andu_andu Hyper HU_SNG

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: [ $200/$300/$500 HU SNG] andu_andu @ HU_SNG BR_grinding @ PokerStars

lol@ETPF. Sama kasulik organisatsioon pokkerimängijatele, kui praegune Tallinna linnavalitsus oma elanikele.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Ma teen eraldi teema, aga viimasel ajal on hakanud veel rohkem kraapima pokkeri puhul mõisted: «sport» ja «meister».

Nimetaga üks teine spordiala, kus meistritiitile kandideerivad isikud, kes on suuremal või vähemal määral alkoholijoobes? Pokkeris paraku see nii on ja suhteliset jube on vaadata/mõelda, kuidas rummikoksid ja õlled on nina ees ning kõik teevad sporti, et saada Eesti meistriks.

Minu arvates peaks olema kõikidel ETPF turniiridel alkoholi tarbimine keelatud ning ilmselgelt purjus inimesed turniirilt eemaldama. Täpselt sama kehtib ka ropendamise-sõimamise kohta. See on ebasportlik käitumine ja sellele peab järgnema karistus: penalt või turniirilt täielik eemaldamine.

Vastasel juhul ETPF peab eemaldama turniiridelt/veebilehelt nime meister ja sport ning kõik spordile viitava.

See on minu nägemus. Nagu ütlesin teen eraldi teema arutlemiseks. Kui teema läheb käima ja enamus nõustub minuga siis edastan ka vastavasisulise kirja ETPF-ile. Teema tekib täna/homme.

EDIT: täna peaks siis kanal12 saade olema, kus äkki näeme ka murud. Kuulsin, et ka tema suht sodi oli olnud ning ei ole ju eriti tore, kui purupurjus inimesed on tele-ekraanil meistriks pürgimaks.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Naljakas on seda juttu just sinu käest kuulda Ranka, kes sa ise vist polegi kainelt laiv donkamente mänginud. Alks ja pokker käivad kokku, väga tihti seda mängu joogisena mängitaksegi. Ma ei saa aru, mis point on seda varjata ja mingit potjomkini küla ehitama hakata. Kõik teavad seda. See on ju kainelt mängijatele ka +EV, kui mõned rohkem või vähem joogised on. Kusjuures headest mängijatest ka paljud jõid, ilma alkota oleks osalejate arv palju väiksem EMV'l.

Ja nii vähe või palju kui ma tean, siis mälumängu ja male võistlustel ka juuakse, vahest soliidsemaltki.

Comment

• jrgn hell
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 3328

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Ma teen eraldi teema, aga viimasel ajal on hakanud veel rohkem kraapima pokkeri puhul mõisted: «sport» ja «meister».

Nimetaga üks teine spordiala, kus meistritiitile kandideerivad isikud, kes on suuremal või vähemal määral alkoholijoobes? Pokkeris paraku see nii on ja suhteliset jube on vaadata/mõelda, kuidas rummikoksid ja õlled on nina ees ning kõik teevad sporti, et saada Eesti meistriks.

Minu arvates peaks olema kõikidel ETPF turniiridel alkoholi tarbimine keelatud ning ilmselgelt purjus inimesed turniirilt eemaldama. Täpselt sama kehtib ka ropendamise-sõimamise kohta. See on ebasportlik käitumine ja sellele peab järgnema karistus: penalt või turniirilt täielik eemaldamine.

Vastasel juhul ETPF peab eemaldama turniiridelt/veebilehelt nime meister ja sport ning kõik spordile viitava.

See on minu nägemus. Nagu ütlesin teen eraldi teema arutlemiseks. Kui teema läheb käima ja enamus nõustub minuga siis edastan ka vastavasisulise kirja ETPF-ile. Teema tekib täna/homme.

EDIT: täna peaks siis kanal12 saade olema, kus äkki näeme ka murud. Kuulsin, et ka tema suht sodi oli olnud ning ei ole ju eriti tore, kui purupurjus inimesed on tele-ekraanil meistriks pürgimaks.

Eraldi vabaklass ja kaine turniir?

Tegelikult saan mõttest aru küll, aga pokkeri puhul suht välistatud.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
            Naljakas on seda juttu just sinu käest kuulda Ranka, kes sa ise vist polegi kainelt laiv donkamente mänginud. Alks ja pokker käivad kokku, väga tihti seda mängu joogisena mängitaksegi. Ma ei saa aru, mis point on seda varjata ja mingit potjomkini küla ehitama hakata. Kõik teavad seda. See on ju kainelt mängijatele ka +EV, kui mõned rohkem või vähem joogised on. Kusjuures headest mängijatest ka paljud jõid, ilma alkota oleks osalejate arv palju väiksem EMV'l.

Ja nii vähe või palju kui ma tean, siis mälumängu ja male võistlustel ka juuakse, vahest soliidsemaltki.
            Kogu su jutt on jama.

1. minu kainelt/purjus mängimine ei puutu üleüldse asjasse. ma ei ole ka ühtegi EMV turniiri mänginud. üleüldse olen elus mänginud 3 korda live turniiri täie tõsidusega: kaks korda täiesti kaine, üks kord vaikselt libistasin ning cashi olen kainena lasknud küll ja veel. ülejäänud korral on live minu jaoks meelelahutus. ma ei lähe sinna raha tegema vaid meelt lahutama.

2. alks ja pokker käivad kokku ei ole mitte mingi vabandus. online sa mängid ka vindisena?

3. asi ei ole varjamises. s.t. keegi ei varja mitte midagi vaid kui propageeritakse võistlust, kui sporti ja antakse välja ka meistritiitel siis ei tohiks olla ka alkoholi. samamoodi nagu jalgpallur ei tee platsil suitsu või maletaja ei libista õlli. võistluste välisel ajal võib ta teha mis tahab: kasvõi sõpradega malet mängida viinapitsidega või suits ees kõrgusthüpata.

4. mängijate EV ei ole ka vabandus. ka korvpallurile, kõrgushüppajale, vormelisõitjale või mis tahes spordiala esindajale väga meeldiks, kui tema konkurendid oleksid purupurjus, mis vähendavad sooritusvõimet ja kordinatsiooni ehk annab kainele mängijale eelis.

Paraku spordis on nii, et on ebasportlikud tegevused, mida ei või teha. Selle alla käib alkohol, suitsetamine, vastasega ebasportlik käitumine (nii suusõnaliselt, kui ka füüsiliselt) ja palju muud.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Ma ei viitsi siin hakata argumenteerima alko lubamise poolt, vale teema ka, aga võiks ikka inimestel endil olla õigus ja võimalus otsustada, kas ta tahab pokkerit mängides juua või mitte. imo oleks nõme, kui mingid tüübid kusagil ütlevad nii palju ette. Las pealtvaatajad ja osalejad otsustavad ise, kui palju on pokker nende jaoks sport ja mis olekus nad osalevad.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                Ma ei viitsi siin hakata argumenteerima alko lubamise poolt, vale teema ka, aga võiks ikka inimestel endil olla õigus ja võimalus otsustada, kas ta tahab pokkerit mängides juua või mitte. imo oleks nõme, kui mingid tüübid kusagil ütlevad nii palju ette. Las pealtvaatajad ja osalejad otsustavad ise, kui palju on pokker nende jaoks sport ja mis olekus nad osalevad.
                Vaata sa ei lugenud mu esimest kommentaari läbigi. Mu küsimus ei olnud pelgalt ühepoolne vaid just see, mida sa rõhutad: igaüks otsustab ise, kui palju on pokker sport.

Tegelt järele mõtlema hakata - keda huvitab ning suht mõttetu teema :)

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Pokker polegi sport ju. End of discussion.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas camu Vaata postitust
                    Pokker polegi sport ju. End of discussion.
                    Probleem ongi selles, et ETPF üritab pokkerit näidata kui sport. Seda teevad ka ajalehed - pokker on näiteks spordirubriigis. Aga kui Föderatsioon leiab, et see on sport (mõttesport), siis peaksid ETPF sportlikud üritused (meistrivõistlused) vastama ka üldistele standartitele. Seda nad ei vasta. Seega minu arvates organisatsioon ja nende põhimõtted on otseses vasturääkivuses.

Aga nagu ütlesin eelmises kommentaaris: tegelt suht mõttetu teema ja miks see peaks mind torkima. Teemat ei tule, vähemalt minu poolt :)

Comment

• rahvavaenlane
                      Klubi Liige
                      • Dec 2009
                      • 3040

sport kindlasti mitte. otsida pokkerile omaette terminit? milleks? las jäädagi pokkeriks. kui omaette terminiks.

Comment

• TaistoJ
                        Grinder
                        • Aug 2010
                        • 787

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                        las jäädagi pokkeriks. kui omaette terminiks.
                        Ilus mõte ja ise kirjutaks +1 sellele
                        Aga imo see spordi ja oskusmängu teema on tingitud sellest, et pokkerit peetakse alatihit hasartmänguks ja liigitatakse aparaatidega samasse kategooriasse. Sellele vastandiks toovadki pokkeri kaitsjad argumente, et pokker pole hasartmäng, vaid hoopis sport.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Ega turniiripokkerist järsku sport ei saa kui alko ära võtta. Variatsioonirikas flippamine väga väikeste eelistega, spordist on asi kaugel. ETPF pigem räägib seda juttu promomiseks.

WSOP ju täpselt samasugune. Ei näe probleemi. ESPN-ist näidatakse.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                            Ilus mõte ja ise kirjutaks +1 sellele
                            Aga imo see spordi ja oskusmängu teema on tingitud sellest, et pokkerit peetakse alatihit hasartmänguks ja liigitatakse aparaatidega samasse kategooriasse. Sellele vastandiks toovadki pokkeri kaitsjad argumente, et pokker pole hasartmäng, vaid hoopis sport.
                            Sport ja aparaadi-pokker suht head vastandid. Mõlemad debiilsed äärmused.

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Ega turniiripokkerist järsku sport ei saa kui alko ära võtta. Variatsioonirikas flippamine väga väikeste eelistega, spordist on asi kaugel. ETPF pigem räägib seda juttu promomiseks.

WSOP ju täpselt samasugune. Ei näe probleemi. ESPN-ist näidatakse.
                              täpselt seda. alksi äravõtmine oleks nagu, et ära hinga. mitte just 100% aga sinna kanti see mõte läheb.

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Kui alko bannitakse siis ntx nagu mina kes käib neid turniire ja asju meelelahutuslikul eesmärgil enamasti mängimas quitiksin live turnad ära.

Comment

Working...