Oleneb rollist ja enesetundest, ma alguses istuksin siiski 10-ga. Starsis NL-5 mängisin ise ka alati 100bb-ga.
roll pole kiita ehk 280 daala on hetkel peal. hakkan ka 20-ga istuma. lihtsalt tuleb shortide suhtes ettevaatlikum olema. Kuigi seal mängivad shortstacki aga nii looselt kui võimalik.
Selge on nüüd lõpuks see, et 200bb-se stackiga ma mängida ei oska. Liiga lihtsalt lähen broke. Uus strateegia on sisse istuda tavapärase 100bb-ga. asi sujub paremini.
Kokku absolutes teinud 6000 kätt. NL10-s läheb vaja kuskil 25k käsi, et lahti saada Gold tase. Kui gold lahti, siis vabaneb boonus 3 kordse kiirusega võrreldes algusega. Hetkel olen silver ning creditsi kordaja on 2. esimene 5 taala on lahti :), kokku vabastada veel 445.
1000 käega sain silver tasemel olles 48 creditist (150 on vaja, et järjekordne 5 taala vabastada). 1000 käega peaks saama gold tasemes kuskil 70-75 creditsit ehk 2000 kätt ja 5 taala boonust lahti. 20 000 kätt ja 50 taala ning 200 000 kätt ja 500 taala :o :o :o :o :o :o
Mängin 6-max ja 6-l laual
Jah, arusaadavalt olen tillist saanud :), kuigi nl25-s peaks asi topelt kiirusega toimuma. Jutt käib boonuse kohta
õnneks tuba ise rokib, tase sitt (ise ka samasugune) ning edasi ma sinna jään
a jah hetkel olen -34 doltsi :'( ple hullu juba hakkan harjuma poistega.
üleeile sai kena + 41 doltsi 600 käega NL10--s. Pole paha :)
Eile toodi mind jälle maapeale tagasi ning kuskil 700 käega -15 daala. Kõikumine oli ikka valus +10, siis - 20, siis jälle +10 ja lõpuks QQvsKK ja KKvsAA ja shut down läpakale. viimasel ajal jube palju lendan QQvsKKvõiAA ja KKvsAA. QQ-ga olen mõnikord pääsenud bustoks minemisest, kui KK-ga enamasti ei pääse.
paar lolli viga tegin ka:
Olen SB ja jaotatakse Ah10h, kõik foldivad ning teen raise 5bb-d. Vastane suht tundmatu ning teeb reraise 1,35 peale. Peaks ma nüüd foldima? ma donki liigutusega teen calli. lauda jooksis Qh7c6h ehk mulle nut flushdraw. Teen jätkupanuse 2,2 ning vend külmalt paneb raise 6. logish vist et peaksin foldima, kuid tiltis peaga panin all-in. vend callis ning omas AA-d:(. turn ja river abi ei toonud ning reload nupp läks jälle käiku.
teinekord ei suutnud foldida AQ-d. vastane mp-lt teeb raise 0,35, ma panen buttonilt 3-beti 1,2-l, kõik foldivad vend callib. Lauda Ac10h3s ning tulistab ette. Panin ta 77 kuni JJ ning tegin reraise. vend muidugi allin ja ma enam foldi ei leidnud :(. Vennal AK. tra ma oleks AK-ga küll OOP pand 4-beti vähemalt. Siis oleks AQ mul ka mucki lennanud.
trademaa noh
Kui ma sind paar korda lauas näinud olen, oled küll hea mulje jätnud.
Minu kogemus 3beti kohta ütleb, et üldjuhul 3betitakse ikkagi ainult käega ning ma viskan oma ATC buttoniraised rahuliku südamega mucki. Täna muidugi üks 3bettis mind paarkorda järjest kui ma button olin. Kolmandal korral sain AK ning tavaliselt mulle selle käega gämmelda ei meeldi, siis selkorral panin nuppe ning coinflip kukkus mulle, vastas oli QQ. Aga mitte sellest ei tahnud ma rääkida.
Minu arust on OOP 3beti callimine (ja 3bettimine) maru gämblemine. Ülevalpool saab metagamet võibolla rohkem teha, aga NL10 peaks ikkagi suht sirgjooneline olema.
Mulle endale meeldib aegajalt mõne regulari vastu 3bet positsioonist mõne väikese pocketiga (et kindlam oleks) ära callida. Floppi donkatakse üldjuhul bet ning kui ässa või kuningat lauas pole, olen mõned korrad maha callinud. 2barrelit seal üldjuhul panna ei julgeta, kui just midagi ei hitita, siis saab turnil flopi endale.
Ühesõnaga ATs oleks ma 3beti peale maha visanud ning calli puhul andis alaska juba parima line ette.
Mul ei ole lihtsalt und, seepärast reostan.
Parimat!
Kui ma sind paar korda lauas näinud olen, oled küll hea mulje jätnud.
Minu kogemus 3beti kohta ütleb, et üldjuhul 3betitakse ikkagi ainult käega ning ma viskan oma ATC buttoniraised rahuliku südamega mucki. Täna muidugi üks 3bettis mind paarkorda järjest kui ma button olin. Kolmandal korral sain AK ning tavaliselt mulle selle käega gämmelda ei meeldi, siis selkorral panin nuppe ning coinflip kukkus mulle, vastas oli QQ. Aga mitte sellest ei tahnud ma rääkida.
Minu arust on OOP 3beti callimine (ja 3bettimine) maru gämblemine. Ülevalpool saab metagamet võibolla rohkem teha, aga NL10 peaks ikkagi suht sirgjooneline olema.
Mulle endale meeldib aegajalt mõne regulari vastu 3bet positsioonist mõne väikese pocketiga (et kindlam oleks) ära callida. Floppi donkatakse üldjuhul bet ning kui ässa või kuningat lauas pole, olen mõned korrad maha callinud. 2barrelit seal üldjuhul panna ei julgeta, kui just midagi ei hitita, siis saab turnil flopi endale.
Ühesõnaga ATs oleks ma 3beti peale maha visanud ning calli puhul andis alaska juba parima line ette.
Mul ei ole lihtsalt und, seepärast reostan.
Parimat!
tänud hea infi eest ! sellest ma jah saan aru, et mõtlen veidi üle vahel. Üritan parandada!
btw see polnud küll mingi reostus, pigem asjalik nõuanne :)
a ja muide võiks kunagi ühissessi peale mõelda, kui viitsid nõu anda.
Comment