Standard.. kuu algus läbi, fishidel palgad maha mängitud ja Merges pole lihtsalt laudu kus mängida.. ei hommkul ega õhtul.. ja peab regidega madistama.. ehk graafik vajub kuu teises pooles ära:-/
Standard.. kuu algus läbi, fishidel palgad maha mängitud ja Merges pole lihtsalt laudu kus mängida.. ei hommkul ega õhtul.. ja peab regidega madistama.. ehk graafik vajub kuu teises pooles ära:-/
[IMG][/IMG]
Mul täpselt sama tunne :/ mis tuba muchoses proovida võiks veel? Merges ikka väga raske laudu kokku saada, just õhtul peale seitset mängin ise ja need lauad mis alustan täituvad ka mingite nittide ja regidega.
Võin omast kogemusest öelda, et Cakes sama lugu. Päevad läbi ainult regid, kes omavahel blinde veeretavad ning stakkide liikumine toimub üksteise coolerdamise teel ja mina vähemasti neid ei biidi.
Võibolla OnGame? On kellelgi kogemusi?
stars ftw?
sa camu ju lased 50-s, teed platinumi + stellar ja saad 20+% rb ning fishe leiad igal ajal. Miskid caked ja merged on bs selle valiku kõrval mida stars pakub imo. ja üleüldse imo see muchos tundub mulle nagu üks beta huinamuina guchos poker. pohhui see suur rb
Kui FTP rahad laekuvad, siis vast osa jätan starsi ja grindin seal edasi.. samas rakeback pro nagu ma olen on mulle RB ikkagi tähtis.. 10-15k käsi kuus ei ole jusht eriline VIP püüdja.. samas sarnase voluumiga saan ma muchoses ca 60-80€ RB'd
Ei lase enam :(
Kui isiklikest kogemustest rääkida, siis 888 vastu paraku fishide ratio suhtes ei saa miski. Merge micro (vaatasin vahel suvel sõbra mängu nl4 - nl10) on täiesti nitte täis. Cakega sama asi.
Ainus, kes veidigi 888le lähedale saab ongi Stars, kus tableselectingu puhul on võimalik igasse lauda vähemalt 1+ fish tekitada. Merges ja Cakes pole selleks mitte mingi valemiga võimalust. 10 laua peale 2 50bb 40-20 tegelast, kes ka otseselt fishiks ei kvalifitseeru. Starsi kasuks räägib muidugi ka väga hea soft, kiired väljamaksed, easyseat. Aga jah, et platinum starsiks ennast grindida, selleks kulub päris mitu raha RB-d, mis mujalt saamata jääb. Aga tundub vähemasti, et see Stars sundkäik siiski ning Stars tundub tulevikku vaadates ka ainus reaalne jätkusuutlik sait olevat.
stars ftw?
sa camu ju lased 50-s, teed platinumi + stellar ja saad 20+% rb ning fishe leiad igal ajal. Miskid caked ja merged on bs selle valiku kõrval mida stars pakub imo. ja üleüldse imo see muchos tundub mulle nagu üks beta huinamuina guchos poker. pohhui see suur rb
yey.. Merges hetkel NL10 ja NL25 peale kokku neli FRi lauda.. viiendas lauas lasin HU'd.. masendav... ootan FTP rahade laekumist Starsi ja siis kannan papid sinna..
Comment