muruntau - projekt noliferist edukaks inimeseks [Low stakes HU Cash]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: muruntau trios

pikk28, kirjutasin sellest eile YES teemas Mitmendaks sa turnal jäid, jõudsid vist rahadesse?

Rudi, paras joppamise asi jah need rankingud seal, enam ei viitsi küll neid kohti taga ajada.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Algselt postitas muruntau
      pikk28, kirjutasin sellest eile YES teemas Mitmendaks sa turnal jäid, jõudsid vist rahadesse?

Rudi, paras joppamise asi jah need rankingud seal, enam ei viitsi küll neid kohti taga ajada.

Pakun, et high orbit on tõelise skilliga mängijale siiski tehtav 2-4 tabledes ning mitte turbosi laxides.

Aga , kes nädala aja jooxul viitsib 100 tourneyt kokku trükkida 2-4 tabledes :P

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

yep

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Re: muruntau päevik

Nonii. Swongist tahtsin rääkida. Õigemini mitte swongist aga selle põhjustest.

Muidu kirjutasin ainult siis kui midagi hästi läks aga proovin nüüd sellest vanusest välja saada ;D

Niisiis. Paar korda on tehtud B ja C kategooria mängu, aga igatahes olen kaotanud viimase kahe nädalaga 20-25% enda rollist, st nii $1,5k. Turnadega obv. Pole lihtsalt umbes 150 mängu jooksul kordagi FT'se jõudnud. Millest konkreetsemalt siin rääkida tahaks on BR mänedžment MTT turnade puhul. Saadaksin siinkohal väga siiralt perse kõik tüübid, kes arvavad, et MTT mängija BR peab olema 100 kordne buyin. Fuck that shit. Kurat ei. Turnade puhul kasumi teennimiseks on vaja jõuda finaallauda teatud sagedusega ja soovituslikult võimalikult kaugele finaallauda. Aga starsis +2000 suuruse fieldiga turandes on täiesti reaalne swonks, et ka 200 mänguga ei jõua sinna või kui jõuab siis saab tagumise otsa koha ja ikkagi on kuni 50% rollist läinud. 100 kordne buyin üle 1000 fieldiga turnade puhul on BS. Tee supikööki ja kodutute varjupaika kus saad tšättida tüüpidega kes slowplaysid ässasid.

Matat selle taga ei oska teha, aga pakuks, et Starsis nt 50 taalaste turnade tasemel regulaarseks mängimiseks raha teenimise eesmärgil peaks roll olema vähemalt $10k kui mitte 15. Või olen ma julm donk, wannabe bankrollnitt ja peakski kohe minema supiköögi järjekorda?

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Ma usun samuti, et Starsi huge fieldide puhul peab seda rolli ikka kõvasti rohkem olema kui 100 buy ini.

Sa full tilti ei taha proovida, seal fieldid ju tunduvalt väixemad? Tõmbab variatsiooni kõvasti kokku ma pakun :) FT'si peaks tulema nagu muda Sinusugusel mängijal!

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Jah kuhugi mujale liikumisele olen isegi mõelnud. Kuhugi kus 10-30 taalaseid turnasid päevas ikka jaguks kõvasti ja osaleijaid oleks nii 500-1000 ringis, mõned suurema fieldiga ka. Mõni MTT SNG kõrvale ja polekski väga hull. Peab veel uurima turnade graafikuid erinevates tubades, field size'e jnejne.

Proovin veel nädal aega Starsis, üle 20 taalaseid ei tee, 10 taala rebuy, mis seni oli kohustuslik jääb ka välja, üks-kaks 5 taala rebuyd õhtu jooksul. Ja kindlasti mitte nii, et õhtu jooksul 200-400 taala eest turnadele osta ja siis saada 15-20st turnast 2 sitast rahakohta ROIga õhtu kohta -66%. Järgmine nädal proovin iga päev turnade alla panna päevas mitte üle 100 taala. Kvaliteet vs kvantiteet. Vahepeal sai ennast paar korda tabatud turnalt välja kukkumast mõtteviisiga "ah, mul parem turna algab, isegi kui sel m...il siin 8 taala turbos on midagi callin ta maha, ma mängin suurema auhinna fondiga turnasid niigi edasi". Sellisest suhtumisest peab vabanema. Pühapäeva jätan erandiks, siis võib proovida õhtul 80G'd ja kui satikates peaks joppama ka Millionit. Sunday Millionit polegi proovinud, peab seda ka korra kogema. Kui joppab.

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Hakkan uuesti päevikut pidama. HU SNG'd siis teemaks nagu mõned veel mäletavad.

Peale stake lõppu pole nagu väga sõna võtnud. Aprilli kuu sai lohh turnagämblor oldud, SNG teenistus uppus kõik turnadesse (võiks nagu ju öelda, et läksin skilliga ikka peale, aga Starsis on kõik turnad by default gamblid, kui just BR +$10k ei ole ja +20 turnat ei tee päevas). Paaris tildihoos olen BR'i isegi alla 20 taala suutnud lasta, kust selle aga micro SNG'dega jälle üles ehitasin. See kuu olen suutnud turnadest suuremalt jaolt hoiduda, kuigi nii 50-100 sai ikka tehtud neid, mis jäid isegi mõnesaja taalaga plussi.

SNG'de poole pealt on päris positiivselt läinud. Kuu alguses oli BR kusagil $20-$50 vist, sai tehtud €2,14 ja $6,25seid, mis hakkasid kohe minema jälle, 15 BI'ga 11,5stesse ja hiiter jätkus, jätkub siiamaani, ROI on olnud julgelt üle 15%. Täna näiteks olen jõudnud teha ainult kaheksa mängu, aga kõik võitnud. See kuu olen välja kandnud midagi üle $600 ja BR on $435 peal. Kui ei peaks pidevalt välja kandma oleksin juba 23stes. Samas volüümiga on suht s..asti, täpseid numbreid ei tea, aga mänge kõigest 300-400 ringis. See on ka põhjus, miks uuesti päevikut pidama hakkan. Plaan on hakata lasma keskmiselt 30 SNG päevas, mis nii lihtsas limiidis ei tohiks mingi probleem olla, kuu lõikes sean eesmärgiks 750 SNG'd. Enda rekordkuul olen lasknud ka üle tuhande, nii et midagi ületamatut ei ole, kuigi siis sai 2tabletud omajagu, enam seda pulli ei tee.

Päevikut peangi selleks, et oleks rohkem distsipliini ainult SNG'dele pühenduda ja hoida turniiriraiskadest eemale. Võtan ühe shoti veel Baltic festivalile ja siis edaspidi teen turniire ainult max kahel pühapäeval kuus. Sest vaadates OPR'is tüüpe, kes lasevad aastas 1-2k micro ja low stakes turnasid, jäävad umbes $3-5k plussi (sedagi heal juhul), siis tekib küll küsimus, et nagu wtf?, absurd ju! Ise olen sarnane tont olnud, seega tean millest räägin. Kuigi ma sellest esimest korda ei räägi, nõrk nagu olen. Seega alaku skalbijaht, kes näeb mind nädala sees turnasid mängimas, siis esimesele märkuandjale $25.

Igatahes, edu teile ja mulle ka!

Edit: ei leidnud võimalust teema pealkirja muutmiseks, pealkirja taga võiks olla [$11,5 HU SNG], kui keegi modedest peaks viitsima muuta seda.
                Last edited by muruntau; 26.05.10, 23:54.

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Edit: ei leidnud võimalust teema pealkirja muutmiseks, pealkirja taga võiks olla [$11,5 HU SNG], kui keegi modedest peaks viitsima muuta seda.
                  Päevikute listis tee oma päeviku nime kõrval topeltklõps, siis saad muuta.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Re: [$11,5 HU SNG] muruntau

tänud!

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

edu muru!

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Edu jh 1000 mängu kuus on küll suht no life minu jaoks, lol mul volüüm 150 aga jh aega ka vähe...

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

tänud. BR@$475, kohe vabanemas $50 stellar ja kui 25 BI koos võtan 5BI shoti 23stesse. Loodetavasti kaua ei lähe ja jään sinna püsima.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

omajagu mänge juba 23'stes tehtud, jooks võiks veidi parem ainult olla...

PokerStars No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t1110)
                            Hero (BB) (t1890)

Hero's M: 63.00

Preflop: Hero is BB with 5, 5
                            SB calls t10, Hero bets t80, SB calls t60

Flop: (t160) J, 2, 7 (2 players)
                            Hero bets t80, SB raises to t180, Hero calls t100

Turn: (t520) 10 (2 players)
                            Hero checks, SB bets t850 (All-In), Hero calls t850

River: (t2220) Q (2 players, 1 all-in)

Total pot: t2220

Results:
                            SB had 4, Q (one pair, Queens).
                            Hero had 5, 5 (one pair, fives).
                            Outcome: SB won t2220

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

pokerdevil soovitas 55 OOP raiseda?

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

nope, 77+, aga see oli mängu umbes 20. käsi ja ma polnud veel kordagi saanud kätt millega vastase limpi karistada.

Comment

Working...