Dzuu @ FTP[ Rush & Regular MTT's ]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • anatoli grinder
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2010
    • 337

Re: Dzuu @ FTP[ Rush & Regular MTT's ]

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
    55$ Turbo

20 järgi, 15 saavad raha.
    Ei omanud erilist manjaki imagot, std avangud ja 3betid.

Imo perfeckt river kus tulistada, eeldusel et saad maha just taolised käed.
    Any thoughts?

Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 600/1,200 Blinds 150 Ante (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://flopturnriver.com/

UTG (t41,277)
    MP (t17,464)
    CO (t19,151)
    Button (t5,822)
    SB (t21,090)
    Hero (BB) (t27,805)

Hero's M: 10.30

Preflop: Hero is BB with 8, 7
    2 folds, CO raises to t2,425, 2 folds, Hero calls t1,225

Flop: (t6,350) 9, 10, 10 (2 players)
    Hero checks, CO checks

Turn: (t6,350) 3 (2 players)
    Hero bets t3,200, CO calls t3,200

River: (t12,750) 10 (2 players)
    Hero bets t22,030 (All-In), CO calls t13,376 (All-In)

Total pot: t39,502

Results below:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    ma ka calliks. reppid ikka nii kitsast ranget samas paljud drawd missisid

Comment

• Rigged
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2535

Liialt polarized river range, kui tahad bluffida beti 4-5k ja küllalt, näib isegi tugevam.

Comment

• Dzuu
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 445

Algselt postitas anatoli grinder Vaata postitust
        ma ka calliks. reppid ikka nii kitsast ranget samas paljud drawd missisid
        Kuidas kitsas range, ma protectin BB , mul võib any2 olla..

Comment

• Dzuu
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 445

[QUOTE=Rigged;561557]Liialt polarized river range, kui tahad bluffida beti 4-5k ja küllalt, näib isegi tugevam.[/QUOTE

Ma ei tea, 5k palju lihtsam tal callida imo, kui panna oma turniiri elu liinile nut nothinguga, kui 5 kohta veel rahadeni ka. ja sealt edasi 6 FT'ni...

Tänud mõtete eest tho.

Comment

• SteDonk
            Julm Donk
            • Mar 2013
            • 62

Su range on preflop ATC, aga riveriks on su range suhteliselt kitsas. Mõtle selle, mida sa teeksid selles olukorras 9x-iga, Tx-iga, kas ja millised combod neist sa flopil järgi checkiksid? Kui palju 3x ja taskupaare sul on ja kas sa overbet shoveksid need riveril. Kas sa flushi overbet shoveksid riveril, sest vaevalt sa 3x ja 9x ning muud taskupaarid loodaks foldima saada. Kui sa need käed läbi mõtled, siis millised value käed sa nii mängiksid, s.t. x back flop, bet turn ja overbet jam river? AKo call sama hea kui 3x-iga callida selles spotis, vähemalt minu arust.

Lihtsalt minu kaks senti.
            Last edited by SteDonk; 17.11.13, 01:23.

Comment

• Dzuu
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 445

Algselt postitas SteDonk Vaata postitust
              Su range on preflop ATC, aga riveriks on su range suhteliselt kitsas. Mõtle selle, mida sa teeksid selles olukorras 9x-iga, Tx-iga, kas ja millised combod neist sa flopil järgi checkiksid? Kui palju 3x ja taskupaare sul on ja kas sa overbet shoveksid need riveril. Kas sa flushi overbet shoveksid riveril, sest vaevalt sa 3x ja 9x ning muud taskupaarid loodaks foldima saada. Kui sa need käed läbi mõtled, siis millised value käed sa nii mängiksid, s.t. x back flop, bet turn ja overbet jam river? AKo call sama hea kui 3x-iga callida selles spotis, vähemalt minu arust.

Lihtsalt minu kaks senti.
              Ma ikka chekkisin flopil ette, mitte järgi :D - lootuses et saan min check raiseda. Tal pm sama palju stacki kui pot.

Okei, tundub, et kõik arvavad tegemist halva bluffiga, must fix it then :/

Comment

• yolpa
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 2669

misasja, ta ei saa ju flopi dongata ATC, isegi kui tal T või 9, see käsi mängis ennast ise, aga vastane oli lammas, long-run on nii mängitud kindlalt +ev

Comment

• anatoli grinder
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2010
                  • 337

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
                  Liialt polarized river range, kui tahad bluffida beti 4-5k ja küllalt, näib isegi tugevam.
                  +1

Comment

• anatoli grinder
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2010
                    • 337

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                    misasja, ta ei saa ju flopi dongata ATC, isegi kui tal T või 9, see käsi mängis ennast ise, aga vastane oli lammas, long-run on nii mängitud kindlalt +ev
                    Kui ta oleks lammas olnud siis ta oelks foldinud äkki

Comment

• Rigged
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2535

Mõelda tuleb rohkem selle peale, kas me value range ka nii mängime, ei usu hästi, vastane teab ju, et tema liin on nõrk, seega ta saab sellisel boardil seda abuseda, lastes meil suicide bluffida. Riveris on meie rangeks kõik väikesed PPd, nõrgemad broadway käed mida ei taha 3b, üliharva tx(sest ainult 1 T on ju pakis) ja suvajunk mida pre flattisime, 9x, 3x me nii ei mängi, oma teisi paare ilmselt ka mitte(slowplaysid prolly ei ole, sest 3b premiumitega), ei usu, et näiteks 44-88 siin niimoodi bluffiks keerame. Seega riveril value combosid=vähe, bluff combosid=palju. Lihtsalt ei meeldi see river 2x shove, rõhutaks veelkord üle, et vastane teab - me ei taha calli saada, sest value range betiks me suuremas osas normaalse suurusena, või laseks tal bluffida(sest milline paar checkib seda boardi järgi? Ainult tx maybe?)

Comment

• SteDonk
                        Julm Donk
                        • Mar 2013
                        • 62

Minu paha, öösel unise peaga vaatasin positsiooni valesti. Põhimõtteliselt mõtlesin sama asja, mida Rigged.
                        Last edited by SteDonk; 17.11.13, 10:33.

Comment

• Dzuu
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 445

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
                          Mõelda tuleb rohkem selle peale, kas me value range ka nii mängime, ei usu hästi, vastane teab ju, et tema liin on nõrk, seega ta saab sellisel boardil seda abuseda, lastes meil suicide bluffida. Riveris on meie rangeks kõik väikesed PPd, nõrgemad broadway käed mida ei taha 3b, üliharva tx(sest ainult 1 T on ju pakis) ja suvajunk mida pre flattisime, 9x, 3x me nii ei mängi, oma teisi paare ilmselt ka mitte(slowplaysid prolly ei ole, sest 3b premiumitega), ei usu, et näiteks 44-88 siin niimoodi bluffiks keerame. Seega riveril value combosid=vähe, bluff combosid=palju. Lihtsalt ei meeldi see river 2x shove, rõhutaks veelkord üle, et vastane teab - me ei taha calli saada, sest value range betiks me suuremas osas normaalse suurusena, või laseks tal bluffida(sest milline paar checkib seda boardi järgi? Ainult tx maybe?)
                          Nice post, vaielda võimatu, i'm sold!
                          Väga kõva mõttearendus (hea spikker mängijale, kes leiab end tihti olukorras, kus ei tea mis vastasel on :D) !

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

mõtleva vastase vastu ma võin siin 44-88 ja 9x küll shippida ja pigem shipingi ning bluffe pigem "valuebetin".

Comment

• Rigged
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2535

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                              mõtleva vastase vastu ma võin siin 44-88 ja 9x küll shippida ja pigem shipingi ning bluffe pigem "valuebetin".
                              Siin tuleks veidi cardrunnersEV-d kasutada, aga olen üsna kindel, et nende kätega strforward valuebet on kõvasti parem kui overbet jam, hero calli frequency strfoward bet vs overbet on ilmselt drastilised erinevad.

Vahel võib ka juhtuda et villane tegi overpairiga mingit fancy playd ja see muudaks meie liini üsna -evks.

Comment

• kivisaba
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2514

Villase range minu meelest ikka üli nõrk ainult Ahx ja Khx ja underpairid võimalikud riveril( tugevatest ainult flopatud maja ja AxAh ja Kxkh millele kaotame) nii et valukäega shoveda tundub suht mõttetu kuna tal isegi 3bb raske callida. Ei ole ju mõtet rasket calli veel raskemaks teha.

Comment

Working...