[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kotkas1000
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 2305

Re: [FR degenn] Rage@PokerStars

+1

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Võib vist kuu lõppenuks lugeda, homme niikuinii pole aega mängida.. kokku siis 11,5k käsi ja 16BI kasumit.. milestone kampaani tõi laudadesse palju fishe, ise kahjuks milestonet ei hittinud.. lisaks vabastasin 10 ja 50 taala stellarid.. aasta kokkuvõtet ei viitsi teha hetkel.. egha ta midagi erilist ei olnud.. mingi ~3bb/100 tuli, tänu lotole ja muudele gamblemistele sain ikkagi NL50 jaoks vajaliku rolli kokku.. ja veidi enamgi..

Comment

• Cash87
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1402

16BI 50-s?

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
          16BI 50-s?
          yep.. enamus taalalauad ja mõned ka eurolauad

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            Viimased kaks kuud on olematu voluum olnud ja BE nühkimine ja nüüd veebruari lõpus kandsin kõik rahad igaltpoolt välja.. ostan see kuu omale elamise... seega vast tükk aega siia mingit updatet rohkem ei tule.. peace.. over and out...

EDIT: ahjaa.. tahtsin ikkagi ära mainida, et ilma pokkerita mul ei oleks hetkel seda sissemaksu raha mida läheb uude majja korraliku korteri ostmiseks sissemaksuks vaja.. ja kokku vist jäi mu pokkeriteenistus kuskile 10keuri kanti.. mitmeid reise ja hobisid on pokker mul kinni maksnud ja aidanud rasketel hetkedel... meelelahutusena jääb pokker kindlasti veel minu puhul teemaks..
            10 € jäi muchosesse seemneks.. aegajalt toksin.. aprillis sai kokku 5,5k käsi tehtud, 13BI kasumit.. seega toksimise raha on ja päris bustosse vist ei lenda...
            Lühidalt 2013 aasta kokkuvõte... märtsini lohistasin NL16-NL25 suht BE.. ja siis kandsin kõik rahad igalt poolt välja, et kodu osta, 10€ jäi muchosesse ja starsi jäid mõned FPP'd.. põmst mängisin siis alguses meelelahutuseks igasugu mudru HUSNGsid niisama 6max SNGsid millest sain mingi kopika kokku, et NL4-NL10 laudadesse ronida, vahest ka veidi HU'd.. obv RB oli minu teema kuna enamuse ajast BE lasknud... aga enivei mingi hetk oli piisavalt kokku kogutud, et kraapisin kopikad igalt poolt saitidest kokku ja kolisin starsi.. obv parima boosti andis ikkagi loto võit starsi kampaanias.. lotovõidust ~700€ jätsin BRiks ja ülejäänud kandsin välja... kokku siis aasta peale cashi umbes 86k käsi, 3bb/100 winratega ja NL50 BR on mul hetkel siis olemas ja NL50s vaikselt toksin. Alati saaks paremini, aga ma olen rahul oma 10€'st taaskord mõnusa hobi bankrolli väljavõlumisega:)

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Mida Goldstar saaks head peale hakata ~15k FPP'dega? need krdi satikad ja nende mängimine eriti ei kutsu:(

Comment

• Owner85
                Klubi Liige
                • Aug 2009
                • 2146

150$ saad ju neist teha ja jääb seemnekski :)

Comment

• estdonk
                  Õpihimuline Mängur
                  • Sep 2011
                  • 450

Osta Amazon.uk voucherid ja endale midagi ilusat. Või müü ebays maha. Saad sama hinna mis nad väärt on.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

huvitav ma ei näinud amazoni kinkekaarte seal... aga krt see kuu kaardijooks ikka on paha.. sellised setupid fishide vastu, et anna aga olla ja ob alla EV jooksu ka muhedalt.. aga nohh vähemalt ikka veel kasumis... see kuu tuleb vist goldstar ka ära... nendel lototurnadel olen kaks korda ainult 30 senti hittinud.. no ei taha tulla nohh... :-(

aga pekki kus mulle meeldib see viimane starsi uuendus, et näitab kui keegi on tableti või telefoniga mängimas.. (Y) fishid on kohe ette ära märgistatud:)

Comment

• MeelisV
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1300

nendel lototurnadel olen kaks korda ainult 30 senti hittinud..
                      +1

Lisaks enda tänast railisin ja ei tulnud midagi -.-

aga pekki kus mulle meeldib see viimane starsi uuendus, et näitab kui keegi on tableti või telefoniga mängimas.. (Y) fishid on kohe ette ära märgistatud:)
                      +1

Pm jah, tableti märk on veel seni tähendanud 100% fishi..

Gl laudades! :)

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
                        +1

Lisaks enda tänast railisin ja ei tulnud midagi -.-

+1

Pm jah, tableti märk on veel seni tähendanud 100% fishi..

Gl laudades! :)
                        PL50s paar regi näinud tabletiga muidu , aga 99pct fish jeps :D

Comment

• LuuK
                          Vana Tegija
                          • Dec 2008
                          • 1138

time for some reverse bumhunting? :D

Comment

• MeelisV
                            Vana Tegija
                            • Apr 2010
                            • 1300

Algselt postitas LuuK Vaata postitust
                            time for some reverse bumhunting? :D
                            See ei tasu ju ära kui 1tabeldada :D

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                              1. 99% suurimatest FR crushijatest (1% on ruditurbo) on steal seal 40% ringis - paljudel 50% ligi. sul 25%. <-- 37%, annab paremaks teha, kohati ikka jätan CO pealt stealimata, arvatavasti 12 laua probleem, ei jõua kõike nii hästi jälgida, aga 37% on vast hea tulemus küll.
                              2. üleüldse liiga kitsa rangega mängid. kui lauas on idioodid, siis pead maksimaalselt looma olukordi, et lolli rahaga saad mängida. mingi 17/15 võiks ikka olla. jällegi - enamikel crushijatel sinnakanti need statid <-- lahtisemaks olen mängu tõmmanud 18/14 on hetkel küll hea..
                              3. 3bet 3,4 on päris halb - sa põhimõtteliselt ei bluff 3beti. enamikel crushijatel on 5%+ see ikka. kui näed kedagi, kes 85%+ foldib 3betile, siis late pos v blindi pealt any2 võid peedistada sellist <-- 4,9% on vast veel puudulik, aga rohkem jälgin vastaste foldto3bet stati, squeeze on 4,4%, püüan ka seda relva rohkem kasutada
                              4. wtsd - crushijatel enamikel on see 27%. annad liiga kergelt alla postflop. ERITI räige veel arvestades et oled nit ja su range on nii tugev <-- endiselt sama sitt kui ennegi 22% :-( eks peaks vaatama kuhu ta mul rohkem kukub, tõenäoliselt ikka turni.
                              5. turni barreldad liiga vähe ja flopi cbetid liiga palju. pmslt kui sul kätt ei ole siis on väga lihtne turnis pot maha võtta su vastu <-- flop cbet 78% vist liiga palju, turn on 35% jälle liiga vähe, võiks vist 70/40 olla?
                              6. lased ennast liiga palju varastada <-- omaarust olen püüdnud lahtisemaks asja saada, aga pole erilist arengut, SB defend steal on 16%, BB defent on 35%
                              7. ei leia fold to 3beti ja resteal ja fold to resteali, aga seal karta on, et ka jamasti <-- 63% foldin 3betile, see on palju või vähe, mingeid cliffse kuidas OOP/IP peaks 3betile pigem reageerima mis rangedega, call või 4bet või shove vms? SB ja BB reraise stealid on vastavalt 8% ja 12%, palju/vähe?
                              fold to resteali stati ma HEM1st ei leidnud, aga vs 3bet fold% 59%, SB defend steal on 13,8%, SB reraise steal on 6,3%, BB defend steal on 20,4%, BB reraise steal on 9%
                              mõtlesin, et vaatan kuidas vahepeal läinud on, aga mitte kõige paremini, natukene arengut nagu on, aga kommentaarid siis algsetele postidele juurde pandud ja statid ise mingil määral pildina siin:

EDIT: ahjaa.. viimase 24000 käe kohta see statistika, alates detsembri algusest kuni tänaseni.
                              Last edited by Rage; 20.01.14, 11:24.

Comment

• Majandaja
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 2133

Flopi ja turni cbeti % erinevus on liiga liiga suur. Pea kahekordne.

Comment

Working...