Re: Minu sõbrad on crackerlord ja beib11
nice story, more more more!
nice story, more more more!
🎅 €10 riskivabalt pokkeriks
🎁 Võta pokkerisse 10 eurot pärisraha täiesti riskivabalt. Lisaks saad ka koheselt $1000 boonust.
VÕTA KOHE
, 4
, 4
, J
(3 players)
(2 players)
(2 players)
, 6
(one pair, sixes).
, 4
(three of a kind, fours).
J
keskelt ja pool lauda callib (keskmine VP$IP laudades on ca 60-70%). Flop A
Q
9
.Minult 1/2 psb cbet ning €120 potti jääb peale minu üks vanamees kel alles mingi €90. Turn 2
ja vanamees lükkab nuppe. Minult call ning pensionär viskab lauale A5o. Pikka rõõmu pole kuna river on onule päästev 2outer ehk case 5 ning €300 pot liigub minema
Q
. ning vaatame 3-4 way A
6
7
floppi. SB'l asuv Karlssoni katuselt meenutav vanamees donkbetshoveb oma viimased €100 sisse ning ma snapin. Karlsson viskab lahti J
5
ning riverdab puuduoleva 8
. Laud muheleb ning karlsson rikastub €250 võrra.
Q
6
. Fucking jackpot for me - EP cbetib, ma hõikan oma AI käigu maha ja saan kiire calli ässade käest. Set peab ning scoopin 1.2k EUR poti
7
9
pole just helge aga samas on dead money lauas rohkem kui kopsuvähiga diilereid kasiino peale kokku. Panen nuppe ja saan calli AK poolt, sh K
. Mast tuleb kokku ja reg scoopib €900 poti.
boardi. Lükkan fishi AI (tal ca €100 järel), vahepealne callija kaob ning fish flipib ümber punased kümned. Pikaks ajaks rõõmu pole sest turn on T
ning river midagi ei muuda. Fish scoopib €300
J
keskelt ning saan taaskord mõned callid. Flop 8
9
J
ning saan oma cbeti vastu minraise järjekordse shortstackiva maksumasina poolt. Foldimisruumi ei näe ja lükan nupud sisse. Maksumasinal siis AJo mis võidab 56-44 flipi. Ca €200 taas vasakule.
Comment