Preflop: Hero is CO with A A Hero raises to $5, BTN calls $5, SB raises to $24, BB folds, Hero calls $19, BTN calls $19
Flop: ($74) J 9 3 (3 players)
SB checks, Hero bets $26, BTN folds, SB raises to $180.60 and is all-in, Hero calls $150.46 and is all-in
Turn: ($426.92) A (2 players, 2 are all-in) River: ($426.92) 5 (2 players, 2 are all-in)
Results: $426.92 pot ($1.50 rake)
Final Board: J 9 3 A 5
Hero showed A A and won $425.42 ($224.96 net)
BTN mucked and lost (-$24 net)
SB showed Q A and won $0.00 (-$200.46 net)
Preflop: Hero is BTN with 7 5 UTG folds, MP calls $2, CO raises to $10, Hero calls $10, 2 folds, MP calls $8
Flop: ($33) A 3 4 (3 players)
MP checks, CO bets $30, Hero calls $30, MP calls $30
Turn: ($123) J (3 players)
MP checks, CO bets $100, Hero raises to $251.57 and is all-in, MP calls $233.60 and is all-in, CO calls $151.57
River: ($859.74) 2 (3 players, 2 are all-in)
Results: $859.74 pot ($2.80 rake)
Final Board: A 3 4 J 2
MP showed A J and lost (-$273.60 net)
CO showed 4 A and lost (-$291.57 net)
Hero showed 7 5 and won $856.94 ($565.37 net)
Ega see ei olegi standard. Tunne oli selline, et fiššile on tugev käsi ja saab stäkkidele mängida. Samas ta oli väga passiivne, niiet kartsin, kui flopil ei hakka ehitama, võin valuet kaotada. Vaevalt ka regularid hakkavad 4way väga bluffima, samas näiteks 2 paaritl saan ikka valuet.
Tekkis sama küsimus, mis Timzil. Ei karda turnil ühtegi kaarti ja riveriks saame rahad anyway sisse ju ilma ühegi tänava raisemata. Võimalik saada kummaltki teiselt mängijalt ka 1-2 tänavat valuet, kes hetkel flopil alla andsid peale donkbeti ja raise. Kui SB turni checkib, siis saad ise ülejäänud 2 tänavat barreldada.
Tekkis sama küsimus, mis Timzil. Ei karda turnil ühtegi kaarti ja riveriks saame rahad anyway sisse ju ilma ühegi tänava raisemata. Võimalik saada kummaltki teiselt mängijalt ka 1-2 tänavat valuet, kes hetkel flopil alla andsid peale donkbeti ja raise. Kui SB turni checkib, siis saad ise ülejäänud 2 tänavat barreldada.
Siin supis on ikka rohkem komponente. Kas siis, kui ma nö ühtegi kaarti ei karda, ei tasugi tõsta? Mida regularid minu range'ist arvavad, kui ma seal tõstan (kus justkui "ei tohi" tõsta)? Kui suure tõenäosusega 4way flopil bluffitakse, st kas ma saan regularitelt mõne beti, kui neil midagi ei ole? Kas see võimalus kaalub üles võimaluse, et kaotan fišši vastu valuet? Aga otseloomulikult ei ole mu mäng siin balansseeritu, ja seetõttu teengi selliseid lükkeid väga harva ja just seetõttu käe siia postitasingi :)
75s pigem ei meeldi sinu shove seal, CO tulistab 2nd barrelit tugevalt vs 2 players ja sa shoved seal drawga lootes FE'd? raise juba flop siis, aga turn on küll awful
75s pigem ei meeldi sinu shove seal, CO tulistab 2nd barrelit tugevalt vs 2 players ja sa shoved seal drawga lootes FE'd? raise juba flop siis, aga turn on küll awful
Pyhaga eile rääkisime ka samal teemal, aga ei julgenud küsida ka:(
Tahtsin ka küsida, et miks shove seal. Milles eelised?
Pyhaga eile rääkisime ka samal teemal, aga ei julgenud küsida ka:(
Tahtsin ka küsida, et miks shove seal. Milles eelised?
Ma usukusin, et mul seal fold equity täitsa olemas. Tugevat Ax-i võib regular vabalt fišši vastu bettida ning samas minu tõste peale foldida. Ei usu, et AK on seal häppi callima, ent kindlasti betib AK fišši vastu.
Kui mul seal calling range oleks, siis milline see välja näeks?
Comment