Asi selles: Kahe ja poole aastaga, mis ma olen pokkerit mänginud, oleks ma juba väga kaugele jõudnud, kui ei oleks nii metsikult cashoute teinud. Natuke järele mõeldes on ilmselge, et kõiges on süüdi alkohol ja naised. Siit ka projekt "F*ck your alcoholic dad". Projekti mõte on ca. 1'e kuune võõrravi kõikidest peamistest segavatest faktoritest. Ei joo end täis, ei suitseta, ei sõida Tallinnasse(sest sealt ma tavaliselt naasen alles paari-kolme päeva pärast täiesti rahatult). Kui täitsa mase peale tuleb, siis luban endale max. 2 õlle.
Olen omal ajal mänginud kõiki limiite alates NL2st kuni NL50ni. 18ndal saatsin oma Unibeti rolli riismed(44$) Starsi ja olen alustand nüüd täitsa algusest.
Alles aastavahetusel luban endal lõõgastuda. Kui olen selleks ajaks NL10sse jõudnud, siis on 5+bueno meel.
Olen omal ajal mänginud kõiki limiite alates NL2st kuni NL50ni. 18ndal saatsin oma Unibeti rolli riismed(44$) Starsi ja olen alustand nüüd täitsa algusest.
Alles aastavahetusel luban endal lõõgastuda. Kui olen selleks ajaks NL10sse jõudnud, siis on 5+bueno meel.

Comment