"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: "375"

nüüd ma olen sama lahe kui lebovend ;D ;D ;D

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

Sama donk ka? Mul ikka stabiilne miinus pokkeris. No ei suuda absoluutselt neilt sitaaukudel raha v2lja
      pigistada, täiesti absurdikas. Proovi igast asendist erinevaid stiile jms, no ei. Täna proovisin siis ultra
      LAG moneyass donkeysh spewtard imaget. No poisid nägid mind riveris pidevalt õhku näitamas.
      Ja kas on kasu sellest? EI no nahhui, need samad idiootsed 7VPIP NITid suutsid ikka k6ik kolm tanavad callida "donkey" vastu paljalt mastidrawga kui mul TPTK, ofcourse riveris see mast kätte ka saada.

No nahui kasu mul sellest "image tegemisest"? Mis kuradi värdjas raamatus sulle donkide vastu drawimist õpetati, kuradi vigane laps?!

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

foldi flopis TPTK ja näita oma kätt + kirjuta chatti:"i dont have the balls to let u drawagainst me"

Comment

• Rahapada
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1178

nummid

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

Konkreetne mees. Repsekt.

Comment

• lebovend
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2420

See kuu on täitsa kena, päike särab, õhk soojeneb ja cashis on ainult üks miinuspäev.

Aga täna jäi üks asi häirima, peletasin jälle donkey ära chatis vist :S

No-Limit Hold'em, $0.25 BB (7 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Button ($4.65)
              SB ($57.60)
              Hero (BB) ($25)
              UTG ($24.65)
              MP1 ($43.45)
              perses95%VPIPgaTyraJyri (MP2) ($94.05)
              CO ($28.95)

Preflop: Hero is BB with K, K
              2 folds, perses95%VPIPgaTyraJyri calls $0.25, 2 folds, SB bets $0.65, Hero raises $2.50, perses95%VPIPgaTyraJyri calls $2.50, 1 fold <---EXCELLENT FUCKING LIMP/CALL

Flop: ($6.25) 8, 2, 10 (2 players)
              Hero bets $5.50, perses95%VPIPgaTyraJyri calls $5.50 <-- TYRA MIS RETARD

Turn: ($17.25) 7 (2 players)
              Hero bets $16.75 (All-In), perses95%VPIPgaTyraJyri calls $16.75

River: ($50.75) 3 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $50.75
              Main pot: $50.75 between Hero and perses95%VPIPgaTyraJyri, won by perses95%VPIPgaTyraJyri

Results:
              Hero had K, K (one pair, Kings).
              perses95%VPIPgaTyraJyri had 7, 2 (two pair, sevens and twos).
              Outcome: perses95%VPIPgaTyraJyri won $48.30

Mul see haiglane huvi ju, nagu mõned võib-olla teist juba teavad, et proovin ikka vahest liiga palju inimestest aru saada. Seekord siis oli poisil vastus tema tegutsemisviisile järgnev: "I put you on AK".
              Ning varsti lahkuski superreadija Negreanu NL25 lauast $120se stackiga.

Jah, oleks võinud äkki preflopis rohkem raiseda, mitte, et sellel vennal plaanis foldida oli oma suited kaarte.
              Jaajaa, turnis äkki maha aeglastanud vms. Aga närvi ajas siinkohal siiski kaks asja: Et selliseid ajuvabasid retarde ikka õnnistatakse ulmeõnnega ning see, et võib-olla oleks donk lauda jäänud, kui poleks ta peale kurjaks saanud.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Re: &quot;375&quot;

MIKS SA OMA READE EI KASUTANUD :S :S :S easy open fold :D

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

no comments:

Algselt postitas Rage
                  eijahh.. eile NL25.. BB peal KK.. UTG+1 limpis.. BTN limpis.. raise 6xBB UTG+1 callis 72s ja flopis sai 7'le pihta... callis mu cbeti.. turnis sai 2'le pihta.. ja ma võisin oma KK'ga lutti imeda... chatis mees veel targutas, et ownis mu ära.. ma arvasin selle peale, et ta donkluckys mu ära... aga krt natukene sõimu oleks küll tahtnud lasta...

hetkel üldse... pendeldan ühe koha peal.. +-40 taala.. graafik paneb jälle külgsuunas..

Comment

• kilu6
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1305

Algselt postitas lebovend
                    Eile ja täna sai veel igasuguseid turniire toksitud. Projekt "Pohhuilt Bustoks"(ehk Triobeti viimased 100 euri
                    11 euriste SNGdega maha pelada) lõpuks õnnestus. Kahjuks peab lähiajal uue sarnase projekti käivitama, sest suutsin ennast 5 päeva SNG grindiga viia SNG Ranking League Silver tabelis 8ndale kohale.
                    Mis sul ROI tuli seal super killer 11% feega Super STTga (10+1 STT 5player)? Kas 120EUR RB (0.3EUR per mäng) pluss 100 EUR bonust (8 koht Silveris) katab ehk ära selle lossi?

Eelmine kord kui proovisin, siis ma ei suutnud ka neid 5player STTsid beatida.

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

Kuule ei tea nende ROIsid, Triobeti kliendi turnad ei taha mul üldse HEMiga koostööd teha.
                      Aga no alustasin 100 euriga, l6petasin 0s. Vahepeal tegin saadud PPde eest ikka sitta kanti
                      turniire, rakeback 2k EEKu pluss Silveri tabeli eest sain 75 euri.

Ja fee on siiski 10% neil ju

Comment

• kilu6
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1305

Algselt postitas lebovend
                        Kuule ei tea nende ROIsid, Triobeti kliendi turnad ei taha mul üldse HEMiga koostööd teha.
                        Aga no alustasin 100 euriga, l6petasin 0s. Vahepeal tegin saadud PPde eest ikka sitta kanti
                        turniire, rakeback 2k EEKu pluss Silveri tabeli eest sain 75 euri.

Ja fee on siiski 10% neil ju
                        No siis oli see ROI vast -1% kuni -2% ca 500 mängu peale ja kui rakeback annab ROI=3%, oled plussis. Aga jah, ajakulu vist ei tasu ära.

My bad, fee on tegelikult 1 / 11 = ca 9.1% (rakebacki 30%+10% arvestades siis 5.1%)

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Nohjah, ei oskagi kuskilt alustada...

See kuu olen m&#228;nginud t&#246;&#246; juures MTT Turbo SNGsid, nendega olen j&#228;&#228;nud kasumisse.
                          Enda rahuloluks v&#245;in &#246;elda, et t&#246;&#246; juures &#252;htegi cashik&#228;tt teinud. Seega k&#245;ik
                          cashis tehtud k&#228;ed on kodus tehtud ja salvestatud HEMi. M&#228;ngin NL25 ja olen j&#228;lle mures.

L&#228;ks h&#228;sti, kuni siis selle n&#228;dalavahetus otsustasin p&#228;hendada puhtale grindimisele, sest
                          "n&#228;dalavahetustel on PokerStars ju puhas kullaauk". Noh, perse ma &#252;tlen selle peale. Kui
                          ikka need kaks p&#228;eva kaarti jooksma ei saa, siis v&#245;ib kullaotsimism&#245;tted peast &#228;ra p&#252;hkida.

Eilne ja t&#228;nane p&#228;ev:

Et kui ikka KKga jooksed AA otsa, kaotad terve buyini ja siis j&#228;rgneva paarisaja k&#228;e jooksul
                          kaotad veel AA vs KK kaks korda fullbuyini, siis &#252;tleme nii, et see maitse mis suhu tuleb, ei
                          ole magus martsipan.

Kokku olen see kuu teinud NL25s 13700 k&#228;tt ja BB/100 on kena 1.58.
                          MASENDAV ajaraiskamine, t&#228;iesti m&#245;ttetu istumine. Mis see norm peaks olema NL25s,
                          10BB/100 vms? NO HOW THE FUCK see possible on? **** see on ju t&#228;iesti ebareaalne.
                          Ma enne n&#228;dalavahetust jooksin 5-6BB/100le keskmiselt, n&#252;&#252;d siis alla 2. KUIDAS KURAT ON V&#213;IMALIK
                          10BB/100le joosta, supermanid olete? T&#228;iesti pe**es, see ei ole v&#245;imalik ju. &#213;petage mind ka
                          m&#228;ngima, PLZKTHX.

S&#245;nadega on tegelikult raske kirjeldada seda m&#245;ttetuse tunnet, v&#245;ib-olla mu avatar aitab.

Comment

• McFoldberg
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 731

Üliväike sample sul, ehk standard variatsioon, ära lase end sellest häirida.
                            6bb/100le on NL25-s täiesti kobe winrate.

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

Sedand kyll, et kaks p&#228;eva pole mingi v&#228;ga suur n&#228;itaja, aga ma peaks ju n&#252;&#252;d
                              p&#228;ris mitu p&#228;eva jubedat "hot runi" kogema, et saada winrate sinna 6BB l&#228;hedale.

Patricku "The Wellist" lugesin v&#228;lja, et tema jaoks oleks 10BB/100le norm NL25s.
                              Et noh, ma ei teagi n&#252;&#252;d.

Mis siis ikka, edasi grindima.

Comment

• Tuul
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 989

Patrick ütles 10bb, sina tahad 10BB(=20bb)

Comment

Working...