[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PokerDevil
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1177

Re: pikk28 ei tea kus donkamas

Ole biitidest üle, lihtsalt ole ja mäel jälle. :)

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Küll see hea jooks ka ükskord tuleb kui vähegi kannatus on, sest fishe ikka jagub küllaga. Endal on ka täiesti breakeven run olnud sellel nädalal.

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

njah, ju ma ikka ise ka siis sitalt mängin. tra selline masendus on peal. no tra praegu again sess - seitsekümmend. lõpus lendasin 3* järjest preflop ässade vastu. tildi pärast ei visanud ei JJ-d, ei KK-d ei QQ-d mucki pre, kuigi oli näha et vendadel on AA. ah homme vahin veidi videosid. pokkerit ei puutu vapsjee.

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

nojah, ei saa mina kuidagi starsiga sõbraks.
          uskumatud setupid ja biidid lendavad. teen südame külmaks, kuid tõesti nutt tuleb juba kurku.
          tra küll.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Starsis tulevad biidid kuidagi kambaga. Siis on jälle pikalt hiiter. Vahel tekib selline tunne, et kui pikalt on võidetud, siis tuleb kuhugi allapoole kolida ja downswing üle elada.

Comment

• Provoker
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 3067

Algselt postitas alaska
              Starsis tulevad biidid kuidagi kambaga. Siis on jälle pikalt hiiter. Vahel tekib selline tunne, et kui pikalt on võidetud, siis tuleb kuhugi allapoole kolida ja downswing üle elada.
              Mul on sama mõte peast läbi jooksnud mitmel korral. Samas nii vaadates peaks siis hea jooksuga kõrgemale kolima kuni jooks jälle sitaks läheb. See aga on vastuolus br reeglitega.

Comment

• Ghost0
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1335

Algselt postitas alaska
                Starsis tulevad biidid kuidagi kambaga.
                Ah käige kanni oma jutuga :D :D Kõikides pokkeritubades toimib asi samamoodi juu :D

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Missiis, ikka on hea ju ette kujutada ja arutleda, kuidas me looduseseadusi oma kasuks painutame (vaatasin just Matrixit). :D

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

jah minu sitt jooks on kestnud 40k käsi. pmst nüüd juba usun, et ise olen vilets mängija ja pean rohkem õppima. aga uskumatu tundub ikkagi, et ei suuda NL10-t biitida. lihtsalt uskumatu.

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

Algselt postitas pikk28
                      jah minu **** jooks on kestnud 40k käsi. pmst nüüd juba usun, et ise olen vilets mängija ja pean rohkem õppima. aga uskumatu tundub ikkagi, et ei suuda NL10-t biitida. lihtsalt uskumatu.
                      Ma ei tea, kas sellest abi on, aga kui Sul aega on, siis ehk võime koos väikse sessi teha. Mina näiteks vaataks Sinu mängu ja millalgi võiks ka vastupidi teha. Mingi eriline staar ma pole, aga kuni NL-25 peaks mängu küll beatima ning midagi kasulikku ehk ikka saab teada.

Ja kui NL-10 läheb halvasti, siis ehk tasuks korrak NL-5 ära käia. Ma tean, et limiitides allaminek on jama, aga NL-5 on ikka väga lihtne ning ega mul omal ajal ka NL-10s just kõige paremini ei läinud, kuid NL-5t biitisin päris korralikult.

Comment

• kivisaba
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2514

Algselt postitas Vapsik
                        Ma ei tea, kas sellest abi on, aga kui Sul aega on, siis ehk võime koos väikse sessi teha. Mina näiteks vaataks Sinu mängu ja millalgi võiks ka vastupidi teha. Mingi eriline staar ma pole, aga kuni NL-25 peaks mängu küll beatima ning midagi kasulikku ehk ikka saab teada.

Ja kui NL-10 läheb halvasti, siis ehk tasuks korrak NL-5 ära käia. Ma tean, et limiitides allaminek on jama, aga NL-5 on ikka väga lihtne ning ega mul omal ajal ka NL-10s just kõige paremini ei läinud, kuid NL-5t biitisin päris korralikult.
                        soovitaks kh seda sest starsi Nl 10 on selline imelik limiit et vajab harjumist kui NL5-t ju 5 bi päevas biidid siis saad aru NL10-st kh ja enesekindlus tuleb kh tagasi

köhh omaha köhh

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Ma ei usu elus, et nl5 ja nl10 vahe seal nii metsik on, kui roll ei luba enam mängida, siis teine asi.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

tnx man
                            raamatu olen juba autosse viinud, nii et enam ei tohiks kaua minna. lol.

Comment

• kivisaba
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2514

Algselt postitas pikk28
                              tnx man
                              raamatu olen juba autosse viinud, nii et enam ei tohiks kaua minna. lol.
                              lahe oktoobris saab siis juba väärt kirjandust lugeda :D

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Algselt postitas Vapsik

tänud vapsik. sessi teeksin sinuga koos suurima heameelega. pean vajaliku stuffi peale installima. mul on ainult väiksed probleemid heliga- skype kragiseb.
                                mulle sobivad kõik päevad alates esmaspäevast. eks PM-me siis
                                tänud veelkord

Comment

Working...