[Midstakes NLHE & PLO HU] BEWARE! There is a...

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: [Midstakes NLHE & PLO HU] BEWARE! There is a...

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    eks see suhtumine sõltub enda maailmavaatest suuresti. Esiteks ei ole 3 aastat kindlasti piisav sample ning teiseks ei ole olemas tasuta asja. Ma olen 100% kindel, et isiklikult ma olen (täiskasvanuna) rohkem saanud kui 2 tööaasta staažiga maksnud. Samas on minu arvates üsna ebanormaalne ja ka ebamoraalne lüüa siinkohal käsi kokku, et kellegi teise raha eest on mind ravitud ja mõelda, et ei kavatsegi ise midagi teha, sest "kiireloomuline asi on nagunii tasuta" ning "küll jõuab ennast töötuna arvele võtta, et haigekassa saada".
    Aga noh, reaalsus on, et minu arvamus reeglina tugevasti vastuvoolu üldsuse arvamusega. Seega võib asi olla ka minus :)

e: codecci päevik, seega ple minu asi tegelt öelda ja arvustada. Selle eest vabandused.
    Mis ma siis tegema pean kui süsteem selline on lol? Rahandusministeeriumi kontole lambist ülekande tegema?

Käte kokkulöömisest asi kaugel, oli vastus Ranka postitusele nagu kindlustuseta oleks Eestis arstiabi saamine üliraske/kallis.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Mis ma siis tegema pean kui süsteem selline on lol? Rahandusministeeriumi kontole lambist ülekande tegema?

Käte kokkulöömisest asi kaugel, oli vastus Ranka postitusele nagu kindlustuseta oleks Eestis arstiabi saamine üliraske/kallis.
      ütlesin juba, et sinu päevik, sinu arvamused ja hoiakud (arvatavasti kontekstist väljatõmmatuna tõlgendatud) ning pole minu asi kritiseerida (koos vabandustega:). Edasine oli juba teistele inimestele vastuseks, kes minule vastasid. peace

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

sulle meeldib maailma parandada ?

Comment

• raidov
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2009
          • 436

Ainult see rake pealt 2600€ aastas ei ole ju kogu tõde, kõigi teenuste ja asjade pealt mida maksad maksad veel 20% käibekat mis läheb riigile ja kuna tarbid kõvasti rohkem kui av joe, siis kokkuvõttes oled rahaliselt riigile ikkagi kasulikum...

Comment

• WeThePeople
            Vana Tegija
            • Mar 2010
            • 1163

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
            me rääkisime inimese tervisest, mitte su wc-paberi igakuistest arvetest.

aga tegite oma poindi selgeks. Mina mõtlen valesti, teil on kõik tip-top ja vabandan, et tahtsin kellelegi enda arvamust peale suruda. Noor mees ka ja loodetavasti on veel võimalusi enda arendamiseks.
            ok, sest haiglat kasutan ju igapäevaselt. viimati käisin vist arsti juures tervisetõendit tegemas mõned aastad tagasi ja ka selle eest küsiti mingit raha kui väga rängalt ei eksi. ehk siis miks üldse maksan kui isegi silmanägemise ja veresuhkru mõõtmist tasuta ei saa..

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Põnev arutelu, kuid lõppudelõpuks otsustab siiski inimene ise, kas ta omab haigekassat/kindlustust/kaskot või mitte.

Kyll aga olen kindel, et välismaale sõites tuleks teha reisikindlustus. Aastane reisikindlustus maksab ca 120€ (ise kasutan iizi.net teenust).
              Last edited by hotcocacola; 22.06.13, 21:59.

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Tänane Starsi $5/$10 ja $10/$20 mingi vene semi-fishi vastu. Joosti tagasihoidlik $16.7K üle EV. Kuidas ma suutsin ennast vaos hoida ja open-shovema ei hakanud ega arvuti riistvara ei hävitanud, jääb tõenäoliselt minu elupäevade lõpuni lahendamata müsteeriumiks.

Lähipäevadel, kui seente- ja ellekapaugust taastun siis võin mõned käed ka panna kui kellelgi huvi.

Comment

• totaldonk
                  Grinder
                  • Dec 2009
                  • 914

ellekapauk jäääbki pähe sulle, ära ei lähe

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

Huvitavaid käsi vaataks küll. Suht retarded jooks

Comment

• estdonk
                      Õpihimuline Mängur
                      • Sep 2011
                      • 450

Jaanipäeval lasin ise ka Somersby korgi endale lõua alla. Tulemasinaga avasin. Päris hea laksu paneb, kolmas päev on punane rõngas ikka näha. Ei kujuta ette kui see silma peaks sattuma...

Comment

• Aime
                        Jube Noob
                        • May 2013
                        • 152

Lahedamaid käsi vaataks hea meelega. Kui saaks mõne huvitava riidi käe kõrvale, miks mingi liigutus tehti oleks veel huvitavam lugeda.

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
                          Jaanipäeval lasin ise ka Somersby korgi endale lõua alla. Tulemasinaga avasin. Päris hea laksu paneb, kolmas päev on punane rõngas ikka näha. Ei kujuta ette kui see silma peaks sattuma...
                          Evolutsiooni käigus on legit joodikutel arenenud pöidla ja nimetissõrme vahele natuke nahka mida saab kenasti pudelist kinnihoidmise käega korgi äärele asetada, et kork nahhui ei lenda.

Comment

• estdonk
                            Õpihimuline Mängur
                            • Sep 2011
                            • 450

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                            Evolutsiooni käigus on legit joodikutel arenenud pöidla ja nimetissõrme vahele natuke nahka mida saab kenasti pudelist kinnihoidmise käega korgi äärele asetada, et kork nahhui ei lenda.
                            No idee oligi pauguga lasta et ikka kaugemale lendaks. Muidu oleks ka teise pudeliga lahti teinud.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Panen siis kõik 200BB+ potid antud vastasega.

$5/$10 võidetud käed:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

$5/$10 kaotatud käed:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kurat neid käsi niipalju, panen $10/$20 veidi hiljem :D
                              Kui kellelgi mõne käe kohta mõni küsimus siis võib küsida. Tegelikult see vastane ei olnudki väga halb, baas oli suht paigas ja mõndades aspektides mängis minust palju paremini, suurtes pottides non-SD olukordades nt. Aga kohati läks lampi hulluks ja postitatud kätes enamasti jääb mulje, et "OMG, I WANT DAT", kuigi see vend võib vabalt SSNL nitrege isegi biitida.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Aa ja kohati mängisin kindlasti halvasti, et pole mõtet minu mängu tõepähe võtta, et nii peabki. Ja väga ebastandartne mäng on, eriti betsizingud jne, sest väga ebastandartse tüübiga oli tegemist.

Comment

Working...