andu_andu Hyper HU_SNG

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: [ $200/$300/$500 HUSNG @ PokerStars ] andu_andu @ HU_SNG BR_grinding

OMG ma vaatan su tänast päeva, mänguisu kaob ära. Ma ise ainult 20BI alla EV, tundub nagu maailmalõpp.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas alaska Vaata postitust
      OMG ma vaatan su tänast päeva, mänguisu kaob ära. Ma ise ainult 20BI alla EV, tundub nagu maailmalõpp.
      IMO asi ei ole alla EV-s vaid 250 mänguga 42BI kaotada. 100BI rule juures võib see nõrgema närvikavaga inimese mindi hävitada.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Kuu vms tagasi proovisin huviprst neid HUHTsid teha ja peale poolt tundi olin juba nii tiltis, et panin asjad kinni. Mu närvikava ei suudaks eluseest siukest asja päevast päeva grindida.
        Edu igatahes.

Comment

• PokerDevil
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1177

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
          Kuu vms tagasi proovisin huviprst neid HUHTsid teha ja peale poolt tundi olin juba nii tiltis, et panin asjad kinni. Mu närvikava ei suudaks eluseest siukest asja päevast päeva grindida.
          Edu igatahes.
          Nendega on nii, et sa vajad head starti, et pikemalt püsima jääda jah.. Eriti esmakordsel proovimisel.

Comment

• Jäämees
            Vana Tegija
            • Jun 2011
            • 1182

Algselt postitas PokerDevil Vaata postitust
            Nendega on nii, et sa vajad head starti, et pikemalt püsima jääda jah.. Eriti esmakordsel proovimisel.
            Põhimõtteliselt kogu pokkeriga on nii, et hea start on vajalik või tuleb vähemalt kõvasti kasuks...

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Jah, pokker on nagu seks.

Comment

• Jäämees
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1182

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                Jah, pokker on nagu seks.
                Hea paralleel

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

5 järjestikust suurt kaotuspäeva on natuke mänguisule halvasti mõjunud. Hetkel elu suurim downer $20k ja kuskil 75 buy-inni. Mõni plussis päev oleks mõnus ja tahaks rahulikult 200k vpp-d täis grindida ikka see aasta, et 2,6k milestone boonus saada.

Comment

• Loksutaja
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jun 2010
                    • 448

võta seda kui väga tõsist mindseti proovilepanekut. Ma usun, et seda sa ka teed ja kui sellest swingist oled välja tulnud on tunne kindlasti väga pro!

Comment

• KristjanLaas
                      Pokkeritark
                      • Oct 2009
                      • 6450

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                      5 järjestikust suurt kaotuspäeva on natuke mänguisule halvasti mõjunud. Hetkel elu suurim downer $20k ja kuskil 75 buy-inni. Mõni plussis päev oleks mõnus ja tahaks rahulikult 200k vpp-d täis grindida ikka see aasta, et 2,6k milestone boonus saada.
                      sick:(
                      GL!

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

ei meeldi oma rolle avalikustada aga seepärast ma üle 600bi rolliga sajaseid mängingi. pokkerisheriff võiks tulla ja panna i-le punkti.

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

thin brag

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

okei, proovin siis mõned mõtted välja käia, kui ranka arvab et sellest kasu on. esiteks - ära proovi jõuga miinusest välja rabeleda ("mul ükskõik, ma mängin selle downswingi läbi ükskõik kui palju aega võtab"). selle asemel võta paar vaba päeva, mine jaluta looduses ringi (praegu suht mõnus soe väljas ja meenutab rohkem sügise lõppu kui talve). teiseks - tõmba $500 ja $300 HUSNGdele stopp peale ajutiselt. isegi kui mängutasemes neil limiitidel pole suurt vahet, siis rahalise kõikumise vähendamine mõjub minu hinnangul hästi. kui hakkab jälle tõusujoones minema, siis lisa vaikselt esialgu $300 ja hiljem ka $500 mängud tagasi. kolmandaks - kas ei ole huvi nt mängida kuskil madalal limiidil NL HU cashgame või proovida 6max SNG-sid või lausa PLO-d või limitit? see aitaks rutiinist välja murda kui ajutiselt natuke süvened mõnda teise pokkeri varianti millest senini eemale oled hoidnud. kes teab, äkki leiad mingeid nippe või ideid sealt, mis selles mängus on basic strateegia, aga HU SNG-s eriti ei kasutata ja sul õnnestub see nipp HU SNG-sse üle võtta ning täiendada seeläbi oma arsenali nö põhimängu (HU SNG siis) jaoks.

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                              okei, proovin siis mõned mõtted välja käia, kui ranka arvab et sellest kasu on.
                              Kindlasti on. Tänan ka ise sind selle posti eest - sinu mõtetes on palju õiget ja abistavat. Eriti vajalik, kuna olen hakanud viimasel ajal tegema halba mängu (ei tule täpne termin meelde, mingi tähega seotud vms).

Comment

• hakkameimema
                                Õpihimuline Mängur
                                • Aug 2011
                                • 349

St sheriff soovitas nozzul nl5-st nl2-te kolida, kui ta peaks volüümi lisama, sulle andu ma saan aru siis sheriff mõtleb, et oleks mõistlik playmoney proovida kuskil facebookis või kuskil

Comment

Working...