Katsetamine loodetavasti eduni

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • n2xxi
    Julm Donk
    • Sep 2010
    • 37

Katsetamine loodetavasti eduni

tervist k6igile. vabandan, et puuduvad t2pit2hed, aga ma pole neid vajaduse puudumisel ja nyyd sisseharjumisest 2,5a kasutanud (v.a. ainult erakorraliselt). m6tlesin juba kevadel, et kui yhel hetkel aega piisavalt, siis hakkan netis pokkerit m2ngima. t2psemalt cashgamed ja kohati vahelduseks ka m6ni turniir. siis j6udis aeg selleni, et olles juba pikka aega plaani peas m6lgutanud, tegin full tilti $60 depositi ja hakkasin kunagi vanast ajast peas olnud pokerstrategy oma modifitseeritud taktika j2rgi m2ngima. maandusin NL2-s, aga mu rumal taktika ei t88tanud, paari p2evaga t6mbasin ennast $60 pealt $30 peale. siis otsustasin, et vajan muutust, sest rahast n2dalaga lihtsalt ilma j22da oleks ka p2ris m6ttetu ja igati ebamotiveeriv. lugesin l2bi paar mitte pikka artiklit ja vaatasin video v6i 2 ja alustasin $30 pealt uuesti. seekord l2ks asi libedamalt kui mitte 8elda libedalt. m6ne p2evaga olin alguspunktis tagasi ja ka sealt m88da - ylespoole. ja pokertrackerit kasutasin juba algusest peale, kuigi esialgu mitte t2ie arusaamise juures.
    asi l2ks mingi hetkeni ehk kuhugi $130 (sealhulgas vist ka lahtim2ngitud boonus) juurde kuidagi liiga libedalt ja millegi p2rast j2in toppama. langesin natukene, olid v2ga koledad p2evad badbeatide ja lolluste t6ttu, siiski suutsin mitte liiga madalale tagasi koliseda. otsisin uusi lahendusi ja l6puks saavutasin taas edu, l2ksin veidi tightimaks. seej2rel lisandus veel oskus edukalt blinde varastada ja mingil m22ral ka 6igel hetkel bluffimine (seda v6ib ka kuidagi teistmoodi t6lgendada, v6ib-olla lihtsalt raise eelaimdusel, et vastasel on t6en2oliselt veel kehvem k2si kui minul).
    eesm2rk oli j6uda $150-ni enne NL5-e kolimist. ettevaatlik pyyan selles m6ttes olla, et kaugemad eesm2rgid kindlamalt k2tte tuleks. $140 juures passisin veel paar p2eva, lihtsalt yles-alla paari dollari ymbes tiirutasin seal. siiski, kindel oli, et kohe-kohe sinna j6uan. tuligi $150 ja $160 ka ootamatult enne kui j6udsin selle hetke viimase NL2 seansi l6petada.
    nyyd olen 2 p2eva vaikselt NL5 m2nginud, v2hem laudu kui NL2 esialgu (NL2 m2ngisin alguses, 2, siis 4, siis 6 ja l6puks kuni 10). m2ngin 5-6 lauda NL5, rahulikult, kasutan oma v6imalusi ja yritan lollusi mitte teha, kuigi seda tuleb ikka kurjalt palju ette ja siis saan pahaaimamatult iseenda k2est agressiivse facepalmi.
    kirjutan seda teksti siia selleks, et pyyda parandada oma vigu (ma arvan, et neid rohkem kui ette kujutada v6ib millegi p2rast ja tuleb hakata n2id v2ltima), postitada m6ned huvitavad k2ed ja yhtlasi, et omaenda progressi hiljem k6rvalt vaadata.
    t2nud abistamast ja kui siiamaani midagi valesti tegin, siis palun parandage mind.
    praegu on pea veidi koos, nii et homme postitan graafikud, statid ja ehk paar k2tt, millega iga sessioon kokku ei puutu.
  • n2xxi
    Julm Donk
    • Sep 2010
    • 37

Re: Katsetamine loodetavasti eduni

aa, siiski 1 k2si, mis t6estab seda, et slowplay nii madalas limiidis on lollus...ometi olin piisavalt loll, et seda yritada.

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.05 BB (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+1 ($4.84)
    MP1 ($1.75)
    MP2 ($5.15)
    CO ($5)
    Button ($1.69)
    SB ($3.56)
    Hero (BB) ($5)
    UTG ($5.40)

Preflop: Hero is BB with 6, 7
    1 fold, UTG+1 calls $0.05, 5 folds, Hero checks

Flop: ($0.12) 9, 5, 8 (2 players)
    Hero checks, UTG+1 bets $0.05, Hero calls $0.05

Turn: ($0.22) 10 (2 players)
    Hero bets $0.20, UTG+1 calls $0.20

River: ($0.62) Q (2 players)
    Hero bets $0.35, UTG+1 raises to $0.90, Hero folds

Total pot: $1.32 | Rake: $0.08

Comment

• SALSABOY
      FPP Pro
      • Jun 2010
      • 287

Tere ja edu sulle.

NL5 mängu võid väga lihtsalt alistada. Algsed teadmised sellest milliseid käsi mängida ja kuidas blinde varastada viivad sind läbi järgmisestki limiidist. Mina ise soovitaksin mängida väga nitist mängu. (Minuarust isegi suited-connectorite limpimine peale teisi limpinud mängijaid on raha minema viskamine. Mängi käsi, millega on võimalik saada suuri paare, tugeva kickeriga.) Avad ennast rohkem hilisest positsioonist. Open-limpida ei soovita. Blinde varastad niikaua kuni poisid sulle sedal lubavad. Tugevalt flopanud käega lihtsalt bet/bet/bet. Slowplay on raha lauda jätmine üldiselt. Turni c/r on vastase poolt üldiselt väga tugev käsi.

Comment

• ristik
        Grinder
        • May 2010
        • 903

laud on siin päris kõvasti drawine, nii et kindel re-raise. Igaljuhul palju edu ja ilusat luckboxi

Comment

• n2xxi
          Julm Donk
          • Sep 2010
          • 37

viimasel ajal olen m2nginud keskmisi ja suuremaid suited connectoreid ainult hiliselt positsioonilt kui on 0 v6i 1 limper ja sel juhul mitte limpinud, vaid 3-4BB raisega ja kokkuv6ttes on see siiamaani edu toonud v6i v2hemalt break-even.
          vahepeal oli probleem JJ, QQ ja yldse piltide m2ngimisega madalate kaartidega flopil, aga nyyd on agressiivsusega see ka kuidagi lahenenud. eks n2eb kui kauaks.
          postitatud k2e puhul oli rumal loota, et vastasel 2kki mingid k6rged, floppi mittepuutuvad kaardid, sest vastasel juhul oleks see vana eelneva m2ngu alusel kindlasti preflopis raisenud. mittem6tlematu minust.

Comment

• n2xxi
            Julm Donk
            • Sep 2010
            • 37

siin siis minu senine graafik. pole midagi erilist, aga v2hemalt positiivne.

edit: tegelikult NL5 hakkas vist tiba hiljem kui seal m2rgitud

ja siin senised statid (need ei kajasta ehk eriti t2pselt minu praegust stiili, vaid virvarri, millest seni l2bi olen tulnud).
            Last edited by n2xxi; 15.09.10, 16:19.

Comment

• KristjanRawk
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 1133

ära limbi niipalju preflop, raise käsi mida mängida tahad.

Comment

• n2xxi
                Julm Donk
                • Sep 2010
                • 37

see muutus on toimunud juba, parandatud. aga t2nan siiski.

Comment

• n2xxi
                  Julm Donk
                  • Sep 2010
                  • 37

pole mitte midagi kirjutada olnud. ei liigu edasi ega tagasi. postitan oma uue graafiku, mis hakkab peale veidi p2rast eelmise l6ppu. ma ei tea, mis on valesti, aga saan enamv2hem pooltel kordadel cbetile reraise, mis paneb tihti foldima, kui midagi eriti head ei flopanud. ja populaarsust teiste m2ngijate seas kogub check/reraise v6i minbet/4bet. ma ei m6ista seda muud moodi, kui see, et vaadatakse, et mu cbet on k6rge ja kasutatakse 2ra, aga ikka saan sellega kohati vastu n2ppe. non-sd joon on p2ris masendav. ev joon ka kiita pole...aga mida ma sinna ikka teha saan. kui keegi loeb siit midagi v2lja, 2kki oskate aidata?

Comment

• Konso
                    Grinder
                    • Nov 2009
                    • 936

Algselt postitas n2xxi Vaata postitust
                    pole mitte midagi kirjutada olnud. ei liigu edasi ega tagasi. postitan oma uue graafiku, mis hakkab peale veidi p2rast eelmise l6ppu. ma ei tea, mis on valesti, aga saan enamv2hem pooltel kordadel cbetile reraise, mis paneb tihti foldima, kui midagi eriti head ei flopanud. ja populaarsust teiste m2ngijate seas kogub check/reraise v6i minbet/4bet. ma ei m6ista seda muud moodi, kui see, et vaadatakse, et mu cbet on k6rge ja kasutatakse 2ra, aga ikka saan sellega kohati vastu n2ppe. non-sd joon on p2ris masendav. ev joon ka kiita pole...aga mida ma sinna ikka teha saan. kui keegi loeb siit midagi v2lja, 2kki oskate aidata?

Natuke vähem limpimist ning natuke rohkem tõstmist enne floppi.

Comment

• kardaanirist
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 3675

vaata ikka cbeti tegemisel boardi tekstuuri ka ja seda, kelle vastu cbetid ja palju cbetid.

Comment

• Incc
                        Julm Donk
                        • Sep 2010
                        • 29

Algselt postitas n2xxi Vaata postitust
                        ma ei tea, mis on valesti, aga saan enamv2hem pooltel kordadel cbetile reraise, mis paneb tihti foldima, kui midagi eriti head ei flopanud. ja populaarsust teiste m2ngijate seas kogub check/reraise v6i minbet/4bet. ma ei m6ista seda muud moodi, kui see, et vaadatakse, et mu cbet on k6rge ja kasutatakse 2ra, aga ikka saan sellega kohati vastu n2ppe.
                        Olen NL2 6-max mängija, seal saan enam-vähem hakkama, kuigi mäng on väga swongine. Ent kui proovisin sama taktikat 5Nl-is jooksin sama asja otsa: buttoni bet tõstetakse väga tihti üle, flopi C-bet samuti. Siit ongi küsimus, et mis peaks selline 4-bet range olema? Tean, et see on mängija-situatsioonipõhine, aga ikka närvi ajab kui lihtsalt tuimalt varastatakse, aga millegagi pole vastu hakata...

Edu laudades!

Comment

• n2xxi
                          Julm Donk
                          • Sep 2010
                          • 37

peale postitamist hakkas paremini minema, j6hkralt kehvad kaardid olid lihtsalt v2ga pikka aega ja nyyd hakkas asi j2lle etemini jooksma. no ei olnud isegi suurt midagi raiseda, pocketpaare ikka t6stsin seal kus sai ja reraise puhul v2ikseid pocketid foldisin. paartuhat k2tt ei n2inud yhtegi AA-d, paar KK-d ja QQ-d, mis k6rbesid v6i tootsid ainult blinde...limpimine tuleb 2kki sb completemisest? sest seda harrastan igasuguste suited kaartide puhul peaaegu kui limpereid on. ja cbeti check/reraised tehakse tihti just sellistel hetkedel, kus endal on n2iteks AQ, AJ, AT, KQ jne ja flop n2iteks t2itsa tuim 2 r2balat ja 1 pilt ja siis ei oska suurt midagi ette v6tta...yritan tulevikus paar n2idet tuua.

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

paar räbalat ja üks pilt (ala K72r) on nagu parim board üldse, kus cbet teha.

Comment

• n2xxi
                              Julm Donk
                              • Sep 2010
                              • 37

no ytleme n2iteks et mul on AQ ja flop on K72. (olenevalt positsioonist siis kas mina esimesena cbet v6i vastane check v6i minbet ja mina raise) cbet ligi pot ja saan 3xpot reraise. niti puhul loen v2lja seti v6i AA/AK/KQ/KJ(s)/KT(s) ja viskan yldjuhul foldi kui flushi ei draw. aga ytleme VP 20-30 kahjuks on mystika, mida ta hoida v6ib, seal on AA slowplay (checkib, callib kuni riverini) ka t2iesti tyypiline n2htus NL5-s. sealt suurem VPIP on samuti kahtlane sellisel juhtumil, kuigi kui ta seda mitu korda teeb, siis tegemist idioodiga, kes nii teenida loodab.

Comment

Working...