud. Ja kui roll lubab neid mängida, siis mis selle vastu saaks olla kui sealt võidetavad bb-d ka rohkem väärt on
          Hmmz...tänud info eest. Kunagi NL2-s alustades ja daala ning eurolaudu segamini mängides, jäi mulje, et daalalauad on fishisemad. Võimalik, et tegin sellise järelduse liiga rutakalt. Ent eurolaudade kaasamisega on see väike probleem, et mul pole ainult eurolaudades mängivate playerite kohta mingeid notesid ega historit, mistõttu kaasneks nende sisselülitamisega mõningane lisapinge.

Comment

• Naxer
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2009
            • 345

Nu regid on seal suures osas samad, keda ka mujal näeb, kuid tundub, et mingi ports fishe on, kes vaid € laudades armastavad möllata. Eks need saad HUD-i järgi ja ka silma järgi peagi kergelt tuvastatud. Mul seal nüüdseks 2.5k kätt ja winrate 53bb/100-ausalt öeldes poleks kunagi isegi uskunud, et selline variatsioongi võimalik on väga, et taoliste numbriteni jõuda. Nad lihtsalt maksavad oma 1 paar kätega tihti kõik kinni ja teevad seal muidki ulme asju. Kohati jäi küll mulje, et lives kuskil õllesõprade cashgames ei mängita ka nii viletsasti. Eks ootan huviga, mis edasi saab sample suurenedes.

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Ok, sa veensid mu vist ära. Tõepoolest, milleks jätta minigi hulk fishe oma valimist lihtsalt välja.

Comment

• WIN
                FPP Pro
                • Feb 2010
                • 275

Kas ja kui palju Stars $ to € convertimisel vahelt võtab tead sa voi?

Comment

• Naxer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 345

Algselt postitas WIN Vaata postitust
                  Kas ja kui palju Stars $ to € convertimisel vahelt võtab tead sa voi?
                  Ei tohiks midagi vist võtta-mul pandud linnuke kasti, et hoian $-s seal oma rahasid, kuid ideekohaselt peaks ta € lauda sisenedes ja sealt lahkudes täpselt sama kursiga konvertima, mitte midagi vahelt võtma.

Pole nii suurt rolli, et mingid kursikõikumised või üldine trend € tõusule, mis viimasel ajal toimunud veel väga muretsema paneks. Kui tekib, eks siis võib ju poolt rolli seal kontol €-des nt hoida, siis immuune kursikõikumiste suhtes.

P.S. panin oma statsid ja graafiku ka oma blogi. Linki ei hakka siia päris toppima, kuid googeldades naxublog peaks hõlpsasti leitav olema. Nozzu stiili suhtes olen ilmselt liialt loose-eks vbl isegi liiga ja pean seda pisut korrigeerima. Eks ootan huviga, mis veebruar toob.
                  Last edited by Naxer; 02.02.13, 09:58.

Comment

• WIN
                    FPP Pro
                    • Feb 2010
                    • 275

Hässti :))

Comment

• GMeCh1ps
                      Räme Fish
                      • Jan 2013
                      • 16

Mul seal nüüdseks 2.5k kätt ja winrate 53bb/100-ausalt öeldes poleks kunagi isegi uskunud
                      Naljakas, et nii vana mängija sellist juttu ajab. Saad ju ise ka väga hästi aru, et selline asi pole ealeski jätkusuutlik.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Mul seal nüüdseks 2.5k kätt ja winrate 53bb/100-ausalt öeldes poleks kunagi isegi uskunud, et selline variatsioongi võimalik on väga, et taoliste numbriteni jõuda.
                        Selle kuu esimene postitus mis võttis naerust pisara silma, srsly.
                        Mängisin hommikul siukse arvu käsi kohvi kõrvale. Loodan, et sa tõsiselt ei mõtle seda lauset.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Mis ühe jaoks väike grind kohvi kõrvale on paratamatult teise jaoks ulme.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Mingid üheselt mõistetavad standardid on ikka, 2.5k pole kellegi sample.

Comment

• harryahven
                              Pokkerihai
                              • Dec 2009
                              • 1964

lol +1, ma arvan, et mul küllalt olnud sesse kus -50bb jooksen 2.5k käe peale vms, sellest mingit järeldust teha, et mängud on ulmeliselt raskeks muutunud jne poleks üldse õige

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Hero-call

Üks hero-call tänasest sessist. Turnil oli jube kiusatus loobuda. Peas keerlesid sellised õudused nagu slowrollitud kõrgem sett ja rida. Timebanki oli jäänud veel vaid mõni sekund, kui tegin calli, lootes rea vastu maja riverdada. Tõenäoliselt oleks vastane mu riveril foldima saanud, kui oleks oma ülejäänud nupud sisse lükanud.

Et ma olin just lauda tulnud, puudus ka history vastase kohta. Ent selle 11 käe kohta, mis ta vastu pidas kujunesid ta statid 45/0.

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
                                9 Players
                                Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                                UTG Player1 ($12.03) 120bb
                                UTG+1 Player2 ($41.98) 420bb
                                MP1 Player3 ($5.23) 52bb
                                MP2 Player4 ($9) 90bb
                                MP3 Player5 ($8.29) 83bb
                                CO Nozzu ($10) 100bb
                                BTN Player7 ($9.86) 99bb
                                SB Player8 ($14.20) 142bb
                                BB Player9 ($1.38) 14bb

Pre-Flop: ($0.15, 9 players) Nozzu is CO 3 3
                                5 folds, Nozzu raises to $0.30, Player7 calls $0.30, 1 fold, Player9 calls $0.20

Flop: 3 8 7 ($0.95, 3 players)
                                Player9 checks, Nozzu bets $0.90, Player7 calls $0.90, Player9 folds

Turn: 5 ($2.75, 2 players)
                                Nozzu bets $2.20, Player7 raises to $4.40, Nozzu calls $2.20

River: J ($11.55, 2 players)
                                Nozzu checks, Player7 checks

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Aga kuidas teie arvates oleks tulnud turni ja riverit mängida?

Comment

Working...