Build up 50NL -> z500
Collapse
X
-
Re: Priidix @ Pokerstars 3,40 $ SNG-s
Algselt postitas kuco Vaata postitust1) Minul on endal $4.4 180 mehe omades ROI üle 120% aga sample ~50 turnat LOL
2) Tema 51% ROI on 18 mehe SNGdes, mis pole päris võrreldavad.
3) Sample size on meeletult väikene. Nii sinul kui temal.
Kui tahad teada, mis võiks olla reaalne ROI 18 man SNGdel siis vaata Lauduri graafikut sharkscopes. Seda graafikut vaadates võid näha, mis swinge on oodata sellel SNG formaadil.
no ma ei mängi kunagi rohkem kui kahes lauas...tavaliselt olen ainult ühes lauas...ja üleüldse olen suht hobi korras mängija ja mu 309 mängu on tulnud mingi 1,5-2 aastat...ma väga kvantiteedile ei rõhu...pigem kvaliteet
Comment
-
Soovitaks sul pigem mängida 4 taalaseid. Võtab küll oluliselt pikemalt aega aga palju lihtsam on mängida. Kui sa massgrindiga ei tegele.Algselt postitas ArdiVa Vaata postitustno ma ei mängi kunagi rohkem kui kahes lauas...tavaliselt olen ainult ühes lauas...ja üleüldse olen suht hobi korras mängija ja mu 309 mängu on tulnud mingi 1,5-2 aastat...ma väga kvantiteedile ei rõhu...pigem kvaliteet
Comment
-
Ei olnud. Kas sa callid selles olukorras 100% kätega millega sa raised?Algselt postitas Priidix Vaata postitustnali ve?
Mis sa teed AK, AQ näiteks?
Comment
-
super tulemus aga ara kaota reaalsustaju. tee 1309 mangu tais ja tule raagi meile siis, mis ROI sul onAlgselt postitas ArdiVa Vaata postitustkuco...sa mainisid et 51% ROI on ulme?
mul hetkel sng roi starsis 122% ja see on põhiliselt 2.2$ 180ppl sng...mängitud 309 mängu
gl!
Comment
-
no kui mul 300 mänguga 1,5-2a läinud siis 1000 läheb mingi 4-5a veelAlgselt postitas macroTilt Vaata postitustsuper tulemus aga ara kaota reaalsustaju. tee 1309 mangu tais ja tule raagi meile siis, mis ROI sul on
gl!
Comment
-
olen proovinud aga väga ei istu... pigem meeldib mulle 15min blindidega teha mängu kus on field 5000+Algselt postitas kuco Vaata postitustSoovitaks sul pigem mängida 4 taalaseid. Võtab küll oluliselt pikemalt aega aga palju lihtsam on mängida. Kui sa massgrindiga ei tegele.
vaikselt õpin sng kõrvalt ka erinevaid turniiriformaate ja loodan seal heatida
Comment
-
ohh kirjutan veic ülepäeva siia natuke infi. Sain pokerstarsis bänni, septembri alguseni. Tegelt mindset nii perses , et ei mängi enam kuuaega seal:) Unibet.com tere fishid.
Lisaks peab mu sõber hääli koguma, sellejaoks on mul vaja teie abi:) :
http://www.lauakunn.ee/?cat=7 seal lehel kerides veic alla leiab nime Silver Jõesaar ning kui vajutad pöidla
peale siis annad ka oma hääle. Mida rohkem seda uhkem:) Ette tänades!
Last edited by Priidix; 10.08.10, 20:34.
Comment
-
-
Tegelt on nii,et starsis mindset nii perses ,et ma puhkan veidike sellest kohast:) Hetkel mängin triobetis ja läheb päris edukalt.Algselt postitas Mitokonder Vaata postitustMille eest nad sind siis bännisid?
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Sellise mõnusa fieldiga turniirid peaks mainima, mitte nagu starsis 8000 jne. Arvestades sellega mis summa ma sinna sisse panin on ööga see 5xsuurem praegu:)
Last edited by Priidix; 11.08.10, 08:23.
Comment
-
huvitav mis sa sellele vastad. Mängin heads up-e.Algselt postitas kip Vaata postitustheater obv :D
Comment

Comment