[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [back to basics NL50 FR]

tra gigatilt... A25 flop.. mul obv bottomset.. ees cbet.. fish callib.. ma tõstan like 7BB tõstet 70BB peale.. obv leiab fish oddse callimiseks ja turni flushi hitimiseks..

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas Rage Vaata postitust
      vist mitte.. mis siis?

p.s. NL25te ei biidi 3k käsi ja mingi 2,5BI miinust.. ulme kui nitring see NL25 on.. enamik laudasid mingi 13% VPIP'ga
      Kõlab nagu kehv tableselection. Laua VPIP on üks stat mis minu meelest on tegelikult väga ebaoluline kui asja sisulise poole pealt vaadata. Selle järgi on laud, kus kamp häid LAGe 20/16 stiili laskmas parem kui laud, kus kamp NITe keda hea varastada ja meie paremal käel kaks 50/20 fishi. Näide on muidugi äärmuslik, aga selle stati jälgimine midagi oluliselt juurde küll ei anna minu meelest. Iga laud vastavalt positsioonile, vastastele on eriline...

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

ma tegelt jälgin et kas kuni 4 kohta minust paremal on mõni fish või mitte.. see vpip keskmine oli lihtsalt iseloomustamaks.. milliseid laudu see FTP kiirotsing mulle ette laob..

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

ma tegelt jälgin et kas kuni 4 kohta minust paremal on mõni fish või mitte.. see vpip keskmine oli lihtsalt iseloomustamaks.. milliseid laudu see FTP kiirotsing mulle ette laob..
          Ei ole küll kõva tegija, aga ma prooviks "2 kohta paremal" peale minna kriteeriumiga - vaev tasub kindlasti ära. Kui sinu ja fishi vahel on kolm head regi siis liiga tihti pead soliidsetest kätest loobuma (kui just tihti isoleerijaid ei armasta lightimalt 3betida). Kiirotsingu asemel jälgiks pigem poolikuid laudu kuhu fishid tulevad ja teeks ise uusi - kes ees, see mees!
          Last edited by pastilaa; 05.09.10, 22:44.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            Ei ole küll kõva tegija, aga ma prooviks "2 kohta paremal" peale minna kriteeriumiga - vaev tasub kindlasti ära. Ja kiirotsingu asemel jälgiks pigem poolikuid laudu kuhu fishid tulevad ja teeks ise uusi - kes ees, see mees!
            mul pole NL25s kellegi kohta eriti historyt.. ehk fishid pole ka märgitud... pean lauda istuma ja paar orbitit vaatama

enivei lahe.. 3,5k käsi ja -4BI... paistab nii, et ma jään pikemaks ajaks NL25te:-/
            Last edited by Rage; 05.09.10, 22:51.

Comment

• mislinn
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1734

lol, never mind

Comment

• bluetramm
                Julm Donk
                • Aug 2009
                • 74

ee starsi NL25 laudades ära imesta, kui oop keegi sind c/c kõik tänavad nutsiga, FPS enamusel :)

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

cooler? või tegi Hero siin midagi valesti? villain 16/13/2.5 3bet 0.0 175 handi kohta

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                  Nice level, sir.
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

krt NL25s peab selle meelde jätma, et kui fish limbib EP pealt ja siis raisele reraiseb või shoveb.. siis on seal AA

Comment

• Kotkas1000
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 2305

No utg limpraise on standardina monster igas limiidis, nii palju, kui mina olen näinud kuni nl200 välja. Kõrgemal harrastavad seda lüket vahest isegi solid regid. Eriti mängudes, kus 3-bettimist ja squeezimist palju.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

oehh.. kuldne jooks 5000 handi jooksul KK'ga preflopis AI 5x, ühe korra võitsin ka kuna mingi AK oli vastas.. ülejäänud korrad alati AA vastas olnud.. ja kaotanud...

AA'ga olen 2x preflopis nupud sisse saanud KK ja 99 vastu, mõlemad võitsin..

enivei.. peaks vist NL10sse minema.. sest NL25 on mul juba 7BI miinust.. ilmselgelt ei biidi
                        Last edited by Rage; 07.09.10, 21:00.

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

tean mida tunned, loeks nagu enda päevikut :D

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

niipalju kui ma täna sinuga laudades olin, siis sa oled ikka ulme nit. miski 9/8 olid lõpuks, kuid ärme unusta, et sample on miski 100 kätt ainult minu andmebaasis :)

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                              niipalju kui ma täna sinuga laudades olin, siis sa oled ikka ulme nit. miski 9/8 olid lõpuks, kuid ärme unusta, et sample on miski 100 kätt ainult minu andmebaasis :)
                              NL100 olin 13/10
                              nüüd NL25 püüan stright forwardit mängida 12/9 olen
                              Last edited by Rage; 07.09.10, 22:01.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

natukene veel statistikat selle kuu NL25 kohta.. 23st käest kus mul oli KK käes ja nägin flopi.. 9'l juhul oli flopis A..

aga tegelikult on ju kõik fcking lill.. suutsin täna siis oma kuu miinuse vähendada 3BI peale.. asi seegi..

Comment

Working...