Mängin ühte lauda, sest tunnen, et mul on veel nii palju areneda ja ühel laual on areng kõige kiirem + mängin juba 1te lauda sellepärast, et mulle meeldib ühe 2p2 regulari graph, mis on puhtalt $115 turbodega one-tabletatud.
13,026 $9 $96 9% $112,415 - tüüp pidi selle limiidi parim regular olema, aga tiltab liiga palju sellepärast pole roi veel kõrgem.
Kas sul oli plaan vastane välja bluffida või said ikka lauas millelegi pihta?
hehe - peale kätt mõtlesin ise ka pikalt selle käe üle kusjuures. Mul oli Q2 endal ja arvan, et bet/fold on suht hea lahendus seal, kuna Villain oli kaotav fish ka veel.
Kui vaja läbi Paypali midagi teha ja keegi teine saab ülekande sooritada, siis võin alati aidata :).
Vabandan, et päris teemakohane postitus ka polnud.
Tere päevik :D
Viimasel ajal vähe mänginud ja kui mänginud siis halvasti ja esimest korda on tildi probleemid peal isegi suht. Kuna cashoudipoiss on ka jälle sõbraks saanud siis otsustasin, et mängin veits 57,5 kuniks mängukindlus tagasi tuleb ja mr. Tilt rongi peale pandud ja lõplikult minema saadetud. Allpool siis $115 turbode graph - swingy huh ? Kusjuures 57,5 limiidil on halbu mängijaid ikka tunduvalt rohkem kui sotistes ja regulare nagu polekski eriti või on siis need niipalju halvemad 115 regularidest.
Väga sarnane minu graafikuga :P Raha-teljel muidugi väiksemad summad, aga swingidest tekitatud meeleolu (loe tilt) on kindlasti sarnane kui mitte isegi võimsam mõni hetk. Igatahes pea vastu ja madalamale limiidile tagasikolimine tuleb kindlasti mindsetile kasuks. Igatahes jõudu ja jaksu donkidega!
Comment