[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI
Collapse
X
-
Re: [NL400-2K FR,HU] HERRJANKSI POKKERIBLOGI
Väike kokkuvõte ka veel enne päris kuu lõppu.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Viimasele upswingile vaatamatta on tegelikult seal hunnik räigeid setupeid just fishide vastu aga juhtub, kõik ei saagi perfekt olla.
Lisandub veel ca +1,565$ rakebacki.
Mängu olen see kuu panustanud juba 103 tundi(väga rahul
)
Täna oli üks imetlusväärne hetk, et suutsin ühe suurima tightässi ja scripteri(Tim.Stone) vastu luckboxida ja valuet saada
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $4(BB) Replayer
Hero ($489)
BB ($473)
CO ($393)
BTN ($478)
Dealt to Hero 3
A
fold, BTN raises to $10, Hero calls $8, BB calls $6
FLOP ($30) 7
Q
A
Hero checks, BB checks, BTN checks
TURN ($30) 7
Q
A
A
Hero checks, BB bets $20.06, BTN folds, Hero calls $20.06
RIVER ($70.12) 7
Q
A
A
3
Hero checks, BB bets $40.80, Hero raises to $140, BB calls $99.20
Hero shows 3
A
(Pre 34%, Flop 1.6%, Turn 15.9%)
BB shows 7
7
(Pre 66%, Flop 98.4%, Turn 84.1%)
Hero wins $348
See kuu tunnen ennast mänguliselt tegelikult väga tugevalt - vaatamatta tulemustele. Tunnen et HU mängimine on päris palju juurde andnud, eriti hand readingut ja ei missi ilmselt niipalju valuet(mis hakkab väga silma multitabeldavate regularide juures).
Ja nagu ka kõik teised inimesed on tuju otseloomulikult kõrgel, kui olen viimasel ajal võidulainele tagasi pöördunud!
Comment
-
No et saab alati hetkega automaatselt uue mängija(enamasti fishi) kõrval lauas koha.Algselt postitas Ints Vaata postitustmilles see scriptimine seisneb ?
Comment
-
Ja kujuta nüüd ette, et paljud on scriptijad ja sulle ei meeldi just ise laudu alustada, siis on sisuliselt võimatu kohe jaole saada, ennem kui klõpsata jõuad - on laud ja waitinglist täis.
Aga õnneks mind väga ei puuduta, FR'is neid tegelikult väga üksikud ja enamasti saan ka üksinduses lauas fishi oodata - kuigi pean tõdema, et leiduvad mõned vastased, kelle vastu alustada ei taha.
Aga 6maxis vist asi nii roosiline pole, pluss lauakohti on vähem.
Comment
-
Maksad ja kohe jagatkse sullegiAlgselt postitas Pumper Vaata postitustHaige on see, et meil on pokkerifoorum ja palju regulare, aga keegi pole veel scripti jaganud:D
Comment
-
Oskab keegi soovitada, milline parim on praegu? Ma kavatsen kasutama hakata.
Comment
-
Medium stakse 400 per kuu
High stakse 1000 per kuu

...et oskavad küsida ikka!
Comment
-
Kui ma tunneks, et teised saavutavad mingi unfair edge siis ma hakkaks pigem ise ka kasutama mitte ei jonniks.
Kui eetiline ja tervislik see online pokkeri tuleviku suhtes on on juba teine teema, aga hetkel starsi poolt lubatud ja vsjo. Tegemist pole mingi shady stuffiga.
Hetkel kõigile kes soovivad kasutada ühte moodi saadaval nagu HUDid ja muud jamad.
Ise ka seda obv ei poolda, aga arvan nii igatahes.
Comment
-
Huvitav kui HUDid ära kaoks kas siis pooled inimesed ei oska mängida enam? :D
Comment
Comment