whoo hooo....tänane päev ikke naq väga kreisi. Mõtlesin, et gamblin oma rolli maha (isiklikel põhjustel kuna cashout nupp pandi bloki alla). Ei viitsi hetkel supordiga jamama hakata ning tahaks pigem kolida kuskile mujale tuppa. Panin ikka täiega üle bankrolli NL25 lauda ning seal ikka tunduvalt ehedam mängida. Esiteks on ikka näha ka kui midagi võidad ning kasv on kiirem rollil. Samas on ka 2 teraga mõõk ning lihtsam on ka kaotada kui mingi biidi saad. Täna õnnestus 2 korda vastu seina joosta-esimene laks reaga neliku vastu ning 20 taala läinud. Teine laks ässadega AQ vastu mis moodustasid masti ning samapalju läinud. Lauda ostsin ennast 15-ga. Mõtlesin, et läheks prooviks naljapärast paar turnat teha ning valisin 11$ double or nothing sit'n'go-d. Mõlemad õnnestus rahadesse võita ning jällegi on roll suht samas kohas kus täna alustasin.
Proovin hiljem veel nats. vb mõnda regular turnat.
Road to bustoville. Kahju, et grindimist ei jätka. Üldiselt ei soovita üle rolli kunagi mängida. Isegi kui ka rahast savi. Aga see mul sellinne rohkem isiklik põhimõte millest ma väga kinni pean. Oluline on biitida micro stakese.
Road to bustoville. Kahju, et grindimist ei jätka. Üldiselt ei soovita üle rolli kunagi mängida. Isegi kui ka rahast savi. Aga see mul sellinne rohkem isiklik põhimõte millest ma väga kinni pean. Oluline on biitida micro stakese.
Edu
Tegelikult tegin ma endal partys tõesti lõpparve, kuid just eile jõudsin ennast Towerisse cashi laudadesse proovima. Esialgu oli päris tore, kuid õhtu lõppes ikke -1,5 BI. Hetkel seal suht Vähe millega mängida, kuid hoiame pöialt, et hästi läheb. Eilse esimese cashi sessiga selles toas oli nii mõndagi juba mis närvi tahtis püsti ajada, kuid ma püüan sellest üle olla. Stiilinäide siis standard AA vs KK ning tugev kaotus. JJ vs QQ vs KK(Mina) ja JJ viis papi koju flopiga.
Samas sain mingi tunnikese ainult mängida ning hemi ei saanud ka tööle. Mingi teema, et ei taha ennast andmebaasiga connectida. Tegemist siis vana Hemi variandiga mida on tiba muditud.
Tegelikult tegin ma endal partys tõesti lõpparve, kuid just eile jõudsin ennast Towerisse cashi laudadesse proovima. Esialgu oli päris tore, kuid õhtu lõppes ikke -1,5 BI. Hetkel seal suht Vähe millega mängida, kuid hoiame pöialt, et hästi läheb. Eilse esimese cashi sessiga selles toas oli nii mõndagi juba mis närvi tahtis püsti ajada, kuid ma püüan sellest üle olla. Stiilinäide siis standard AA vs KK ning tugev kaotus. JJ vs QQ vs KK(Mina) ja JJ viis papi koju flopiga.
Samas sain mingi tunnikese ainult mängida ning hemi ei saanud ka tööle. Mingi teema, et ei taha ennast andmebaasiga connectida. Tegemist siis vana Hemi variandiga mida on tiba muditud.
HEMi vanemad versioonid ei tunne ära Ongame xxx.db faili kahjuks. Siis peaksid kasutama ongame handgrabberit, et saaksid vanemat HEMi kasutada.
Siia pole küll ammu kirjutanud kuid vaikselt ikka tegelen asjaga. Kolisin üle unibeti kuna vaja seal punkte koguda selleks, et saada tasuta HEM omale. Graafikul siis tänane suht lühike sess mis lõppes plussis ilusti. Hetkel pokkeriga võtan aja maha kuna kooliasjad vaja ära lõpetada ning diplom kätte saada.
Nii täna proovisin siis esimest korda turnat teha. Unibetis 500€ guaranteed. Nu nii saasta turnat mis see on pole veel näinud. Kokku 175 osalejat ning ma olin üsna pikka aega chipleader. Lihtsalt viskas kopa ette. Inimesed on ikka põhjatute rahakottidega ning teevad rebuysid praktiliselt iga käsi. Ja see rebuytamine kestab 2 esimest tundi. Nu krt ma ei viitsi niiviisi jurada. Täis saast. Viimased kolm kätt viskasin tuimalt allinni ning kolmandal korral vastas AA ja lõpuks ometi rahu majas. Need rebuytajad on ikka idikad. Ostavad ennast mängu tagasi lõpuks poole bb kaupa. Ja kui midagi mainid neile et selline liigutus on stupid siis neil veel õigust jääb ülegi. 8)
Auhinnaraha küll kasvas jh aga ma ei näe sellel ikka pointi. Kahe tunniga jõuab mäng enamvähem bubbleni ning nad ikka ostavad ennast tagasi 1000 chipiga kui blindid juba 2000-4000.
nii nii nii...vahepeal suutsin unibetis enda 10 €depokast teha 103€ ning otsustasin endale soetada hemi litsentsi. Esialgu siis small stakses. Hetkel ootan kuni unibet mulle papi moneybookersisse kannab, siis tegutsen edasi. Just tuli meelde, et kui ma selle litsentsi ära ostan, siis mul üks litsent veel saada kuna unibetiga liitusin hemi lehe kaudu. Seal natuke punkte veel vaja teenida kuid siis peaks saama 4 arvutit hemiga nakatada :D
Nii nii...kogu kupatusega ronisin tagasi triobeti ning plaan seal tegutseda seni kuni saan esimest korda elus rakebacki. Hetkel tiksun päris mikrokates seal kuid naq teada on seal päris palju jõuluvanasid ning kui mänguaega leian ei tohiks olla probleeme kiirel limiitides liikumiseks. Viimasel kahel päeval olen mingi 2500 kätt teinud ning nendest 15 korda AA, 15 korda KK ning 7 korda QQ. Kõige õnnelikumaks teeb asja juures see, et AA kräkiti ainult kahel korral, esimene 42o poolt ning teine kord oli vastas KK kes sai turnis pihta.
Tänane plaan oli katsetada oma töövahendi võimeid Triobetis ning kahjuks masin ei vea välja rohkem kui 6 lauda normaalseks mängimiseks. Tegemist siiski mitte kõige uuema sülearvutiga ning proovisin ka 9l laual mängu mingi 600 kätt. Nii perses kui vähegi olla saab. Mingi aeg on kõik lauad vaiksed ja siis on vaja kõikidel korraga ette jooksma hakata. Masin selle peale muidugi ming 30 sekki koomas ning kõige hullem oli asja juures, et ühes lauas olin just flopanud kolmiku hüperagro ja igat kätt mängiva mehe vastu ning sit out fold kuna masin pani pange.
kokku testimisega suutsin mingi 10$ kaotada kuna ei olnud lihtsalt võialik normaalselt mängida. Peale seda tegin proovi NL20 ja NL50 lauas shortstackerina ning see ~70 kätt aitas päeva ikka plussi tagasi. Suht nõme tähelepanek ka triobetist-nimel vaatasin laudade arvu full ringis NL20 ja ka NL50 ning mõlemas oli ainult 1 laud täis. Kui ma kunagi limiidis nii kaugele jõuan, siis pean ilmselt tuba hakkama vahetama. Samas triobet on kuidagi nii kodune, et ei tahaks sealt kuidagi lahkuma hakata, kuid naq eelpool mainitud on see hetkel siiski tulevikumuusika.
Comment