Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tyler Durden
    FPP Pro
    • Apr 2010
    • 270

Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Tervitus!

Sellest saab siis minu päevik või midagi sellist.

Esimene kokkupuude pokkeriga oli siis eelmise talve algul. Aasta siis hakkab täis saama. Mingil pimedal reedeõhtul oli plaan sõpradega napsu võtma hakata, keegi pakkus välja, et võiks kõrvale pokkerit ka mängida. Ma polnud sellest eriti vaimustatud, polnud seda kunagi mänginud ja üleüldse puudus huvi kaardimängude vastu. Aga kui chipside välja jagamiseks läks, siis mõtlesin, et võiks proovida ikka, mis ma niisama ikka kõrvalt vahin, kuidas teised mängivad. Mängisin. Ei võitnud. Aga tundus huvitav. Ja nii hakatigi peaaegu igal reedel või laupäeval mängima. Mingi aeg hakkasin isegi rahadesse jõudma:) 25 krooni sisseost.

Jaanuaris tõmbasin omale PokerStarsi softi alla ja hakkasin mängurahadega mängima. Sellest algsest tonnast kasvatasin miljoni. Tundus päris äss värk:) Kevadest hakkasin freerolle mängima, seda sai siis kuni suve lõpuni teha. Tekkis isu ka päris rahaga mängima hakata. Teades, et mängurahadega ja freerollidega mängu ei õpi, otsustasin teema kohta pisut lugema hakata. Ka siinsesse foorumisse sai kasutaja tehtud ja seda ikka aeg-ajalt sirvimas käidud.

Mingeid suuri võite mul ette lugeda pole. Siin seal jõudsin freerollidega vahest ikka rahadesse ka. No Starsi Lamborghini finaali sain ka sisse. Aga see on ka kõik.

Augusti lõpu poole tegin Full Tilti deposiidi $100 ja sõbra abiga sai ka HEM omale muretsetud ning olingi suurteks pokkeri kangelastegudeks valmis. Paraku aga mingeid kangelasetegusid reaalselt toimunud pole. On vaid üsna suur miinus, räige toos tilti. Ei saa kuidagi asja tööle.

Täna siis otsustasin, et hakkan vähem mängima ja rohkem lugema ning õppima. Oleks pidanud sellega juba varem algust tegema. Ja siin päevikus hakkan hakkan kajastama oma õnnestumisi ja ebaõnnestumisi. Kindlasti tuleb minu poolt palju rumalaid küsimusi, aga eks ma pean nad ära küsima, et nad hiljem kunagi ei korduks:) Lisan siia oma graafikud ja statsid. Mõned toredad või vähemtoredad käed kindlasti ka. Ja ootan kriitikat ning nõu:)
    Last edited by Tyler Durden; 07.11.10, 19:07. Põhjus: Täiendus.
  • Tyler Durden
    FPP Pro
    • Apr 2010
    • 270

Re: Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Algusest siiani näeb graph välja siis selline:

Niimoodi siis ka:

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

full ring või 6max? stattid võiksid ka panna. Soovitavalt positsioonidest ka.

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Ja non-sd joon ei tohiks vast nii hullusti sügavusse ka söösta, ehk siis cbeti rohkem häid floppe (nt A ja K high, 883 tüüpi jms, mis üldjuhul vastase range'i ei hiti) ning ürita võimalikult palju positsiooni mängida.

Comment

• eluvaatleja
          Jube Noob
          • Nov 2010
          • 135

endal sama, alles alustasin päevikut ja õppimist ning winnings joon sööstis sügavikku. aga küll me areneme!

edu!

Comment

• Tyler Durden
            FPP Pro
            • Apr 2010
            • 270

Statsidest:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Positsioonid:

Ja äkki seegi:

Et mis te arvate? Kindlasti on see päris jube pilt. Ise ma ei oska kõigist neist asjdest mingisuguseid järeldusi teha. Kas oleks midagi veel vaja juurde neile?
            Last edited by Tyler Durden; 07.11.10, 17:32. Põhjus: Väike äpardus... Esimesed statsid olid mul mingid vanad, muutsin ära, nüüd on aus värk...Sorry!

Comment

• Tyler Durden
              FPP Pro
              • Apr 2010
              • 270

Full ring.

Mingi paar kilo käsi olen ka NL 5-te proovinud.

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Esiteks pead vpip ja pfr vahet vähendama oluliselt. mingi 16/13 kanti on normaalse mängija statid. Siis ei pane vastased sind kergelt käe peale, sul on postflop initsiatiiv jne.
                Teiseks sa mängid ülipalju positsioonilt väljas. Ehk siis sul on vaja blindidelt ja EPlt kõvasti vähem käsi mängida ning mida lähemal BTNile oled, seda rohkem jällegi avada. Sulle ilmselt kuluks Ranka tabel ära, sealt saaksid basic teadmised omandatud preflop mängu kohta.

Comment

• Tyler Durden
                  FPP Pro
                  • Apr 2010
                  • 270

NL 2-s mängides on sageli tunne, et vaid õnn on see, mis loeb, proovi sa mängida nii ilusti kui tahad. Et nagu kõik muu oleks loll jutt:) Tean, et see pole päris nii, kuid ikkagi, aeg-ajalt on raske muud uskuda.

Eriti toredad on sellised tüübid, kes callivad sinu standartse raise ära mitte millegiga, nt. 38o. Saades flopil pihta näiteks oma 3-le callivad nad ka ülejäänud panustamised ära, saavad riveriga omale veel ühe 8 ja minu AA ongi busto. Oleks sarnast jama natuke vähem, siis mindset oleks korras:)

Comment

• fyte
                    Pokkerihai
                    • Jun 2010
                    • 3378

Vastupidi - nl2s toodad stabiilset profitit, mängides ABC pokkerit. Võimalik et sul on betsizing korrast ära näiteks.

Comment

• Tyler Durden
                      FPP Pro
                      • Apr 2010
                      • 270

Esimesed statsid olid mul mingid vanad, muutsin ära. Hea, et nüüdki tähele panin:)
                      Hakkasin seda vaatme sellepärast, et minu teada mul vpip ja prf vahe ei tohiks väga mööda ka olla. Väga hea, Fyte, et sellest juttu tegid, muidu olekski vanad statsid siia jäänud. Need olid minu esimese kuu omad:)

Comment

• Tyler Durden
                        FPP Pro
                        • Apr 2010
                        • 270

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                        Ja non-sd joon ei tohiks vast nii hullusti sügavusse ka söösta, ehk siis cbeti rohkem häid floppe (nt A ja K high, 883 tüüpi jms, mis üldjuhul vastase range'i ei hiti) ning ürita võimalikult palju positsiooni mängida.
                        Ma muidu olen Ranka tabeliga tutvunud küll. Arvan, et preflop mäng mul on enam-vähem. Cbeti kohta seda, et Ranka seal soovitas flopis alati cbet panna, kui ise oled prf raisenud ja üks vastane on... Nii ma siis alati cbetin.
                        Betsize võib paigast ära olla küll pisut... Selle peaks kohe käsile võtma ja postflop mäng on ka väga nõrk, ma arvan.
                        Ranka tabeliga tegin omale positsioonide tunnetuse selgeks, enne ei pööranud sellisele asjale suurt ülse tähelepanu.

Comment

• Tyler Durden
                          FPP Pro
                          • Apr 2010
                          • 270

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                          endal sama, alles alustasin päevikut ja õppimist ning winnings joon sööstis sügavikku. aga küll me areneme!

edu!
                          Samad sõnad! Edu läheb vaja küll:)
                          Last edited by Tyler Durden; 07.11.10, 19:01. Põhjus: Üks sõna oli puudu jäänud

Comment

• Tyler Durden
                            FPP Pro
                            • Apr 2010
                            • 270

Mingi aeg tagasi lugesin teemat "NL2-5 mängijate nurgake." Enam pole tükk aega vaadanud, aga postitusi on kõvasti juurde tulnud. Arvan, et võtan selle taas käsile, algusest peale, vaatan kõik käed üle, mõtlen kaasa. Mööda külge see maha joosta ei tohiks:)

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

austa vastaste 3bette. Liiga palju oled neid callinud. Ning teine suur asi mis silma hakkas, oli see, et sa ei varasta blinde peaaegu üldse. Hakka blindivargaks ning näed ise kuidas CO ja BT range avanma hakkab.igasugused suited ässad kunnid, pildikaardid ning suited connectorid ja 1gapperid sobivad ideaalselt varastamiseks. Jälgima pead ainult seda, et blindidel väga loosed mängijad ei oleks.

Comment

Working...