Tervist, olen Jaan. Olen pokkeriga tegelenud juba aastaid, varem lihtsalt free bankrolle maha tonkanud, 2010 veebruaris võtsin kasutusele Ranka tabeli ning väike coachi tund klassivennalt ( pukkmazter ).
Alustasin NL2 partypokkeris, siis liikusin sitelt sitele , jäin pokerstarsis mängima ja cashoute tegama.
NL5 shottides failisin kogu täiega (irv) ning arvasin et mina pole pokkeriks loodud ning ei saa hakkama mujal kui NL2, mängisin siis seda tükk aega, ning siis tegin BREAKTHROUGH, sain Taasverilt raamatu " The poker mindset ". Kohe kandsin rolli full tilti ( boonuse pärast ) ja võtsin kohe NL5 lauad, hiiter tervitas, ja ilm oli ilus.
Kohe kohe nädal hiljem võtsin NL10 lauad, ka seal võttis mind vastu heater.
Siis tahtsin liikuda BWIN pokkerituppa, kuid kuid ... Full Tilti security tiim tegi hea töö, tuvastas nüüd et mul on sama nimega multiple accounts.
NOO kas tõesti busto :O ???
siiski ei
FTP hoidis pea 10 päeva mu bankrolli kinni ja siis pani raha 3a tagasi tehtud unustatud kasutajale " ruutuyheksa "-le.
paar päeva grindi ja shot NL25te - fail
Shot nr2. - success ( vist ). TÄNA.
Nüüdseks siis teen esimesi jalutuskäike NL25s.
Päevikust loodan saada tuge ning tagasisidet kui on raskushetked.
NL10
hetkel NL25st pole erilist samplet näidata...
Alustasin NL2 partypokkeris, siis liikusin sitelt sitele , jäin pokerstarsis mängima ja cashoute tegama.
NL5 shottides failisin kogu täiega (irv) ning arvasin et mina pole pokkeriks loodud ning ei saa hakkama mujal kui NL2, mängisin siis seda tükk aega, ning siis tegin BREAKTHROUGH, sain Taasverilt raamatu " The poker mindset ". Kohe kandsin rolli full tilti ( boonuse pärast ) ja võtsin kohe NL5 lauad, hiiter tervitas, ja ilm oli ilus.
Kohe kohe nädal hiljem võtsin NL10 lauad, ka seal võttis mind vastu heater.
Siis tahtsin liikuda BWIN pokkerituppa, kuid kuid ... Full Tilti security tiim tegi hea töö, tuvastas nüüd et mul on sama nimega multiple accounts.
NOO kas tõesti busto :O ???
siiski ei
FTP hoidis pea 10 päeva mu bankrolli kinni ja siis pani raha 3a tagasi tehtud unustatud kasutajale " ruutuyheksa "-le. paar päeva grindi ja shot NL25te - fail
Shot nr2. - success ( vist ). TÄNA.
Nüüdseks siis teen esimesi jalutuskäike NL25s.
Päevikust loodan saada tuge ning tagasisidet kui on raskushetked.
NL10
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
hetkel NL25st pole erilist samplet näidata...

, läksin vihaselt (
, Q
, 7
(three of a kind, Aces).
Comment