[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qjet
    Grinder
    • Apr 2009
    • 806

Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [NL100 FR]

Algselt postitas VinQbator Vaata postitust
    90% taga? lol

Rahulikult ajaks rahad sisse. As played paneks veel eriti rahulikult flopis 3betshove, sest 3betpottides gayraised on pahatihti TT laadsed käed mis nagu ei oska eriti midagi teha ja callides "tasuta kaarte" ka ei taha anda ja samas sisse ka päris ei julge lükata.
    sa ise ka usud, mida räägid praegu?

Comment

• -andres-
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4546

Algselt postitas VinQbator Vaata postitust
      90% taga? lol

Rahulikult ajaks rahad sisse. As played paneks veel eriti rahulikult flopis 3betshove, sest 3betpottides gayraised on pahatihti TT laadsed käed mis nagu ei oska eriti midagi teha ja callides "tasuta kaarte" ka ei taha anda ja samas sisse ka päris ei julge lükata.
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• tdx
        Grinder
        • Oct 2008
        • 768

flopist rahad sisse saada ei ole maailma lõpp, kuna sul mingi 30% pot eq tuleb ilmselt ikka ära, aga sellise agressiooniga sa manipuleerid vastase rangega... ja seda enda jaoks kahjulikult (s.t jätkab ainult tugevam osa rangest).

regi vastu bvb olukorras mulle hero liin meeldiks rohkem, kuigi ka siis Q on paljudel 3beti callimise ranges.

Comment

• Fortune
          IP
          • Oct 2008
          • 1396

ma ise läheks küll flopist c/r peale, aga mis mõttes te väidate, et flopist rahade sisse ajamine nii väga halb on? See oleneb ju väga palju regularist ja tema statsidest ja historyst. AA,KK ja AQ vastu on 35:65, pealegi on potis ka dead raha ja foldi ma siin kohas ei näe nkn, küsimus ongi selles kuidas paremini raha flopis sisse saada imo. Kui flop läheb c-c siis on obv raskem ja turnis tahaks odavalt riverit juba näha.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Hei, kuidas mängiksite sellist kätt: herol 99.. CO pealt avab 3BB, SB pealt statide poolest mitte millegi poolest erinev mängija tõstab 11BB peale.. kuna mõlemad 250BB deep, Hero otsustab callida...

flop AK9r.. villain avab 14BB pot ~23BB, mida teeb Hero, mis on plaan järgmisteks tänavateks?

Comment

• vilkar
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1290

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              Hei, kuidas mängiksite sellist kätt: herol 99.. CO pealt avab 3BB, SB pealt statide poolest mitte millegi poolest erinev mängija tõstab 11BB peale.. kuna mõlemad 250BB deep, Hero otsustab callida...

flop AK9r.. villain avab 14BB pot ~23BB, mida teeb Hero, mis on plaan järgmisteks tänavateks?
              Mina calliks järgi ja kui ta turnis ka panustab calliks veel ning reveri villani beti või checki peale shoveks , või kui ta turnis sind checkib siis vajutaks mingi pool poti otsa , sest kui ta callib comitib ta end ära ja kui shoveb siis pead callima , sest kui tihti seal ikka AA või KK vastas on ... oleneb ka muidugi, mis turn ja river toovad.

Flopis teda re-raisida siis ma arvan, et ajad ta potist minema, kuid sellise käe puhul saaksid valued rohkem kui laseksid tal leadida ja ise taga callides.

muidugi see on minu arvamus, pole mingi vinge spetsialist ja võin siin ka puusse panna aga ise võtaks selle liini.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

pane mingi reaalne k2si converdituna .. kisub segaseks see jutt kohati nii ...

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
                  pane mingi reaalne k2si converdituna .. kisub segaseks see jutt kohati nii ...
                  pole konkreetset kätt, lihtsalt üks sarnane situatsioon tekkis, ja siis mõtlesin, et kuidas sellist boardi ja kätt üldse mängida 250BB deepina.. väga stackida ikka ei tahaks selles olukorras.. sest mul tunne, et vastane stackib ära ennast ainult mind võitva käega.. ja kaotavalt käelt ma ei saa nii ehk naa valuet..

Comment

• kuco
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1910

pole konkreetset kätt, lihtsalt üks sarnane situatsioon tekkis, ja siis mõtlesin, et kuidas sellist boardi ja kätt üldse mängida 250BB deepina.. väga stackida ikka ei tahaks selles olukorras.. sest mul tunne, et vastane stackib ära ennast ainult mind võitva käega.. ja kaotavalt käelt ma ei saa nii ehk naa valuet..
                    Ainukene käsi, mis võib ennast ära stackida sellises olukorras on AK

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Ise küsid, ise vastad ju praegu. Kui stackida ei taha, siis on lihtne valik ju mida teha flopil.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

tellisin starsi poest 24'' kuvari ära, sest starsist vist plaan jalga lasta.. viimased 2 kuud olen seal BE kõikunud ja kuna ei tule mingeid instacashi boonuseid jms värki ka.. siis mõttetu rapsida ja boonuste jaoks platiniumi ikka ei viitsi rapsida seal.. kolin vist starsi RB'ga pacificusse vms kus rakeback on ja NL100 FR laudu leidub..

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

pane pigem bodogi nl200 lammutama, tundus suht fishine eile vaadates

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
                            pane pigem bodogi nl200 lammutama, tundus suht fishine eile vaadates
                            mul seal ilma rakebackita konto olemas...

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

kuna ei tule mingeid instacashi boonuseid jms värki ka
                              Kust see info muidu?

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                                Kust see info muidu?
                                nomaitea.. mingi mõnusalt kaua oodanud.. ühe instacashi boonuse sain kätte.. tervelt $6 oli võimalik osta FPP'de eest:-)

ma arvan et nii ehk naa see ei anna mulle tagasi suuremat osa rakebackist.. ja tegelt mulle ikkagi starsi soft nii väga ei imponeeri..

Comment

Working...