Dogers - Working Class Hero

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Uniquest
    Grinder
    • Oct 2008
    • 615

Re: Dogers - uus tulevane pokkerihuligaan

Algselt postitas Rage
    jajaa.. olen sind triobetis kohanud ja mõned madinad edukalt pidanud.. aga no krt.. vähe raskeks hakkab minema kui koguaeg siinse foorumi asukate vastu hakkab komistama:-/
    Mida te istute seal Prima rotivõrgus koos. Seal oli minu mäletamist nii vähe laudu/mänge, minu peamine tildiallikas kusjuures seal. Lõpuks üritate 9-kesi 1 laua peal ühte "kala lüpsta" (tra mis väljend tuli ;D) nagu mingid high-stakes ässad.

Edu sulle, Dogers. Väga lootustandvad on need varajased tulemused küll. See foorum on ikka superkohaks saanud uute potentsiaaliga mängijate välja toomises/loomises/õpetamises.

Comment

• Timpz
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2029

Algselt postitas Uniquest
      Mida te istute seal Prima rotivõrgus koos. Seal oli minu mäletamist nii vähe laudu/mänge, minu peamine tildiallikas kusjuures seal. Lõpuks üritate 9-kesi 1 laua peal ühte "kala lüpsta" (tra mis väljend tuli ;D) nagu mingid high-stakes ässad.

Edu sulle, Dogers. Väga lootustandvad on need varajased tulemused küll. See foorum on ikka superkohaks saanud uute potentsiaaliga mängijate välja toomises/loomises/õpetamises.

Uus anekdoot: 9 sharki lüpsavad ühte fishi. Kus nad on ? PRIMAS

Comment

• katrinclub
        Jube Noob
        • Dec 2008
        • 146

Algselt postitas Uniquest

Kusjuures panin ka seda tähele, aga mulle tundub , et nad istuvad koos et sportlikult üks teisele ära teha, et pärast saaks kas või siin forumis öelda et kui hea ta on

Comment

• Dogers
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2500

et siis kuhu, pokerstars?
          või mis need teie imesaidid sadade donkidega on ?:D

Comment

• Uniquest
            Grinder
            • Oct 2008
            • 615

Algselt postitas Dogers
            et siis kuhu, pokerstars?
            või mis need teie imesaidid sadade donkidega on ?:D
            Küsimus pole isegi donkide absoluutarvus või donk/regular suhtes (milles Prima network peaks jätkuvalt suht "tugev" olema), vaid game selectionis. See foorum pumpab siin iganädalaselt uusi õpihimulisi pokkerimängijaid Triobeti 10 NL laudadesse. Te mängite samal limiidil, samas ajavööndis ja väheste laudade peal. Pole hullu tegelikult, eks eraldataksegi terad sõkaldest ja mõned liiguvad kõrgematesse limiitidesse/teistesse tubadesse, aga üldiselt, kui ikka valida on, peab fishisema laua võtma. Aga Triobetis minu mäletamist mööda pole väga valida.

Disclaimer: Triobeti üldine tase on muidugi nõrk ja rakeback on muidugi hea, ma ei ürita Hr. Burgeti impeeriumit siin kõigutada.

Comment

• Dogers
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2500

Aga kuskil peale triobeti veel rakebacki saab?

ahjaa, aga kuna trios öösiti tõesti laudu pole ja fullringilt 6maxi peale lähen, siis mida pean muutma enda mängus ?

Comment

• antnx
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3102

6maxis mängib rohkem positsioon ja pead oskama postflop olukordades paremini toime tulla - väärtust omandab 3bet ja 4bet igasugune blindide steal jne jne

Comment

• Dogers
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2500

sessi lõpuni veel loetud päevad siis saab hakata jälle rohkem mängima, aga eilne monster pot NL10s :D

Ise mingi ülirahul, tüüp lõpus võttis mu niiöelda blufipeale mõtlemisaja, ma mingi chatis "i have you beat" tüüp instacallib :D

Comment

• marguzz22
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1458

6max on hoopis teistsugune kui FR positsioon, agressioon on võitvad sõnad, hea postflop abilty, vastase lugemine jnejne. Siin ei saam ängida fit/fold, vms saab aga see on nii abusitav, NL10 tglt vähesed hakkavad sind abusima, aga ikkagi NL20 juba muutub asi raskemaks natuke!

Comment

• Dogers
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2500

Muusiku jälgedes astudes, kahjuks HU absoluutselt ei oska ja nõustusin splitiga.:P

[img width=150 height=124]http://img530.imageshack.us/img530/5347/turniiirct4.th.jpg[/img]

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Ilus :).
                        Endal pole veel paraku ühtegi korralikku hitti turniiridelt kirja.

Comment

• Dogers
                          Pokkerihai
                          • Dec 2008
                          • 2500

Tervist, sess nüüd läbi ja aega jälle rohkem pokkeriga tegeleda, vaikselt olen NL10st enda bankrolli üles grindinud ja tunnen ennast seal väga koduselt, nüüd olen 2 päeva NL20s aega veetnud ja kohe üldse ei saa hakkama seal, ei saa aru, milles probleem? millele rohkem tähelepanu peaksin pöörama, millised on NL20 eripärad? väga imelikult sain peksa koguaeg.

Mõned graafikud

NL10
                          [img width=150 height=98]http://img204.imageshack.us/img204/2990/nl10au1.th.jpg[/img]

NL20
                          [img width=150 height=98]http://img292.imageshack.us/img292/765/nl20ny8.th.jpg[/img]

Stats
                          [img width=150 height=47]http://img292.imageshack.us/img292/552/statsaq8.th.jpg[/img]

Et siis mis valesti teen, peale selle et ma kurat ei oska lõpetada ja tahan igat sessi kasumis lõpetada ja tildates 10 pocketeid all in löön :D

Comment

• gert23
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

pane rohkem statse ülesse, siis vast targemad (mitte mina) oskavad nõu anda

Comment

• Dogers
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2500

HEM ei ole veel väga kodune, ehk annad nõu kust mida siia panna, aitäh.:)

Comment

• gert23
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

vasakul on üks roheline + märk vajuta sinna peale ja siis viskab ekraani täis statse. Mis statse täpselt panna, seda ma ei oskagi sulle hetkel öelda, kuna hetkel tööl ja siin mul HEMi pole :). Mõni targem äkki soovitab.

Comment

Working...