[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: pikk28 ei tea kus donkamas

Algselt postitas TIGRANO
    Küll me pikk28 selle golfi jutu asja siin ära korvame kuidagi ;D
    no problemos :)

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

ma olen ka kõva golfimängija. kunagi minigolfis lõin esimese löögiga kohe sinna topsi

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

õnneks või kahjuks on minu läpakas ******. enam ei saa kuidagi netti ega tööta ka mõningad klahvid.
        Põhjus : laps ajas veepudeli lauale, mille sisu rõõmsalt mööda lauda ujus ning arvuti seoses sellega pildi kotti viskas. peale 5h kuivamist võttis pildi ette ning esimene kord sain ka netti kenasti (elioni wifi). peale restarti kadus nett ära ning nyyd juba 5 päeva pole netis käinud ega pokkerit mänginud :P. sai kenasti aega perele pühendatud jms. kuid nüüd näpud sügelevad taas pokkeri järele. puhatud juba küll :)
        Küsimus järgmine : oskab keegi ( või oskab soovitada) parandada läppareid? ju on mingisugune mikroskeemike läbikärssanud vms. vaataks asja üle ja kui asja ei saa, siis peab uue raali ostma.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

osta parem kohe uus raal... (va juhul kui sul on miski äriklassi läpakas, mis pole üle aasta vana)

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

vaba raha pole niipalju, et uut osta. järelmaksu ka ei taha võtta.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas pikk28
              vaba raha pole niipalju, et uut osta. järelmaksu ka ei taha võtta.
              siis on surnud ring.. raha pole, vaja rohkem grindida... grindida ei saa kuna läpakas katki... läpakas katki kuna pole raha, et uut osta:-D

mu eelmise posti mõte oli see, et krt emaplaadi vms sodi välja vahetamineläheb kalliks.. seda enam kui sul on mingi vanem laptop, mille emaplaate pole enam kuskilt saada.. alati on võimalus viia läpakas remonti, las teevad diagnostika, et mis katki on ja ütlevad sulle palju vahetamine maksab.

kui su laptop on miski ~10k maksev Amilo vms odava klassi laptop.. sii ma ei tea kas ja kui mõtekas see diagnostikagi on:-)

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

tänud arutelu eest!
                läpakas on ostetud 2006a või 2007a (ei mäleta enam) beestingust 20k eest. www.beesting.ee kodukas igatahes ei funka. usun et pankrotis.
                läpakas võtab kenasti pildi ette ning möllata saab nii windowsis kui ka vajadusel BIOSis. ei usu, et emaplaat perses on.

Comment

• JapaneseMerc
                  Julm Donk
                  • Feb 2009
                  • 43

mõistlik mees ostab endale HV-st mõne respectable selleri käest kasutatud grindraali, millelt on räige poekirves juba tublilt maha hööveldatud - esimene +ev faktor.

Hinnavaatlus on Eesti suurim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

masinatest lausa uputab seega hinnaläbirääkimised on veel lisa +ev.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

Algselt postitas JapaneseMerc
                    mõistlik mees ostab endale HV-st mõne respectable selleri käest kasutatud grindraali, millelt on räige poekirves juba tublilt maha hööveldatud - esimene +ev faktor.

Hinnavaatlus on Eesti suurim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

masinatest lausa uputab seega hinnaläbirääkimised on veel lisa +ev.
                    surfasin isegi seal. viskan uuesti pilgu peale

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas pikk28
                      ei usu, et emaplaat pe**es on.
                      kui ma nüüd ei eksi, siis enamus kraami asub läpakal emaplaadil ja ükshaaval "kiibikesi" ja vidinaid sa välja vahetada ei saa..

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

Algselt postitas Rage
                        kui ma nüüd ei eksi, siis enamus kraami asub läpakal emaplaadil ja ükshaaval "kiibikesi" ja vidinaid sa välja vahetada ei saa..
                        point taken :)

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

peale sellist accidenti on kõige targem tegu üldse pc käima panna ... selliste asjadega ei tasuks ise tegeleda vaid viia kohta, kus tegeletakse nendega ... ise kuivatamine jms ... kui tahame läpakatest ilma jääda, siis teemegi nii

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

Algselt postitas leits
                            peale sellist accidenti on kõige targem tegu üldse pc käima panna ... selliste asjadega ei tasuks ise tegeleda vaid viia kohta, kus tegeletakse nendega ... ise kuivatamine jms ... kui tahame läpakatest ilma jääda, siis teemegi nii
                            arvuti kuivas, mitte ma ise ei kuivatanud. lahti ma sittagi kruvinud pole. ah vahet pole. teema lukus. juba vastuste peale hakkan tilti minema. parem on pokker üldse ära lõpetada.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

vii kuhugi esindusse, mingi special ainega puhsatatakse seda, vesi jätab tetavasti "plekid" ning need võivad yhendusi rikkuda jms, samas korrodeeriumine jms ...

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

väike update
                                arvuti on endiselt tuksis, kuid peenike valguskiir pilvisest taevast juba paistab.
                                naise isa on mingisugune eriline proff, kes jagab matsu nii arvuti softist kui ka rauast.
                                arvuti töötab.
                                wifi kaart töötab.
                                mõned nr. klaveril ei tööta, mingisugune kontroller emakal pidi tuksis olema. uus emakas pidi maksma 1,5k (kui on turul veel selliseid).
                                lasen ära vahetada, siis ei pea 0-st jälle hakkama softi peale laskma.
                                kolm nädalat polnud pokkerit mänginud kuni eilse õhtuni. Kutsusin hoss23 arvutiga külla ning tegin absolutes 2 turnat. deepstack 1,5k garanteeritud ja 2k garanteeritud.
                                2k guaranteed õnnestus võita :) tasuks 581 daala poissi.
                                tra mis juttu vennad ajasid.
                                kui meid oli alles 4tk, siis muutusin üliagressiivseks ning kui keegi tõsiselt vastu hakkas, siis leidsin ka FOLD nuppu.
                                vennad tsattisid omavahel, et ma olen superuser või siis bot ning teatavad minust supporti. üks ütles, et on juba teatanud ja minuga tegeletakse :)
                                ma niimoodi naersin, et kusi pidi püksi tulema. arutasid omavahel, et 3 betin neid siis, kui nad lihtsalt on raisinud ja foldin siis kui nad on tugevad. ju ma ikka bot või superuser olen. ma kirjutasin tsatti ainult lol ja hahaha.
                                lõbusaim turna, mida olen pelanud.
                                HU hakkas minu stack 635k vastasel 30k :)
                                edu kõigile!

Comment

Working...