[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog

nohh kui ftps depo oonus läbi saab ja selleks ajaks ka ei jookse mäng.. siis ma kolin tagais nendesse suvalistesse saitidesse ja näitan seda 20bb/100 winratet edasi.. muidu tänu depo boonusele ja rakebackile mul BR on ainult 20-30 taala kahjumis.. aga mänguga on ikka mingi 250-300 taala kahjumit:-(

lihtsalt.. tra see ei ole pokker nohh.. ma ei suuda nii tuimalt lihtsalt nutsi oodata.. ja muudkui foldida.. ma tahaks kaarte ja vastaseid ka mängida.. aga kõik seal istuvad ja ootavad oma kätt..

täna ära jooma.. homme siis teen kerge analüüsi oma ftp käte kohta.. panen graafikud ja jutu siia ka üles.. ja eesmärgid, et kus ja mida muudan.. muidu mis foldimisse puutub... siis mul on ka neid bluffraisesid alguse poole kõvasti... hiljem olen raha kaotanud pigeb semi-bluffidega.. aga tõsi.. foldi nupu olen paremini üles leidma hakanud.. ja punane joon jookseb juba sesside puhul allapoole kolinal..

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

niihh.. sahmisin täna siis FTP käte analüüsi teha.. võrdlesin state Bodogis võitva stiiliga mängitud statidega.. ja tulemus: põmst suurt muuta ei oska.. VPIP võiks veidi allpool olla kuskil 11% juures..

flop cbeti võiks madalamaks tõmmata.. aga siit küsimus.. sel juhul alati check-fold flopis? kas on erandeid mis puhul tasuks callida või check-raiseda?

turni cbeti kohta ei oska midagi arvata.. Bodogis oli see ja success suuremgi.

stealima peaks vist rohkem 27% on vähe, samas success 55% on ju hea, muud statid tunduvad kõik suht standard ja stiil sama mis varem võitva mängijana. Keegi võiks öelda, mis see Preflop Positional Awareness võiks hea number olla Bodogi näitel oli ta 5 kopikatega.

suurimaks kaotuse kohaks positsioonide kaupa paistis BB, vaatasin selle üle, tegelikult seal probleemi ei näinud.. paar kätt kus oli kõrge pocket vms käes ja nood kaotasin ja alla EV jooksin ka seal, seda enam et BB fold to steal on suht solid 80% et selle osa jätan rahule.. ei tundu leaki olevat.. pigem MP ja SB on leakid

põhiline millega kaotan.. ikka Top Pairiga või overpairiga.. samas.. ma ei tea mida nendega teha.. kuidas vähem kaotada.. peaks mingit betsizingut muutma? turnis checkima? kas see check peaks olema pigem OOP või IP? sest ma arvan et kui ma OOP checkin kui pf ja flopi agressor olin mina, siis villain raudselt tõstab ja siis jääb mul suht vähe valikuid...

ühesõnaga andke nõu, kuidas TPTK'd või overpairi mängida nii IP kui OOP.

niihh.. üks asi mis tõsiselt mure tekitas.. preflop action: raiser

wtf.. mis ma seal valesti teen.. samas.. FTP's limpereid eriti ei olegi.. ehk see võib ühine näitaja olla.. aga kuidas mis filtri ma peakisn peale panema, et saaks neid käsi näha, kus ma siis olen raiserit callinud või reraisenud?

enivei järeldused siis, mida muutma pean: cbeti väiksemaks, natukene veel tightimaks... ja overpairide ja top pairide puhul ettevaatlikumaks.. ja peaks mõtlema kuidas nendega potsize väiksem hoida... ja kuidagi peaks selle raiseri teema ette võtma.. millega ja kuidas ma seal kaotan..

üldine graafik ka siis:

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

tra.. see ei ole pokker mis FTP's toimub... täiesti haige.. mitte kuidagi ei suuda sealt raha välja pigistada.. suurim pot mis võidan on mingi 12-16 taala.. ilge pingutamisega suutsin ennast enamvähem break-even hoida.. sete täna kuidagi ei tulnud.. ja siis enamvähem järjest käed.. AQs 3betisin donki.. loomulikult mees allin.. foldisin.. mingi 6-7 taala kaotasin.. siis set vs rida ja kolmik vs maja.. rigged koht.. siis tiltasin ennast tagasi kasumi poole.. ehk lõpptulemus -7taala

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

väike update.. üleeile siis hoidsin FTP'd suht break-even.. lõpetasin +7'ga

siis eile lasin päeval.. päeval kusjuures lauad on suht ok.. käsi makstakse paremini kinni.. vahepeal olin mingi 30+ kasumis.. ja siis nussisin ise ära.. ehk lõpetasin -18 peal.. + lisaks kõigele Bodogis lasin ühe fishiga HU'd ühes lauas.. kaks flipi ei tulnud ära.. ja lõpuks siis mingi -4BI, siis hakkasin vaikselt tagasi võtma.. siis tuli veel keegi lauda.. ja fish lasi minekut.. lauas kaotasin veel ja tuligi -100 taala:-/

täna oli norm päev.. perse raisk.. ma pole elu sees nii kuiva mängu teinud kui täna.. Foldi nupp oli punane... vahepeal lugesin delfit ja foorumeid ja vaatasin juutuubi videosid, et mitte kärsituks muutuda.. ja FTPs +77, bodogis +40 midagi..

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

niihh.. avastasin patu, ise juba ca kuu aega Full Tiltis mänginud, aga userbari pole siiani teinud... tegin siis paar tükki.. endale meeldib kõige rohkem kolmas.. eks ma seda siis kasutan foorumites, kus userbarid lubatud.

kes varem mu pokkeripäevikusse pole piilunud, siis olen hunniku userbare teinud ka teiste saitide jaoks.. siia topicusse olen neid postitanud, feel free to use.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

bemmi loverit mulle ei viidsi mingit ägedat teha ;D?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas leits
                bemmi loverit mulle ei viidsi mingit ägedat teha ;D?
                eks ma mingi vabam õhtu pusin veidi..

niihh... kommenteerige.. kas oleks võinud seda kätt kuidagi teisiti mängida? rohkem/vähem panustada või C/R kuskil teha.. callisin üldse selliste kaartidega vastase pärast.. vastane oli 40/33/1.0

Full Tilt Poker $0.10/$0.25 Pot Limit Hold'em - 8 players
                The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: $17.88
                Hero (BB): $30.84
                UTG: $25.63
                UTG+1: $39.17
                MP1: $24.05
                MP2: $9.53
                CO: $25.00
                BTN: $5.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 6 K
                4 folds, CO raises to $0.75, 2 folds, Hero calls $0.50

Flop: ($1.60) K 2 8 (2 players)
                Hero checks, CO bets $1, Hero raises to $3, CO calls $2

Turn: ($7.60) 4 (2 players)
                Hero bets $5, CO folds

Final Pot: $7.60
                Hero wins $7.22
                (Rake: $0.38)

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

fold PF, muidu fine, vb flopis paneks veidi rohkem

Comment

• Timpz
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2029

ty for my sig pic ^^^

btw ei leia blogi

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas Timpz
                      ty for my sig pic ^^^

btw ei leia blogi
                      mul ei olegi blogi.. siinne topic ongi põmst mu blogi, ei näe mõtet kahte kohta korraga kirjutada.. ja osad mu postitused on blogi jaoks liiga lühikesed.. ei viitsi mingit mula pastakast välja imeda..

btw.. mida sa FTPs mängid, mis limiiti ja mis laudasid?

Comment

• Timpz
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2029

FTP-s mängin niisama turnasi suht tihti. kolisin just RedKingsi

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

mehed, mismoodi te selle userbari omale alla saate. rage sa kunagi tegid AP userbari, tahaksin seda oma signatuuriks, kuid ei oska panna :(

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

http://foorum.pokkeriprod.com/index.....html#msg63723

sorry kutid

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

why da fuck nad keelatud on? ärme siin mingit hitlerit ka nüüd m2ngi eks

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

reeglid on reeglid

Comment

Working...