HU (superhighstakes) v6itjale auhinnaks elu! (ebasobiv tööl vaadata!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: any game/any stake (ebasobiv tööl vaadata!)

Biidib ikka aga mitte eriti kõrgelt.

Comment

• mkva
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1972

i like your style!

Comment

• macroTilt
        seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
        • May 2010
        • 629

Algselt postitas Viski Vaata postitust
        Täiesti ulme päevik on see .. vahepeal nagu loed aga aru saad ainult seda, et sa ei biidi mängu.

Optimismi, palun. Kyll tuleb ka aeg, mil biitima hakkan. Loe ja naudi.

Comment

• g00000se
          Vana Tegija
          • Apr 2010
          • 1047

Täiesti ulme päevik on see .. vahepeal nagu loed aga aru saad ainult seda, et sa ei biidi mängu.
          See teebki selle päeviku heaks, et vahepeal on täiesti sürr :D

Comment

• macroTilt
            • May 2010
            • 629

Iga mees korjab moti sealt kust oskab, eks ole. Mulle`piisas tanaseks Viski resoluutne arvamus,. et mangu ma ikkagi ei biidi kohe mitte yldse. Ty!

Laksin siis teadmisega, suhtumisega, et biidin ikka kyll, kui TAHAN. Piisav p6hjus :)

Kaart keskmine, lauad kindlasti raskemad kui hilis6htul/66sel. Palju regulare. Fishe eriti pole, kui just ise ei otsusta olla Sess tuli ise selline.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Leidis aset ka suurima poti scoopimine. Woohoo! Oma 5 sekundit m6tlesin, et kas ehk foldiks. Well, statsid olid suht "kahtlased", seega fuk it. Seda katt ei saa lihtsalt foldida, kui ehk siis ainult m6ne regulari vastu, kelle kohta kindlad andmed. Haha, tulemus yllatas mind. Uskusin, et olen A high t6mbe v6i siis kolmiku vastas. Aga poiss drawis surnut.

Siin aga suurim kaotus sessi jooksul. Kaes ei ole mitte midagi huvitavat tegelikult, kui et jarjekordne t6estus, et kui m6istust pole, siis kyll 6nn kompenseerib. Suva, regular variance.

Kuu esimesed 3 paeva on graphi ilusti positiivses suunas liikuma pannud. Jaab loota, et tegu ei ole lihtlabase hiiteriga

Paev oleks perfektne, kui Hispaania mangiks Paraguay yle.
            VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!

Last edited by macroTilt; 03.07.10, 19:08.

Comment

• Viski
              Õpihimuline Mängur
              • Jan 2010
              • 393

T7s käsi .. mingi meta, et SB'lt lihtsalt callid ?

Comment

• macroTilt
                • May 2010
                • 629

T7s käsi .. mingi meta, et SB'lt lihtsalt callid ?
                UTG limpis seal. Kuna mangin enamjaolt 9-12 lauda, siis pmst ei t6sta seal jah eriti, kui siis call. Vahema arvu laudade korral on tiba teine teema, seal j6uab jalgida/aru saada, miks utg limbib jne.

Raagi lahemalt. Millised on head/korrektsed variandid mangida toda katt?

Comment

• Viski
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2010
                  • 393

Kindlasti mitte callida. Raise/fold on sealt.

Comment

• macroTilt
                    • May 2010
                    • 629

Kindlasti mitte callida. Raise/fold on sealt.
                    kuidas saab mingit otsust "random kaes" kommenteerida/soovitada, valjendades ennast 7 s6na abil? Ridade vahelt ei loe samuti midagi valja.

Mulle meeldib see enesekindlus, millega vastasid, seega respectin su arvamust ja ootan endiselt seletust, et miks raise/fold ja ei muud.

See mis toimub vastaskorteris laheb aga ulmeliseks. Tegelikult on juba ammu lainud. Naeb prinke kannikaid, noort naise rinda, vahest 66siti live seks jm.
                    Kui nii edasi laheb, siis peagi saab hasart eetikast v6itu ja ehk t6esti ilmub siia paar provotseerivat pilti naabriplikadest
                    Yks neist teeb seda kusjuures nimme...seal ei eksisteeri teist seletust!

Oh, pyhapaevad. Pannkooke tahaks!

Comment

• g00000se
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1047

Algselt postitas macroTilt Vaata postitust
                      kuidas saab mingit otsust "random kaes" kommenteerida/soovitada, valjendades ennast 7 s6na abil? Ridade vahelt ei loe samuti midagi valja.

Mulle meeldib see enesekindlus, millega vastasid, seega respectin su arvamust ja ootan endiselt seletust, et miks raise/fold ja ei muud.

See mis toimub vastaskorteris laheb aga ulmeliseks. Tegelikult on juba ammu lainud. Naeb prinke kannikaid, noort naise rinda, vahest 66siti live seks jm.
                      Kui nii edasi laheb, siis peagi saab hasart eetikast v6itu ja ehk t6esti ilmub siia paar provotseerivat pilti naabriplikadest
                      Yks neist teeb seda kusjuures nimme...seal ei eksisteeri teist seletust!

Oh, pyhapaevad. Pannkooke tahaks!
                      Raised välja, et cbetiga pärast maha võtta. Ise limpisin ka kunagi small blindi pealt suited kaartidega kaasa, aga hiljem pani tähele, kui kahjumlik see tegelikult on.

Comment

• macroTilt
                        • May 2010
                        • 629

goose, tx vastamast. uurin/puurin HEMi. hetkel veel newbi mis tahendab, et palju huvitavat informatsiooni enda ja vastaste kohta on kahjuks kattesaamatu.

Aga nyyd sekka m6ni POWERpost. Micropowa

Roni Size & co. on vennad, kes elu jooksul on mulle m66tmatutes kogustes
                        powerit jaganud. Nad on ikooni staatuses. Pikemalt ma siin ei peatu, sest kui raagid ntx trance hingega dnb/jungle teemadel, siis yldjuhul head suppi sellest ei tule Kuna maitse yle ei vaielda, siis enda blogis kiidan ja teen maha just tapselt seda, mida 6igeks pean. Et lugu ei v6taks siinkohal halba tooni, lisan, et muusika osatahtsus on elus niiv6rd olulisel kohal, et teema vaariks eraldi kasitlemist. Kus siis ei raagiks eriti erinevatest stiilidest, kui et vaataks parem, kuidas saab random loost saadud s6numi v6i rytmi enda kasuks t66le panna - olukorrale vastava meeleolu loomiseks/enda motiveerimiseks.
                        Erinevatest motivatsioonitehnikatet ja nende kasutatavusest erinevatel elualadel, sellest kirjutan samuti millalgi. Olen sellega paris pikalt tegelenud ja usun, et mul on paar paris innovaatset ideed antud vallas. Well, kirjutan kui selleks 6ige hetk, kuna START! NYYD! stiilis postid tulevad yldjuhul lahjad.

Salati k6rvale mangitud 2$/180 mani panin lihtsalt j6uliselt kinni. FT oli k6va, head mangu oli parajas koguses. Mangijatel nimed nagu Shark ja Rock.
                        Mina ja Rock olime l6puks HU. Ytlesin talle chatis, et ta hea mangija ja GL.
                        Jargmise 3 kae jooksul tegin CRASH BOOM! YEA! good for 108$

Aga Roni, vana klassika BrownPaperBag, selle loo panen mangima nyyd, mil chillin r6dul, suitsetan head mariat ja naudin hetk tagasi aset leidnud v6itu
                        Video on lihtsalt art. Rytm ja liikumine on ka pildis kohale toodud. chill

Bite my bullet!

edit, fck, ma ei saa aru, kuidas jutube link vormistada?
                        Last edited by macroTilt; 04.07.10, 20:10.

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          ma tuletan meelde, et youtube tugi on olemas, aga mingi pervo süsteem on, et selle asemel et panna youtube tagide vahele link:
                          [ youtube ] http://www.youtube.com/watch?v=jhMLgB5I_f0&fmt=18 [ /youtube ]

tuleb panna sinna ainult video kood ehk:
                          [ youtube ] jhMLgB5I_f0 [ /youtube ]
                          .

Comment

• macroTilt
                            • May 2010
                            • 629

tx

Comment

• g00000se
                              Vana Tegija
                              • Apr 2010
                              • 1047

Miks sa üldse cashi mängid, kui turniire paremini biidid :D

Comment

• macroTilt
                                • May 2010
                                • 629

tahad ausat vastust?

mul on endiselt idee, et teen ennast tuleval aastal SNEks :)

never say neva!

M6istus nagu karussell. Kus sartsu ei ole, seal tuleb ise teha
                                Hahaha, vahest ei saa ma ise ka aru, millal ma enda yle naeran.
                                Last edited by macroTilt; 04.07.10, 21:43.

Comment

Working...