Siit johtubki küsimus
Kui naine teeb nn "mõnu" ja hyper turbo sng hakkab
1)saadetakse naine p-si, mis tähendab, et see õhtu enam lõbu i saa...
2)lastakse 300-ne sng tyhjaks blindida mõnusa õhtu nimel
3)V mõni osavam tüüp ehk suudab mõlemat teha??mängu teha ja naisega tegeleda?
Siit johtubki küsimus
Kui naine teeb nn "mõnu" ja hyper turbo sng hakkab
1)saadetakse naine p-si, mis tähendab, et see õhtu enam lõbu i saa...
2)lastakse 300-ne sng tyhjaks blindida mõnusa õhtu nimel 3)V mõni osavam tüüp ehk suudab mõlemat teha??mängu teha ja naisega tegeleda?
Sina ise kunagi kirjutasid ju, et tegid mõlemat? Rääkimata kõigest muust mida pokkerimängu ajal teinud oled...
Tsitaat Algselt postitas Andres_A Vaata postitust
Once I was in the act of making love with my gf in the bedroom and suddenly she said she heard that sound when my game starts (my hearing is semi-bad) and then i realized i was registered to a $300 or a $200 HT so obv I went there and played it with my boner on. Apparently lost it and got back to business with my gf.
jep mina. Kontekst oli selline, et arutlusel oli teema, kas minna naisega kohe voodisse võimalusel või mängida mingi $200-$300 HUSNG lõpuni. Mõned arvasid, et loool obv mäng pooleli ja naisega asja juurde, et kes ei lähe on retard ja ei oska seksi hinnata . Mina ja paljud teised aga arvasid, et obv mäng lõpuni mängida, ega naine kuhugi ei kao selle paari minutiga.
jep mina. Kontekst oli selline, et arutlusel oli teema, kas minna naisega kohe voodisse võimalusel või mängida mingi $200-$300 HUSNG lõpuni. Mõned arvasid, et loool obv mäng pooleli ja naisega asja juurde, et kes ei lähe on retard ja ei oska seksi hinnata . Mina ja paljud teised aga arvasid, et obv mäng lõpuni mängida, ega naine kuhugi ei kao selle paari minutiga.
ma ei näe, et siin midagi valesti oleks.
muidugi ei tea, kuidas saab tekkida olukord, kus kohe hakatakse seksima ja sul on 200-300$ HT pooleli.
kui läheb seksiks, siis ei rega uuele. kui oled reganud ja naine lendab out of the blue peale, siis tal ongi just parasjagu aega 2-5min sind(ja ennast) ette valmistada.
Comment